FORSIDEN ADD MEG FANPAGE SKOLIOSE OM MEG DESIGN


Jeg har laget et innlegg før om meg, men det begynner å bli veldig lenge siden derfor tenkte jeg å lage et nytt innlegg nå!

MItt navn er Marie og jeg er en femten år gammel jente fra Lørenskog. Jeg ble født 20. september 1997 og det vil si at jeg ble født nesten 3 måneder fortidlig, menmen greit for meg at jeg slipper å ha bursdag i desember fordi det er så sent på året, haha. Jeg går helse- og oppvekstfag første året mitt på videregående og jeg håper at jeg har tatt rett valg noe som jeg er ganske sikker på fordi senere i livet har jeg lyst til å jobbe med andre mennekser, nærmere bestemt sykepleier.

På fritiden er jeg opptatt av foto og dyr. Jeg har en herlig islandshest, Baron på fór og er eier av mitt lille marsvin gull, Lucia. Jeg har ridd siden jeg startet i 8. klasse, altså dette er mitt fjerde år fast på hesteryggen. Jeg har hatt Baron på fór i ca. 1 og et halvt år og jeg håper på flere år med denne herlige skapningen. Lucia har jeg eid siden 2007, altså 6 år. Hun begynner å bli en gammel dame, men håper på flere år sammen med jenta mi! 

Jeg  har vært igjennom to operasjoner hele livet mitt og det er vel det eneste "alvorlige" som har vært med meg. Aldri brekt noe eller forstuet noe kraftig (*bank i bordet*) og det er jeg utrolig glad for. Når jeg var tre måtte jeg operere bort mandelene mine siden jeg nesten ikke fikk puste og om nettene snorket jeg tydeligvis som en voksen mann siden jeg fikk tilgang til for lite luft. Som bloggnavnet mitt sier har jeg påvist skoliose og det fikk jeg vite i 2011. Da var ryggen min 38 grader på det verste og senere har kurvene bare blitt mer og mer skjeve. I august 2012 gjennomgikk jeg skolioseoperasjonen min og da hadde skjevheten rundet 50 grader på det verste. 

Vet ikke om det er noe mer å skrive, men hvis du luer på noe, bare kommenter i dette innlegget!

 

Postet av: Anne
Hei! Jeg ligger også på grenseland til å måtte operere pga skoliose. Så jeg lurer på om du kjenner de stengene i ryggraden når du kjenner på ryggraden din? Og de stengene er vel ganske stive? Gjør det at du ikke får til å bøye på rygg og nakke?

Takk for svar:)
31.01.2016, 10:54
Postet av: Marie M
Anne: Hei! Jeg kjenner ikke selve stengene, men jeg kjenner skruene som sitter der. Bøyer jeg meg framover, ser man de godt. Stengene er veldig stive, fordi det gjør slik at ting ikke sklir tilbake, noe som da vil si at jeg ikke har den krummingen i ryggen andre folk har. Kan bøye nakken min, men ryggen kan jeg ikke bøye på en normal måte. Det stopper ingenting i hverdagen min, så det plages jeg ikke av. :)
01.02.2016, 19:36
URL: http://marieskoliose.blogg.no/

Skriv en kommentar


Navn:

Din mail:

Url:

Din Kommentar:hits