FORSIDEN ADD MEG FANPAGE SKOLIOSE OM MEG DESIGN


Hei og unnskyld for dårlig opptadering i dag! I morgen og på fredag skal jeg på Rikshospitalet igjen. Vi begynte å bli litt bekymra siden jeg ikke hadde blitt tilkalt til noe time så vi ringte opp på sykehuset og som vi trodde hadde jeg nok falt ut av systemet. Heldigvis var det en som hadde avbestilt time på fredag så da fikk jeg timen til den personen. Et par dager etter kom det brev i posten om time og klokkeslett, men siden røntgen ikke var ledig den dagen så må jeg ta det dagen før som altså er i morgen. Litt kjipt og dra frem og tilbake, men sånn er det. Var også sånn at jeg hadde røntgen og legetime to dager på rad første gang på Riksen. Jeg synes i hvert fall det blir veldig spennende å høre om alt fortsatt er like bra som det var på 3 måneders kontrollen min. I morgen skal jeg også ta en vaksine mot poliomyelitt som sikkert kommer til å gå helt greit. Har ikke noe sånn angst mot sprøyter egentlig så er ikke akuratt nervøs. 

Ellers så har ikke dagen min gått til så mye enn å se på ny episode av Pretty little liars, noen episoder av The lying game (ny serie jeg har begynt å se på som kalles tvillingserien til PLL) og nå skal jeg skrive på en spansk innlevering og lete etter litt info til en RLE framføing før jeg tar en treningsøkt. Dere får ha en fin kveld videre alle sammen! ♥

Hva har dere gjort i dag?

Postet av: Silje - KONKURRANSE!!!
Heisann! Først må jeg si bloggen din er kul. Jeg liker å lese den. Så vil jeg fortelle deg om en sykt kul konkurranse! Det er sånn at du kan vinne et år med energidrikk, alså at du får drikke så mye du vil helt gratis i et år om du vinner! Det er kjempe flott for meg fordi jeg drikker altfor mye energi drikke. Haha!!! Drikker det hele tiden! Men husk å delta du og da :-)
07.03.2013, 13:34
URL: http://alturl.com/5t8od

Skriv en kommentar


Navn:

Din mail:

Url:

Din Kommentar:hits