FORSIDEN ADD MEG FANPAGE SKOLIOSE OM MEG DESIGN


Hvordan blir det egentlig å ha det?

I det siste har jeg tenkt veldig mye på skoliosen min og operasjonen min som jeg kommer til å ha snart (håper jeg). Det var et spørsmål som har gått litt inn og ut av hodet mitt og det er altså, hvordan blir det å ha et langt arr fra rett under nakken og helt til nederste del av ryggen?. Kanskje jeg kommer til å få enda dårlige selvtillit og selvbilde enn det jeg har fra før, eller, jeg ikke kommer til å bry meg noe som helst. Jeg satser på det siste, selvom jeg kommer nok til å bry meg litt om det. Men hei, jeg må bare tenke positivt om dette. Det er dette jeg vil. Jeg vil opere fordi jeg er så lei alt dette styret og all smerten. Dette er noe jeg har valgt og jeg må ta konsekvensene. Jeg vet at jeg kan bli lam. Jeg vet at jeg kan få en infeksjon og må operere og jeg vet at jeg ikke kommer til å ha det lett den første perioden etter operasjonen. Dette arret jeg kommer til å få er jo egentlig ikke så ille, er det vel? Ryggen min kommer til å se bedre ut uansett. Jeg kommer ikke til å ha en like stor "klump" på den ene siden og det er positivt. Jeg velger å tro og håpe at jeg kommer til å se positivt på arret og at jeg ikke kommer til å bli falu over det. Kanskje jeg til og med kommer til å få bedre selvtillit og selvbilde pga operasjonen? Vi får vente å se ♥

vi blogges ♥ (følte dette innlegget ble ganske rotete, men ville bare skriv ned alt jeg kom på også er jeg litt stressa siden jeg må ordne meg på dina kommer, hihi)

weheartit.com

Har du noen arr?

Tenker du positivt eller negativt på det?

Postet av: Amaice
har arr under ene øyenbrynet, fikk det når jeg var liten. Jeg snubla i steintrappa til bestemor, og traff kanten, heldig at jeg ikke traff øyet! :-)
13.07.2012, 13:00
URL: http://amaice.blogg.no
Postet av: Marie M
Amaice: Auda! Hørtes ikke godt ut. Ja, bra du ikke traff øyet! :)
13.07.2012, 13:52
URL: http://marieskoliose.blogg.no/
Postet av: Andrea Falk
Hei, jeg synes du er utrulig modig som vil dokumentere en slik operasjon og legge ut bilder og fortelle hvordan det er.

Jeg har selv vært igjennom en skoliose oprasjon i nedre del av ryggen (korsryggen) med komplikasjonen spondilolystese (tror det er slik det skrives) og der er skiveutglidning i den nederste ryggvirvelen. Jeg selv nektet foreldrene mine å ta bilder siden jeg ikke ville huse noe av det.

Så til spørsmålet om jeg har arr så har jeg et 25 cm arr fra hoftebenet og opp på skrå mot skulderbladet på venstre side og et arr fra halebenet og 15 cm rett opp. Om en uke blir jeg operert på nytt før skoliose lengre opp og får et arr like langt opp som deg.

Å på nytt må jeg si du er utrulig modig som legger ut noe så personlig!! :)
29.09.2012, 14:17
URL: http://andreafalk.blogg.no
Postet av: Marie M
Andrea Falk: Hei, tusen takk! Før jeg skulle operere synes jeg det var så fint å lese om andre som hadde hatt samme operasjon så jeg tenkte jeg skulle hjelpe andre som også skulle igjennom samme operasjon. Jeg selv synes det er fint at jeg har skrevet om dette og tatt bilder for å ha noe å se tilbake på om et par år. Jeg skjønner deg fullstendig at du selv ikke ville ha noen bilder eller skrive om din operasjon. Alle har forskjellige meninger! ;) Håper alt går bra med deg så ønsker jeg deg masse lykke til med operasjonen og ettertiden! Du er utrolig modig du også! ?
29.09.2012, 14:38
URL: http://marieskoliose.blogg.no/

Skriv en kommentar


Navn:

Din mail:

Url:

Din Kommentar:hits