FORSIDEN ADD MEG FANPAGE SKOLIOSE OM MEG DESIGN


Okei, vet egentlig ikke hva jeg skal skrive, men får vel prøve. Bloggen min har vært lagt på hylla en god stund nå og jeg synes det er veldig dårlig av meg. Jeg hater selv når bloggere tar slike pauser så skjønner bloggleserne mine som ønsker å lese bloggen min. Som sagt 13134 ganger før så tar skolen mye tid og derfor rekker/orker jeg ikke å blogge. I tillegg til skole har jeg andre planer som venner og stallen. Det er ikke sånn desverre at jeg dropper det framfor bloggen min. 

Også over til overskriften da: YOUTUBE? HÆ, JEG? HAHA, NEVER. Aldri har denne tanken kommet i hodet mitt, men i det siste har jeg hatt mye mer lyst til å ha en youtube-kanal der jeg laster opp videoer 1-2 ganger i uken. Jeg føler dette kommer til å bli lettere for da trenger jeg ikke oppdatere like mange dager i uken, det tar kjappere tid å snakke foran et kamera (- med all redigering da) og det blir sannsynligvis mer variasjon. Hvis jeg velger youtube framfor må jeg tenke litt på, men nå ser det ut som det blir sånn. 

Dere som har fulgt bloggen min er noen fantastiske skapninger. Det er pga dere at jeg har skrevet denne bloggen i såppas lang tid. Jeg kan ikke få takke nok for all den støtten jeg har fått igjennom bloggen min. Jeg har elsket å skrive om det som interesserer meg og å dele mine erfaringer når det gjelder skoliosen min. Det at jeg har hjupet andre med å skrive om skolioseoperasjonen min, skoliosen min og andre ting om skoliose er en fantastisk ting å tenke på. Det er jo det som hele tiden er baktanken i hodet mitt når jeg skriver noe om skoliose. TUSEN TAKK DERE. ♥ 

Jeg sier ikke enda at jeg aldri kommer til å skrive på bloggen, men jeg vet i hvert fall at det blir en stund til det kommer noen ny oppdatering her. Jeg vil bare si at hvis du vil få med deg en gang i framtiden da jeg har blogget, så anbefaler jeg å legge meg til som venn på blogg.no (godtar alle) eller like fanpagen min på facebook (trykk HER)! :) 

PS. Hvis det blir noe av youtube-kanalen min deler jeg det selvfølgelig på bloggen også! 


(bilder fra lørdag)

ANDRE STEDER DU KAN FØLGE MEG:

Instagram: @mariemag_

Twitter (tweeter aldri noe selv hvis ikke det er noe Justin-relatert, haha): @marieskoliose

Weheartit: @mariemag_

 

LOVE FROM MARIESKOLIOSE ♥


Skriv en kommentar


Navn:

Din mail:

Url:

Din Kommentar:hits