FORSIDEN ADD MEG FANPAGE SKOLIOSE OM MEG DESIGN


Nå er det bare 3 dager jeg blir innlagt og alt som skal skje begynner. Men hva er det jeg tenker om alt nå bare 3 dager før? Jeg kan med hånda på hjertet si at det er ikke mye annet jeg tenker på enn sykehuset, skoliosen min og operasjonen nå siden det er så kort stund til alt skjer. Dagene er ikke like koselige de heller. Tankene mine sier veldig mye: Herregud, nå er det ikke lenge til jeg blir innlagt!Når jeg skulle jogge i går endte det med at det ble en liten tanketur. Jeg begynte å gå og prøve å samle alle tankene mine, men det var ikke veldig enkelt. Det ble bare fler tanker om igjen og om igjen som liksom ikke ville slutte å surre oppi hodet mitt. Jeg har begynt virkelig å grue meg også, kjenner det virkelig i nervene. Jeg er spent, nervøs, glad og lykkelig. Spent fordi jeg lurer på hvordan alt dette blir, nervøs fordi jeg gruer meg til alle smertene, glad for at jeg blir ferdig med det og blir kvitt smertene som er der dagen lang og lykkelig fordi jeg blir rettere i ryggen! 

Jeg prøver virkelig å gjøre noe fornuftig for å få dagene til å fly og for å tenke på noe annet, men det er vanskelig. Jeg finner ikke helt lysten til å ringe til en venn og spørre om å finne på noe, men hvis en venn ringer meg sier jeg med en gang ja til å finne på noe. Dina var jo hos meg i går og det var veldig koselig, men sevfølgelig måtte disse tankene surre rundt i hodet mitt da også. 

Selvom dagene ikke er like fine og morsomme prøver jeg og gjøre det beste ut av dem! Møter noen i familien, møter venner og prøver å samle tankene mine. Det blir nok ikke noen mindre tanker som surrer rundt i hodet mitt de neste dagene, men jeg får prøve å tenke og fokusere på noe annet istedenfor! 

Surrer det mange tanker i hodet ditt?

 

Ha en fin dag! Vi blogges senere! ♥

Postet av: Madelen
Lykke til med operasjonen da! kommer sikkert til å gå kjempe bra! <3333
14.08.2012, 16:35
Postet av: Marie M
Madelen: Tusen takk Madelen <3
14.08.2012, 17:52
URL: http://marieskoliose.blogg.no/
Postet av: Siri
Lykke til med operasjonen! Skal selv snart ha den samme operasjonen, og jeg gruer meg noe ekstremt jeg også!
15.08.2012, 00:20
Postet av: Marie M
Siri: Tusen takk! Masse lykke til til deg også! Det kommer til å gå så bra :)
15.08.2012, 00:27
URL: http://marieskoliose.blogg.no/

Skriv en kommentar


Navn:

Din mail:

Url:

Din Kommentar:hits