FORSIDEN ADD MEG FANPAGE SKOLIOSE OM MEG DESIGN


...SE&HØR!

Wow, lenge siden sist dere. En del har skjedd siden sist, men det som har skjedd nå nylig, var at jeg ble intervjuet av SE&HØR. De kom hjem til meg, spurte mange spm. ang. skoliosen min, og de tok noen bilder av meg, lillesøstera mi og mamma (pappa var ikke hjemme).

For noen dager siden fikk jeg en mail om at artikkelen skulle komme på trykk på fredag (igår), derfor dro jeg i butikken igår (litt nervøs) sammen med noen venninner, og kjøpte det! Herregud, det var utrolig rart å se seg selv i SE&HØR. Jeg fikk utrolig mange gode ord igår, og jeg er så glad for at jeg har de venninnene og den familien jeg har! Dere er best ??

I hvert fall, hvis dere vil kjøpe bladet, er det i butikken NÅÅÅ!

Haha, det var dagens 'skryte-innlegg', men æææh, jeg er ganske stolt faktisk! Det er vel lov?

Verdens beste kvalitet, haha..

//innlegg fra iPhone//
Okei, vet egentlig ikke hva jeg skal skrive, men får vel prøve. Bloggen min har vært lagt på hylla en god stund nå og jeg synes det er veldig dårlig av meg. Jeg hater selv når bloggere tar slike pauser så skjønner bloggleserne mine som ønsker å lese bloggen min. Som sagt 13134 ganger før så tar skolen mye tid og derfor rekker/orker jeg ikke å blogge. I tillegg til skole har jeg andre planer som venner og stallen. Det er ikke sånn desverre at jeg dropper det framfor bloggen min. 

Også over til overskriften da: YOUTUBE? HÆ, JEG? HAHA, NEVER. Aldri har denne tanken kommet i hodet mitt, men i det siste har jeg hatt mye mer lyst til å ha en youtube-kanal der jeg laster opp videoer 1-2 ganger i uken. Jeg føler dette kommer til å bli lettere for da trenger jeg ikke oppdatere like mange dager i uken, det tar kjappere tid å snakke foran et kamera (- med all redigering da) og det blir sannsynligvis mer variasjon. Hvis jeg velger youtube framfor må jeg tenke litt på, men nå ser det ut som det blir sånn. 

Dere som har fulgt bloggen min er noen fantastiske skapninger. Det er pga dere at jeg har skrevet denne bloggen i såppas lang tid. Jeg kan ikke få takke nok for all den støtten jeg har fått igjennom bloggen min. Jeg har elsket å skrive om det som interesserer meg og å dele mine erfaringer når det gjelder skoliosen min. Det at jeg har hjupet andre med å skrive om skolioseoperasjonen min, skoliosen min og andre ting om skoliose er en fantastisk ting å tenke på. Det er jo det som hele tiden er baktanken i hodet mitt når jeg skriver noe om skoliose. TUSEN TAKK DERE. ♥ 

Jeg sier ikke enda at jeg aldri kommer til å skrive på bloggen, men jeg vet i hvert fall at det blir en stund til det kommer noen ny oppdatering her. Jeg vil bare si at hvis du vil få med deg en gang i framtiden da jeg har blogget, så anbefaler jeg å legge meg til som venn på blogg.no (godtar alle) eller like fanpagen min på facebook (trykk HER)! :) 

PS. Hvis det blir noe av youtube-kanalen min deler jeg det selvfølgelig på bloggen også! 


(bilder fra lørdag)

ANDRE STEDER DU KAN FØLGE MEG:

Instagram: @mariemag_

Twitter (tweeter aldri noe selv hvis ikke det er noe Justin-relatert, haha): @marieskoliose

Weheartit: @mariemag_

 

LOVE FROM MARIESKOLIOSE ♥


Hallo tålmodige blogglesere! Vet ikke om dere har lest sidebaren min, men der står det i hvert fall at jeg har bloggpause. Det er jo flere uker siden jeg blogget fast og det er fordi jeg rett og slett har mistet litt lyst og motivasjon. Skoledagen er også mye lenger enn det jeg er vandt til, derfor er jeg veldig sliten når jeg kommer hjem. Skal prøve å få blogget litt oftere nå, men kan ikke love noe, ENDA. Det eneste jeg kan love er at det blir blogging til helgen fordi da kommer fineste Madelen til Lørenskog. Hun skal sove hos meg hele helgen så det blir veldig koselig. Vi har også planer sammen med noen jenter fra gamle klassen på lørdag. Forteller mer til helgen om hva vi skal + bilder osv. I dag har i hvert fall lillesøsteren min bursdag og jeg ville bare si: Gratulerer med dagen, lil' sis!  ♥ Hvis du vil ha flere oppdateringer fra meg kan du følge meg på instagram: mariemag_ :) Nå har jeg ikke mye mer å skrive så vi blogger mer senere, vi! 
Jeg har laget et innlegg før om meg, men det begynner å bli veldig lenge siden derfor tenkte jeg å lage et nytt innlegg nå!

MItt navn er Marie og jeg er en femten år gammel jente fra Lørenskog. Jeg ble født 20. september 1997 og det vil si at jeg ble født nesten 3 måneder fortidlig, menmen greit for meg at jeg slipper å ha bursdag i desember fordi det er så sent på året, haha. Jeg går helse- og oppvekstfag første året mitt på videregående og jeg håper at jeg har tatt rett valg noe som jeg er ganske sikker på fordi senere i livet har jeg lyst til å jobbe med andre mennekser, nærmere bestemt sykepleier.

På fritiden er jeg opptatt av foto og dyr. Jeg har en herlig islandshest, Baron på fór og er eier av mitt lille marsvin gull, Lucia. Jeg har ridd siden jeg startet i 8. klasse, altså dette er mitt fjerde år fast på hesteryggen. Jeg har hatt Baron på fór i ca. 1 og et halvt år og jeg håper på flere år med denne herlige skapningen. Lucia har jeg eid siden 2007, altså 6 år. Hun begynner å bli en gammel dame, men håper på flere år sammen med jenta mi! 

Jeg  har vært igjennom to operasjoner hele livet mitt og det er vel det eneste "alvorlige" som har vært med meg. Aldri brekt noe eller forstuet noe kraftig (*bank i bordet*) og det er jeg utrolig glad for. Når jeg var tre måtte jeg operere bort mandelene mine siden jeg nesten ikke fikk puste og om nettene snorket jeg tydeligvis som en voksen mann siden jeg fikk tilgang til for lite luft. Som bloggnavnet mitt sier har jeg påvist skoliose og det fikk jeg vite i 2011. Da var ryggen min 38 grader på det verste og senere har kurvene bare blitt mer og mer skjeve. I august 2012 gjennomgikk jeg skolioseoperasjonen min og da hadde skjevheten rundet 50 grader på det verste. 

Vet ikke om det er noe mer å skrive, men hvis du luer på noe, bare kommenter i dette innlegget!

 
Ja, nu är jag tillbaka! 

Hvorfor jeg prøvde meg på svensk vet jeg ikke, men sånn ble det da. I hvert fall hallo og jeg håper det har gått bra uten at jeg har blogget noe som det sikkert har gjort. Som jeg sa i det siste innlegget mitt var det mye som skjedde nå framover og det har det også gjort. De to siste ukene har jeg så og si ikke vært hjemme, bare kun for å pakke om å dra videre. Den første uka dro vi opp på hytta og ble der i en uke noe som var veldig deilig! Tok et par bilder, men ble faktisk mye ferre en det jeg hadde tenkt. Var hjemme et par dager etter det for å pakke om siden onsdag, 7 august dro vi videre til Gran Canaria! Utrolig deilig å tilbringe en uke i sol og varme uten andre bekymringer enn om jeg har tatt på nok solkrem. Vi var i Puerto Rico og bodde på 4+ stjernes-hotellet, El Greco. Vi bodde i en av de leilighetene som var av litt høyere standard enn de vanlige (jaja, fint skal det være) og jeg skal ikke klage i det hele tatt på rommet! 2 store soverom med tilhørende bad og et stort rom som var kjøkken og stue i et. Siden jeg ikke får ha med meg speilrefleksen blir det ikke så mange bilder, men har selvfølgelig noen jeg kan vise! Kommer til å ha et innlegg om hytta og et innlegg om GC senere. I hvert fall, første skoledag. Ja, hva skal man si om den? Var utrolig nervøs siden dette var altså første skoledag på videregående. Kom ikke i klasse med noen jeg kjente sånn supergodt, men alle blir vel bedre kjent etterhvert. Uansett, Pernille, kusina mi er bare en dør unna så har i hvert fall noen nærme på trinnet, hihi. Akkurat nå sitter jeg å tester ut den nye skolepc'en min sånn at jeg skal bli litt vandt til den før vi begynner å bruke den. Har ikke Windows 8 på den andre pc'en min heller, så er ikke helt inn i det enda, menmen det går vel seg til. Nå tenker jeg å sette meg ned og ta igjen det jeg har gått glipp av på Pretty Little Liars og Twisted! Vi blogges senere. ♥


Har bare mobilbilder tilgjenglig akkurat nå, men det får duge enn så lenge! 

God kveld fininger! Skulle bare ha en liten oppdatering om at jeg er hjemme igjen etter en herlig uke i Drammen. Uken har godt så utrolig fort at jeg ikke har ord en gang! Tiden går fort i godt selskap... De siste tre dagene tilbrakt i bikinien for å prøve å få litt farge og de siste to dagene badet vi litt. Hadde planer om å dra på standen, men haha, latingene lagde seg heller en strand på terrassen. Funka like bra å ligge der å sole seg som det er på stranden, hihi! I dag ble jeg hentet av verdes beste bestefar (tusen takk til han som gadd å både kjøre og hente meg) klokken 7. Resten av kvelden har jeg pakket ut av kofferten, ryddet litt på rommet, spist middag og bare slappet helt av. Nå blir det litt Glee før jeg sier natta! Ha en fortsatt fin kveld. ♥

noen fæle bilder må dere se noen ganger, sånn er det bare

Lita                                                                                                           Teo

Hallo alle sammen! Fra klokken tolv i dag har jeg vært hos bestemor og bestefar. De passer hundene til tante og onkel, så derfor tenkte jeg at jeg kunne hjelpe litt til. Gikk en tur litt over en halvtime i varmen sammen med småtrolla, så begge ligger slakt utover gulvet for å slappe av litt. Skal ligge over her til enten i morgen eller søndag, vi får se. Nå skal jeg en tur i butikken sammen med bestefar, så vi blogges senere! 
Dagen vi var på hytta fikk jeg en pakke fra ebay som jeg ikke ante hva var. Pappa hadde bestilt noe til meg og siden han er bloggfan #1 (haha, kødda) hadde han fått med seg at jeg ønsket meg en vintage kamerareim, så det var det som var i pakken! Nå er kameraet mitt litt søtere og finere, hihi. ♥
God morgen i stugo! I dag har jeg stått opp litt tideligere enn vanlig (halv 10) fordi jeg har nemlig litt planer i dag som jeg må gjøre meg klar til. I to-tiden traksker jeg, Marte, Nora og Dina ut på telttur i Losby! Nå som det er sommer er det alltid koselig å komme seg litt ut og det er derfor dere har hørt lite av meg også. Jeg orker faktisk ikke å blogge midt på dagen når jeg heller kan være ute å nyte sola, men egentlig håper jeg dere gjør det samme så da er det vel ikke et så stort problem? Hihi. Kan fortelle dere litt om dagene som har vært da:

Lørdag.

På lørdag blogget jeg jo før jeg dro inn til Oslo, men ikke noe etter så da tenkte jeg å si hva vi gjorde der! Vi tok bussen til Oslo bussterminal og gikk rett til Starbucks på Oslo city. Begge bestilte sjokolade frappuchino og den smakte kjempegodt! Etter dette gikk vi videre til Aker brygge for bare å snakke og kose oss i sola. Klokka ble vel rundt 6 (?) før vi tok bussen tilbake til Lørenskog. Resten av kvelden gikk bare til å kose seg sammen med pappa og Malin. 

Søndag.

Denne dagen tok jeg, pappa og Malin en sykkeltur inn til Mønevann! Det var knallfint vær og det var deilig å røre på seg litt. Denne gangen var det bare pappa som var tøff å badet, men skal vel bade snart en gang jeg også (når vi kommer til syden, hehe). Senere på ettermiddagen kom bestemor, bestefar og farmor på middag noe som alltid er like koselig! Vi spiste deilig grillmat som middag og til dessert ble det servert is, jordbær og krydderkake. En veldig fin dag. ♥

Mandag.

Det var herlig vær denne dagen også og derfor ble den bare nytet utenfor i hagen med mamma, pappa, Malin og Lucia. Lucia koste seg med å spise seg feit på gress og jeg fikk knipset noen bilder av hun:
Det skjedde ikke stort i går så var vel ikke noe mer spesielt jeg gjorde i går, haha!


Fikk også vite hva jeg kom inn på i dag og det ble 2.valget mitt: Helse og oppvektsfag! Jeg er superfornøyd siden det var egentlig 1.valget mitt, men med mye snakk med andre ble jeg overbevist på å ta studiespesialisering på første og derfor gjorde jeg det noe som jeg angret så sykt på rett før vi fikk vite hva vi kom inn på. Jeg liker mye bedre å gjøre litt mer praktisk og nå som jeg vil bli sykepleier tror jeg den linjen passer meg bedre for der får jeg jobbe med andre mennesker, så det er bare god øving før jeg startet i jobb! Jeg må nå ta 3 år med påbygg, men det SKAL JEG KLARE! Nå må jeg ned i matbutikken for å kjøpe inn litt greier til i dag så vi blogges mere i morgen! Kameraet mitt blir hjemme i dag siden jeg klarer ikke bære så alt for mye pga. ryggen. HA EN FANTASTISK DAG! ♥

Hallo solstråler! I dag skal jeg ut for å være litt sosial (sjokk!) sammen med Marte. Vi har tenkt oss en tur til Oslo for å teste ut den nye Starbucksen som har kommet. Har ikke fått sjangsen enda til å dra dit så da blir det i dag! Solen stråler og humøret er ganske på topp. ♥ Lenge siden det har vært så fint vært, så kjenner det er deilig å ta på seg shortsen igjen! Har forressten fått Ray-Ban's og er i ekstase for det, haha. Har ønsket meg det lenge og nå har jeg endelig fått et par av beste pappa. Viser dere bedre bilder av de senere, men modellen heter: AVIATOR RB 3025 / 001/51 A og størrelsen er: 55/14/135! Litt mer info om brillene og hvor vi kjøpte de osv + pris kan komme i et eget innlegg senere! Nå satser jeg på Marte kommer snart, så får gjøre siste finish, ha en fin dag! ♥
TRENGER NYE Å FØLGE PÅ INSTAGRAM! Skriv hva du heter på instagram så tar jeg turen innom din bruker. Hvis jeg liker profilen din trykker jeg kanskje på følg-knappen? 

1. Justin Bieber, venner, skoliose og dyr ♥ Det er så og si livet mitt i bilder. // 2. My scoliosisscar, 10 months after the surgery! // 3. Vennah ♥ // 4. 20.06.2013 - Vitnemålsutdeling ♥ // 5. Klare for å se Malin på sin siste avslutning på barneskolen. Lillesøsteren min har blitt stor, haha! ♥ // 6. (Flere symboler, men ikke vits å skrive de her fordi de vises ikke...) // 7. Jentene ♥ // 8. Koser seg med gress i sola  // 9. #duckface and a #smile // 10. Beste ?? // 11. Lillesøster ♥ // 12. ♍ // 13. Gampen i full fart, haha! ♥ // 14. Losbymót 2013 ♥ Første stevne for både meg og Baron. Stolt over godgutten som gjorde at vi havna på 2. plass i T8 (tølt) og V5D (4-gang)! // 15. New dress from nelly.com! ♥ // 16. That summer feeling  // 17. BALLBILDER ♥♥ // 18. Leaf with waterdrops ♥

Trykk HER for å komme til min instagram. Trykk gjerne på følg-knappen (kanskje du får en ny følger tilbake) hvis du liker bildene mine! 

 

Justin Bieber og Demi Lovato. De sterkeste kjendisene jeg vet om. Begge har vært igjennom så mye dritt både i barndommen og nå og jeg har så sykt respekt til begge to. Justin og Demi er aboslutt mine to forbilder! Hørte faktisk ikke så mye på Demi før hun kom ut med plata Unbroken, men har alltid synes hun har vært en sterk person. Justin har jeg jo hørt en del på, men det var først da han kom ut med plata Under the misteltoe at jeg ble litt hekta på musikken hans og etter som tiden viste har jeg bare blitt mer og mer hekta på han og musikken! Han har alltid vært en sterk person og uansett hvor mye hat han får står han opp for seg selv og viser at haterne ikke kan knekke han. Selvfølgelig er det ganske logisk hvis begge disse to har vært på vippen til å gi opp alt, men begge er sterke beviser på at man aldri må gi opp og virkelig tro på seg selv uansett hva! Nei, utrolig repsekt til dem begge to! 

Hvem er ditt/dine forbilde(r)?

 


Alle bilder fra weheartit.com
Kvelden i går var rett og slett helt perfekt! Feiret at tre år på ungdomsskolen var over med verdens beste mennesker. En utrolig koselig dag, men selvfølgelig litt trist også. Overasskende nok begynte jeg ikke å gråte, men det var nesten før tårene trillet. Trist å forlate en så herlig klasse, men nå skal det også bli litt gått å forlate den for å bli kjent med nye! Dere andre som  har hatt vitnemålsutdeling i år: Håper dere hadde det fint. ♥

Rektor holder tale

Marte spiller piano 

Noen i 8- og 9-klasse danser

Hege og Memla holder tale

Anniina synger, Martin og Are Fridjof slipper gitar 

Are holder tale

Magnus spiller gitar og synger

Tom leser opp et "brev"


Marte, Madelen, meg, Carmen, Melissa, Terese og NancyMadelen og meg


Marte og meg

Rod (lærer), Madelen, Marte, meg, Carmen, Nancy og Are (lærer)

Terese, Nancy, Marte, Are Fridtjof (lærer), meg og Madelen

Are Fridjof, meg og Malin (skal ha han som lærer neste år)


NÅ HAR JEG SITTET HER I LANG TID FOR Å LASTE OPP ETT OG ETT BILDE! BILDEOPPLASTEREN FOR FLERE BILDER FUNKET IKKE... 

 

Hva synes du om bildene?

Har du hatt vitnemålsutdeling? 

 
Hallo! I dag har jeg vært på Nebben sammen med klassen. Det var grått mesteparten av tiden, så bading ble det ikke, menmen. Kom hjem i halv to tiden og da lurte pappa på om jeg ville være med på Malin sin skoleavslutning. Siden det er siste avslutningen hennes på barneskolen tenkte jeg det var greit og derfor blir det ikke mye å høre fra meg i dag. Driver å ordner meg litt nå og senere skal jeg kle på meg og gjøre siste finish, hehe. Slutter vel halv ni hvis jeg ikke husker helt feil, så får se om jeg fåt lagt inn et lite outfit innlegg senere, hvis ikke kommer det i morgen! 

 
God søndagskveld! Har ikke blogget noe særlig i det siste og det er fordi jeg har vært opptatt med andre ting. I går var jeg som vanlig i stallen hos verdens beste, Baron. Mamma og pappa skulle i bryllup, Malin skulle skve hos farmor sammen med minste kusina vår og derfor var jeg hjemme alene. Marte sov hos meg og vi koste oss veldig. Vi var rene mesterkokkene og lagde skikkelig god pizza, var noen små pyser under teppet mens vi så på skrekkfilm (the awaking tror jeg den het) og hadde vårt lille tomannsparty (haha) med god musikk. I dag så jeg på enda en film, "killing them softly", bare at denne var skikkelig kjedelig noe som "the awaking" ikke var. Denne søndagen har bare gått til å slappe av skikkelig! Har jo fri i morgen også, så får se om jeg får kommet meg litt ut hvis det blir fint vær. Håper alle har hatt en fin helg!

//iPod innlegg//
Kreativ overskrift må jeg si! 

God fredag fine! Jeg har jo hatt fri noen dager nå, så jeg merker ikke noe til at det er helg, menmen tenker dere andre med skole synes det er deilig med et par dager fri. I dag har dagen min gått til å være med bursdagsjenta, Julie! Vi har ikke gjort stort, bortsett fra å være en tur i butikken, slække i sofaen og kose oss ute i sola. Endelig har solen kommet frem igjen og nå håper jeg den blir her over helgen sånn at det går an å finne på noe ute! ♥ Nå er det tid for litt titting på serien, Revenge. Håper alle har hatt en strålende dag! ♥Hva har du gjort i dag?
Det du ser på ryggen min er sånn rosa teip, haha.. 

(beklager for dårlig fokus) Gina Tricot // 149 kr(finally are you mine!♥♥) Cubus // 299 kr 

Hallo godtfolk og god torsdag! Jeg har jo fri i dag så dagen min har gått til å rydde + støvsuge rommet, dra til fysioterapauten og kjøpe inn littegranne nødvendigheter. Har ikke nevnt fysioterapauten på en god stund og det er rett og slett fordi jeg sluttet å gå til hun. Hun sa at ryggen min var sterk nok så jeg trengte ikke hennes hjelp, men jeg måtte gjøre hjemmeøvelser. Å utføre de øvelsene klarte jeg vel en uke, før jeg glemte det bort. I det siste har ryggen min vært veldig vond igjen så vi bestemte oss for å ringe opp fysioen igjen. Fikk derfor time i dag og skal fortsette å gå dit. Det vi gjorde i dag var at hun masserte ryggen min lenge fordi hun kjente at ryggen hade gått igjennom mye stress og arbeid i det siste noe som jeg er veldig enig i. Etter dette tok hun på kinesio-teip (rosa teip som jeg har hatt tidligere). Jeg trente ikke denne dagen fordi hun skal lage nytt treningsprogram til meg som passer mer til utstyret på treningsrommet (skal starte å gjøre øvelser der istedenfor hjemme). Dro en kjapp tur på butikken etter dette og da kjøpte jeg tingene over. Trengte en shorts i mykt stoff fordi jeg elsker å gå i noe behagelig når jeg enten bare er hjemme eller i syden. Hadde bare olashortser + en pysjshorts hjemme, så fant jeg denne som jeg synes var veldig fin derfor kjøpte jeg den. Parfyme har jeg også gått lenge uten nå, men har lånt fra mamma og Malin. Tenkte jeg skulle vente med å kjøpe denne til vi skulle ta flyet til Gran Canaria, men det er alt for lenge å gå uten sin egen parfyme. Kan ikke drive å låne fra mamma og Malin hele tiden, hehe! Håper alle har hatt en fin dag så langt! ♥
I morgen er det eksamen muntlig i spansk, og jeg er sånn halvveis forberedt. Føler at man aldri blir sånn superforberedt til en spanskpresentasjon fordi det er umulig å lære seg alt utenatt. Det er et fremmedspråk som man ikke kan forvente at du kan flytende. Jobbet med den i hele dag og endelig er alt i boks! Ferdig med tekst og oversettelse, men litt mer øving på til. Spontansamtalen må jeg også øve litt til, så skal jeg vel klare å fullføre i morgen uansett hvordan det går. Satser på 4 (eller høyere selvfølgelig), men skal ikke si noe. Blir uansett glad når jeg går ut skoledøren i morgen. Da er jeg ferdig med alt som heter skolearbeid før sommerferien og det er deilig! Har fri helt til mandag og på tirsdag er det parkfest + onsdag er det nebben med klassen, så går aldri inn den skoledøren igjen (tror jeg). Torsdag er det bare vitnemålsutdelig på kvelden, så siste skoledag er den 19, æææ så deilig! Denne sommerfeiren skal nytes max sammen med mange gode mennesker. ♥

instagram: mariemag_

 

Når har dere sommerferie?

 

PS. ORDNER DET NYE DESIGNET I MORGEN!
Svaret er, nei. Vi fikk jo vite hva vi kom opp i eksamen muntlig og jeg var så "heldig" at jeg ble pulje 1 + spansk! Det kunne virkelig ikke blitt verre. Jeg er på en måte glad for å være pulje 1 fordi da blir jeg ferdig på onsdag og det er først på torsdag pulje 2 får vite hva de kommer opp i, men siden jeg kom opp i spansk ville jeg gjerne hatt helgen på meg. På veiledningen min i morgen skal jeg prøve å ha med alt jeg skal ha i presentasjonen sånn at læreren kan hjelpe meg litt og se igjennom. Temaet mitt er Madrid, nærmere sagt, planlegge et ferieopphold i Madrid. Temaet er ikke sååå ille, men ille nok. Var spansk og matte jeg absolutt ikke ville komme opp i, og hey, det var et av de jeg kom opp i. Blir skummelt å snakke foran sensor på spansk, men får bare tenke det beste ut av det og tenke at dette klarer jeg! Har allerede kommet i gang med å skrive hva jeg skal ha med, så jeg startet med selve oppgaven nå snart. Dere andre som driver med muntlig eksamen nå/eller skal senere, LYKKE TIL! Slenger med noen bilder fra i dag av et smil som kan komme frem selvom jeg ikke er glad, haha.  

#modellposelixom

 


Beklager for sen blogging, men har vært opptatt med andre ting. Jeg skulle jo fortelle dere litt om hva jeg drev med i går på noe som heter Losbymót! Det var et stallstevne der hvor man kunne melde seg på i forskjellige klasser og på kvelden var alle samlet for å grille og bare hygge seg skikkelig. Jeg var med i en tøltklasse og 4-gang. Baron var selvføgelig hesten jeg rei og ingen av oss hadde vært med på et stevne før, så jeg kjente nervøsiteten veldig. Jeg (les: Marte) meldte meg på stevnet på torsdag som da vil si at jeg ikke var forberedt i det hele tatt for gårsdagens. Jeg var på vippet til å ikke bli med, men Marte backet meg opp så jeg valgte å bli med. Jeg var i stallen ca. 13:15 og startet med å hente Baron fra beite og pusse + sale han opp. Vi rei inn til Losby og møtte mange i stallen som var veldig klare for dagen. Klokken nermet seg 15:00 og det var da første klasse skulle ri, som jeg da var i. Jeg gikk opp på Baron igjen for å varme opp litt og alt føltes veldig greit. Han oppførte seg pent og gjorde som jeg sa. Dette gjorde meg i hvert fall litt mindre nervøs og rett før jeg skulle ri på strekka forsvant alt som het nervøsitet! Jeg var så gria og synes bare dette var utrolig gøy. Det var to strekker med tølt og vips var jeg ferdig med den klassen. Jeg gikk tilbake i stallen og satt Baron i boksen mens jeg så på de andre rei. Klokken nermet seg 16:15 og da gikk jeg og Ida (en annen som deltok) for å sale opp hestene våres, Baorn og Feykir, igjen. Ida startet de samme klassene som meg, derfor var det greit at vi gikk sammen for å sale opp hestene. Vi og de andre som skulle ri 4-gang varmet opp hestene og jeg følte fortsatt at Baron var veldig snill og lydig. Jeg rei for andre gang ut på strekka igjen og uten nervøsitet nå også! Rekkefølgen av gangartene jeg rei var: Skritt, tølt, trav, galopp. Vips var jeg ferdig med begge klassene og jeg kunne puste lettet ut. Baron hadde vært super og jeg var veldig glad for at jeg fullførte. Resten av dagen gikk til å se på de andre rei, blandt annet Marte. Klokken var rundt 18:00 og da satt alle seg ned fornøyde med dagens innsats rundt spisebordet. Alle hadde med seg grillmat + annet godt, så resten av kvelden gikk bare til kos. Resultatene ble også ropt opp og jeg kom på 2. plass i begge klassene med en gjennomsnittskarakter på 4,0! Veldig fornøyd med verdens flinkeste hest som aldri har vært med på noe lignende før. Det var en helt fantastisk dag som jeg aldri vil glemme! ♥


Bilder fra 4-gangen. Fotograf: Marte
UNNSKYLD FOR INGEN BLOGGING IDAG! Jeg har nemlig vært i stallen fra 13-22 fordi vi har nemlig hatt noen som heter Losbymót! Forteller dere i morgen hva det gikk ut på. Ryggen er så vond så har ikke orket å slå på pcen for å starte å skrive (blogger fra iPoden). Nå skal jeg legge meg, god natt!weheartit.com // min weheartit
Tar meg en dag fri jeg. SNAKKES I MORGEN! 

Topp Bik bok // Pysjshorts H&M

I dag har ikke dagen min gått stort mer til bare å slappe av og nyte denne fridagen max! Det har vært fint vær i Lørenskog selv om ikke solen har vært fremme hele tiden har det fortsatt vært veldig varmt. I morgen blir det vanlig skoledag fra 08:30-14:15 før det kommer en etterlengtet helg! Skal ikke noe spessielt senere i dag heller selv om jeg egentlig har litt lyst å komme meg ut for å gjøre noe sosialt, menmen da blir det mere tid med Prison Break, hihi. ♥ Håper alle har hatt en fantastisk dag! 
I dag er det Belieberday alle sammen og det går ut på at alle skal skrive "Supporting Justin ∞" på håndleddet sitt. Jeg oppfordrer alle fans/beliebers der ute å gjøre det, ta bilde av det og legge det ut på Twitter og/eller Instagram med hastaggen #BelieberDay2013! ♥ Jeg har selv gjort det og mitt håndledd ser sånn her ut:


Ikke verdens fineste, men det får gå... 

Har du gjort det? 
DET ER BARE Å FØLGE MEG PÅ INSTAGRAM OG WEHEARTIT! :-) Andre steder du kan følge meg er: twitter (følger tilbake her i og med at jeg er ny), facebook og bloglovin

Hva heter du på instagram, we♥it og  twitter?

 

Late nights, good books, warm tea and nice dreams. Good night everyone! ♥

we♥it // min we♥it

Siden jeg sa at jeg kom til å legge ut et innlegg senere i dag så holder jeg jo selvfølgelig det jeg lover! Satt sammen denne collagen med bilder fra profilen min på we♥it. Dere kan gjerne følge meg for å opptadere på hvilke bilder jeg hearter, men kan si dere at hvis dere ikke liker Justin Bieber, ikke følg meg! Så og si hver dag kommer det enten noen få eller en hel haug med Justin bilder så det må du tåle hvis du trykker på følg knappen! Er veldig koselig hvis dere følger meg altså, og kanskje jeg følger tilbake hvis du har en aktiv profil? Vi får se. Nå i hvert fall er det party hjemme i stua, alene. Justin holder meg med selskap via høyttaleren da, hihi. Mamma og pappa er som sagt på jobb og Malin er borte hos en venninne. Jaja, litt deilig er det å være hjemme alene da! Håper alle har hatt en fin dag og fortsetter å det. Nå snurrer jeg nok en film for å slappe ekstra av så vi blogges senere vi! Love you guys. ♥
Da var mai kommet dere og jeg håper dette blir en fin månede med masse fint vær! I dag har vi jo fri, og denne dagen skal benyttes til masse filming, både videoblogg og filming til en dramatiseringsoppgave i norsken. Vet ikke hvor mye blogging det blir i dag, men vi får se om jeg klarer å skrive et lite innlegg senere. Nå venter rommet mitt på å bli ryddet, så vi snakkes senere! ♥

 

Hva skal dere i dag?
Hallo og beklager for sen blogging! Har nesten ikke vært hjemme i dag fordi først ble jeg igjen på skolen for å jobbe med en norskoppgave sammen med noen andre, og nesten rett etter det dro jeg til fysioterapauten. Nå har jeg i hvert fall fått i meg litt mat og slapper av på sofaen så da er jeg klar for å legge ut et lite innlegg. I morgen er det jo en fridag og dermed skal jeg få gjort unna litt skolearbeid sammen med noen andre. Tror også jeg og Julie skal spille inn spørsmålsrunden! Håper alle har hatt en fin dag også blogges vi i morgen siden jeg ikke har så mye annet å skrive i dag! :)

//weheartit//

-iPod innlegghits