FORSIDEN ADD MEG FANPAGE SKOLIOSE OM MEG DESIGN


God morgen i stugo! I dag har jeg stått opp litt tideligere enn vanlig (halv 10) fordi jeg har nemlig litt planer i dag som jeg må gjøre meg klar til. I to-tiden traksker jeg, Marte, Nora og Dina ut på telttur i Losby! Nå som det er sommer er det alltid koselig å komme seg litt ut og det er derfor dere har hørt lite av meg også. Jeg orker faktisk ikke å blogge midt på dagen når jeg heller kan være ute å nyte sola, men egentlig håper jeg dere gjør det samme så da er det vel ikke et så stort problem? Hihi. Kan fortelle dere litt om dagene som har vært da:

Lørdag.

På lørdag blogget jeg jo før jeg dro inn til Oslo, men ikke noe etter så da tenkte jeg å si hva vi gjorde der! Vi tok bussen til Oslo bussterminal og gikk rett til Starbucks på Oslo city. Begge bestilte sjokolade frappuchino og den smakte kjempegodt! Etter dette gikk vi videre til Aker brygge for bare å snakke og kose oss i sola. Klokka ble vel rundt 6 (?) før vi tok bussen tilbake til Lørenskog. Resten av kvelden gikk bare til å kose seg sammen med pappa og Malin. 

Søndag.

Denne dagen tok jeg, pappa og Malin en sykkeltur inn til Mønevann! Det var knallfint vær og det var deilig å røre på seg litt. Denne gangen var det bare pappa som var tøff å badet, men skal vel bade snart en gang jeg også (når vi kommer til syden, hehe). Senere på ettermiddagen kom bestemor, bestefar og farmor på middag noe som alltid er like koselig! Vi spiste deilig grillmat som middag og til dessert ble det servert is, jordbær og krydderkake. En veldig fin dag. ♥

Mandag.

Det var herlig vær denne dagen også og derfor ble den bare nytet utenfor i hagen med mamma, pappa, Malin og Lucia. Lucia koste seg med å spise seg feit på gress og jeg fikk knipset noen bilder av hun:
Det skjedde ikke stort i går så var vel ikke noe mer spesielt jeg gjorde i går, haha!


Fikk også vite hva jeg kom inn på i dag og det ble 2.valget mitt: Helse og oppvektsfag! Jeg er superfornøyd siden det var egentlig 1.valget mitt, men med mye snakk med andre ble jeg overbevist på å ta studiespesialisering på første og derfor gjorde jeg det noe som jeg angret så sykt på rett før vi fikk vite hva vi kom inn på. Jeg liker mye bedre å gjøre litt mer praktisk og nå som jeg vil bli sykepleier tror jeg den linjen passer meg bedre for der får jeg jobbe med andre mennesker, så det er bare god øving før jeg startet i jobb! Jeg må nå ta 3 år med påbygg, men det SKAL JEG KLARE! Nå må jeg ned i matbutikken for å kjøpe inn litt greier til i dag så vi blogges mere i morgen! Kameraet mitt blir hjemme i dag siden jeg klarer ikke bære så alt for mye pga. ryggen. HA EN FANTASTISK DAG! ♥


Postet av: Hanna
super søte bilder, elsker bloggen din!
09.07.2013, 11:47
URL: http://hannawaagan.blogg.no
Postet av: Marie M
Hanna: Tusen takk! :)
09.07.2013, 12:11
URL: http://marieskoliose.blogg.no/

Skriv en kommentar


Navn:

Din mail:

Url:

Din Kommentar:hits