FORSIDEN ADD MEG FANPAGE SKOLIOSE OM MEG DESIGN


Nå er 30 days challenge snart over og jeg tenker at etter det skal det bli litt bedre blogging! Blogger nesten aldri noe annet bortsett fra day greia og det er litt dumt (etter min mening). I dag er det i hvert fall å vise et bilde av meg seg når jeg var mindre og istedenfor å vise bare ett viser jeg litt flere! De eldste bildene er fra 2003, da jeg altså var 6 år gammel. FLAUT.
//forhåndsskrevet//

Har vel nevnt det på bloggen før, men en ferie jeg virkelig ønsker å dra på igjen er den i fjor. Vi var på Kreta i en liten fiskelandsby som heter Kolimbari der hvor vi bodde på 5-stjerners hotellet Avra Imperial Spa & Beach Resort. Det var virkelig en helt fantastisk uke med bare lukus! Anbafaler alle dere som kan ta dere råd til litt finere ferie å dra dit. Ikke et stort sted, men et utrolig koselig sted. ♥

 
 

Unnskyld for små bilder, men kopierte bildene rett fra et gammelt innlegg og da hadde jeg tydeligvis et annet design som måtte ha den størrelsen... Håper det går bra!
//forhåndsrkevet innlegg//

Good morging sunshines! ♥ Jeg har nok akuratt stått opp selv for å ture til stallen klokken 11 og siden jeg pleier å være der noen timer tenkte jeg å skrive dette innlegget en dag før. I dag er det day 24 som da går ut på at jeg skal skrive noe jeg er redd for. Jeg skriver om to ting som jeg er mest redd for. 

Ånder/Spøkelser. Tro hva dere vil, men jeg er en av de som tror på det overnaturlige og av forskjellige årsaker er dette noe jeg er veldig redd for. Synes det kan være litt spennende, men det går en sterk grense til når jeg synes det blir skummelt, haha. 

//Mitt bilde//

Voldtekt/Kidnapping. Er det bare jeg som hater å gå alene når det er mørkt? Det var en periode da det var masse om dette i media og før det var jeg ikke så veldig redd for det med voldtekt og sånt, men serriøst etter det ble alt værre. Jeg skremmer meg skikkelig opp når jeg går ute og spessielt meg Marte, haha. Vi er nok de mest pysete når det gjelder dette og i hvert fall når vi går sammen. Vi hisser hverandre opp og vi føler at vi ser alt mulig rart. Hvite varebiler er i hvert fall skumle, haha! 
 
I dag var det tid for day 21 av challengen min og denne dagen er det tre ting jeg vil gjøre før jeg dør. Når jeg leste dette tenkte jeg kjapt at dette kommer til å gå bra og at jeg skulle ta tre bilder fra we<3it og lage en collage. Allerede første siden på we<3it med before I die bilder skjønte jeg fort at det ikke kom til å gå med bare tre ting, derfor endret jeg litt på denne challengen med å lage en hel collage med hele 16 bilder! Jeg gikk dermed fra 3 - 16 tinf jeg vil gjøre/ha før jeg dør, haha jaja, men var så vanskelig å velge så måtte bare gjøre det sånn! 

Ingen av disse tingene har jeg oppnådd enda, men jeg håper virkelig jeg klarer å oppfylle noen! Det ene bilder som sier have a happy life er et bilde som jeg egentlig har klart å oppfylle fordi jeg er et bra liv akkurat nå, men er jo ikke sikkert at det vil være sånn hele livet, derfor tok jeg denne med i kollajsen fordi jeg virkelig ønsker å ha et bra liv resten av livet

Nå hører jeg på sommerspillelista mi som jeg driver å lager på spotify og om etter jeg er ferdig med dette innlegget skal jeg slå på en episode av Prison Break! Ah, elsker den serien og jeg anbefaler dere den hvis dere liker litt sånn spenning og ikke bare vanlig drama som det fort kan bli i serier, men Pretty Little Liars og The Vampire Diaries anbafaler jeg dere mer da sånn egentlig derfor se de to seriene før dere ser Prison Break, haha, neida, joda.  

Hva vil dere gjøre/få før dere dør?
 
Hallo nydelige dere! Ble litt sen blogging i dag, men jeg nøyt dagen ute istedenfor foran pc-skjermen, hihi. I dag er det tid for day 18 som egentlig er smykkene mine, men har bedre tid til å ta bilder og sånn av de i morgen så jeg bare byttet day 18 med day 19 som da er drømmeferie! Jeg kan ta både storbyferie og sydenferie så blir det litt mere spennende å lese (håper jeg).

Storbyferie:

Jeg har aldri vært på noen storbyferie (vært i København da, men blir ikke det samme), men det er ikke dermed sagt at jeg har drømt om det i flere år! Lenge har jeg ønsket å dra på en skikkelig shoppingweekend til London. Jeg har mast lenge på mamma om vi kan dra, men har vært ofte et nei pga. jeg var for liten (mange år siden) og når jeg ble stor nok var lillesøstra mi, Malin for liten så da måtte jeg vente på at hun ble større også. Nå, endelig, skal vi dra! Vi har planer om å dra i september og jeg kan ikke sette ord på hvor mye jeg gleder meg! Håper London er det jeg drømmer om, haha.Sydenferie:

Har vel egnetlig ikke en sånn kjempestor drøm om å dra til et sydenland, men i det siste har jeg hatt skikkelig lyst til å dra til Maldivene! Maldivene er vel som oftest egentlig et sted man reiser på bryllupsreise, men det er også fullt mulig å dra på vanlig familieferie også. Har sett litt bilder og sånn fra Maldivene og gud så fantastisk det ser ut! Problemet her er jo at det er kjempedyrt, men håper at jeg får dratt dit en gang senere i livet. 

Bilder fra ving.no

Hva er dere drømmeferie?
Jeg er et sommermenneske. Hele livet har jeg vært den personen som elsker sommer og varme, og den som hater vinter og kulde. Stranden, bade, sprade rundt i lette klær, Converse (♥♥), sene kvelder med familie og venner, ahh, der har du meg! Vintersporter er jeg heller ikke noe glad i, så har liksom ikke noe grunn til å være glad i vinteren, haha, men er glad for at vi har vinter sånn at det blir litt variasjon da! Elsker musikk. Musikk er serriøst et av de nødvendigste tingene i hverdagen min! Går ikke en dag uten at jeg hører på musikk. 

Liker best å stå bak kameraet. Okei, her det sikker noen som kommer til å reagere, men helt ærlig så liker jeg bedre å stå bak kameraet enn foran! Jeg er utrolig glad i å ta bilder og jeg håper snart at jeg får tatt meg en tur ut for å få tatt noen nye bilder. Jeg er vel egentlig ganske glad i å stå foran kameraet også, men når jeg er hos fotograf, fotoshoot med venner etc. synes jeg det er skikkelig kleint, men klager ikke hvis det blir noen fine bilder ut ifra det da, haha! Skoliosen min utviklet seg veldig fort.  Fikk diagnosen skoliose i 2011 som de fleste vet og da viste det seg at skjevheten min var 38 grader og allerede et år senere var skjevheten min 50 grader! Først så utviklet seg den egentlig ganske sakte, men på slutten så gikk det veldig fort. Skjevheten hadde utviklet seg fra 42-50 grader på noen måneder. 


2011 / 2012 før operasjoen

Veldig rotete. Haha, denne kom mamma på, men kan vel si meg enig i den. Jeg klarer aldri, og da mener jeg aldri, å holde rommet mitt ryddig. Jeg elsker å ha et ryddig rom, men det går alltid noen dager før det er like rotete som det var før jeg ryddet det. 

Fotogen. Denne kom mamma også på, så jeg vet ikke om jeg er enig i den, men flere sier det også derfor stoler jeg på dem! B-menneske. Er det noe jeg virkelig elsker det å legge seg sent og sove lenge! Jeg blir egentlig ganske fort sliten/trøtt, men det er ikke dermed sagt at jeg legger meg da jeg egentlig er trøtt. Legger meg liksom da jeg føler at jeg har fåt gjort ferdig det jeg skulle gjort den dagen, haha. Står opp også når jeg føler for det, men blir ofte vekt da så da står jeg ikke opp når jeg føler for det, desverre.. Pappa og mamma er nemlig ikke så glad i at jeg sover bort hele dagen, haha, så vekt det blir jeg! Står opp ti hver lørdag med egen vilje (vekkerklokka hjelper til da), men det er bare fordi jeg skal i stallen klokken elleve. 

Glad i å synge. Dette er noe jeg er veldig glad i, men når jeg synger er jeg som oftes for meg selv fordi flink er jeg ikke, haha! Er ikke helt tonedøv da (tror og håper jeg), men synes jeg ikke har noe spesiell fin sangstemme heller. Skulle virkelig ønske at jeg kunne synge fint og i tilllegg spille gitar for det å lære å spille gitar har jeg skikkelig lyst til! 


Ønsker å flytte til utlandet. Når jeg blir ferdig med studiene ønsker jeg skikkelig å ta et par år i utlandet som f.eks. London eller New York. Har også litt lyst til å dra bort andre året mitt på videregående og ta det i utlandet for å forbedre engelsken min og rett og slett ha et minne for livet! Tror ikke jeg kommet til å fullføre det, men never say never

Lyst på tattovering. Når jeg blir 18 har jeg skikkelig lyst til å ta en tattovering som betyr noe for meg. Hadde en periode for litt siden da jeg tittet litt på weheartit etter tattoveringer og det var en jeg fant som jeg fikk skikkelig lyst på. 

Denne har jeg skikkelig lyst på fordi denne tattoveringen representerer for meg skoliosen min fordi den viser at når jeg fikk denne diagnosen måtte jeg bare være sterk og tro på at jeg klarte meg igjennom dette. Det samme tenkte jeg når jeg opererte og pga. denne tanken er jeg her jeg er nå. Jeg har klart å komme igjennom dette på en sterk måte og trodd at dette klarer jeg og det er noe jeg er veldig stolt over. 

 

Dette innlegget brukte jeg sykt lang tid på faktisk og jeg orker ikke lese igjennom så beklager hvis det er noen skrivefeil! Håper dere likte innlegget i hvert fall. ♥ Day 18 kommer i morgen. 
Kor. Dette var den første fritidsaktiviteten jeg startet på. Jeg sang i kor faktisk ganske lenge og hvis jeg ikke er helt ute å kjører så sang jeg fra en gang i barnehagen-3.klasse! Dette synes jeg var veldig gøy, men sluttet fordi jeg begynte å bli litt lei tror jeg, men jeg er elsker fortsatt å synge da selvom jeg ikke er verdens flinkeste. 

Dina og meg

Tredje rad, nr 2 fra venstre med blå trøye

Musikaksk barneteater. Dette var noe nytt jeg og Dina ville begynne på rett og slett fordi vi synes det hørtes spennende ut. Vi prøvde oss først på en slags dans, men etter den ene gangen byttet vi over på et annet kurs som da var musikals barneteater. Vi gikk der igjennom en sesong og vi avlsuttet denne karrieren med forestillingen Annie! Jeg hadde ikke noe stor rolle, men i en sang så var det en linje bare jeg skulle synge og det var veldig stort, haha! Når jeg tenker nå så høres det veldig morsomt ut med skuespilleryrket, men tror ikke det er helt yrket mitt. 

Jeg står helt til høyre med blå kjole og skaut, haha

Korps. Husker egentlig ikke helt når jeg spilte i korps, men jeg kan si så mye at det ikke var lenge, haha! Spilte kornett og i løpet av den tiden jeg gikk der så lærte jeg ingenting. Gikk vel to timer før jeg ikke gadd mer, haha. 

Fotball. Fotball har jeg også gått på og det gikk på i ganske mange år også. Husker helt når jeg startet og husker ikke nøyaktig når jeg sluttet, men ganske sikker på at den sluttet i 7.klasse. "Karrieren" min startet først på en fotballkamp hvis jeg ikke husker helt feil. Venninnen min, Ida spilte på et fotballag og en dag hun skulle spille kamp fikk jeg lov til å prøve jeg også! Jeg synes det var veldig morsomt så derfor fikk jeg plass på fotballaget, Skårer ball. Spilte vel der et par år tror jeg før jeg tok en pause pga. strekkskade i leggen. Startet opp igjen på Skårer ball, men jeg byttet over til Lørenskog ganske fort pga. Skårer ball skulle legges ned. Der spilte jeg helt til jeg sluttet fordi jeg fant ut at dette var en sport jeg ikke trivdes i lenger. 

Skårer ball

Lørenskog IF

Ridning. Så etter fotballkarrieren hadde jeg lyst til å prøve med på hesteryggen! Hadde jo to venninner, Ida og Marte som eide hest/hester så hadde ridd litt før og jeg synes egentlig det virket veldig morsomt! I 2010 startet Kari-Mette, moren til Marte opp en rideskole inne på Losby så da ble det min første ridetime i 8.klasse. Husker jeg var veldig nervøs fordi jeg ikke hadde gått på noe kurs, men da jeg kom til stallen var Marte der og det var veldig betryggende siden hun hjalp meg med hesten og hvordan jeg skulle ri (kunne liksom styre fra før av, men ja, hun hjalp meg med det jeg trengte hjelp til). Jeg rei Selja første gangen fordi Marte hadde sagt at jeg burde ri hun pga. hun ikke var den galeste, men hehe, upsi, Selja var visst den galeste, menmen, det gikk nå bra! Rideskoletimene fortsatte og jeg utviklet meg ganske fort så etter en liten stund byttet jeg over til et kurs for de rytterne som var litt flinkere enn nybegynnerne. Synes det var litt skummelt siden alle som gikk der hadde ridd mye lenger enn meg, men det gikk bra det også! Etter å ha gått på rideskole i et år ca. (januar 2012) fikk jeg min første fórhest, Baron! Jeg var så spent på å gå hest på fór da det er anderledes enn å gå på rideskole. Baron var og er verdens beste fórhest! Er så glad for at jeg fikk han på fór siden han er så utrolig snill. Har jo hatt Baron nå i litt over et år og jeg har blitt så glad i han! Håper på flere år med han. ♥ Etter sommerferien har jeg ridd i 3 år så årene flyr, haha! Hvilke fritidsaktiviteter har du gått på?

__________

Har ikke sjekket skrivefeil, så beklager hvis det er noen!
Det å river negler, er serriøst verdens dårligste uvane jeg har! Var veldig flink i en periode her å fikk ganske lange negler (stakk liksom en del over selve fingeren), men når en knakk og jeg ikke hadde neglsaks tilgjengelig reiv jeg av de andre neglene også for at de ikke skulle være så lange. Nå har jeg endelig begynt å få ganske lange igjen (noen stikker over selve fingeren) og sånn skal de fortsette å være! Denne uvanen må jeg bare få bort fordi jeg er egentlig skikkelig glad i å ha lange negler, så har satt meg et mål om at når sommerferien kommer skal jeg ha spart til nokså lange negler!

Hva er din verste uvane? 
// forhåndsskrevet innlegg // 

For de fleste så er det jo mobilen man har med seg overalt, men for meg er det iPoden. Jeg liker ikke mobilen min, så derfor liker jeg ikke å bruke den heller. Selvfølgelig har jeg den med hvis jeg skal ut og jeg vet at jeg skal få tak i noen eller noen få tak i meg, men hvis jeg skal i selskaper så tar jeg heller med iPoden enn mobilen, hehe. Til bursdag ønsker jeg meg ny telefon da siden jeg har levd med mobilen min i 3 år nå, så synes det er på tide med ny! Ønsker meg en hvit iPhone 5, men vi får se om jeg får det eller en ny telefon i det hele tatt! 


Hva har du med deg overalt?
Okei, i dag er jeg virkelig så lat at jeg ikke orket å lage et nytt innlegg/video for dere fordi jeg allerede i tidlligere anledning har lagd en video om hva jeg bruker av sminke til hverdags! Har byttet ut bittelitt, men jeg bruker fortsatt det samme sånn sett! Håper dere liker videoen. ♥
Hallo! Ble litt sen blogging i dag, men har vært i stallen og ridd en lang og fin skrittetur (unntak: galoppn en liten bakke, haha) sammen med Marte! Hoppet i dusjen når jeg kom hjem og nå ble jeg nettopp ferdig i dusjen, så ja, har ikke fått tid til blogging før nå! I dag går i hvert fall day challengen ut på hva jeg kjøpte meg sist, og hvis ikke mat eller bussbillett teller så er dette det siste jeg kjøpte meg:

Treningstopp // H&M // 149 kr

Maybelline New York the Rocket Volum Express // H&M // 99 kr

Verdens beste innnkjøp, haha, kødda.. Svarte kortsokker // H&M // 79 kr


Neon oransje sjal til å ha over bikinien // H&M // ? kr

Det er jo en stund siden jeg kjøpte dette og jeg har lagt det ut på bloggen før, men jeg prøver å ikke titte så mye i butikker for så å finne noe og kjøpe det fordi jeg skal jo til London i september (?) og derfor jeg spare masse penger, haha. Har aldri vært i London så jeg vil ha med meg så mye som mulig av penger fordi jeg vet at jeg kommer til å kjøpe en del av klær og andre ting! Innkjøp av klær blir det altså ikke mye av i tiden fremover. Vi blogges senere ♥
Det er vel egentlig ikke sånn supermye jeg gruer meg til, men det er jo selvfølgelig noe og det er å starte med eksamen! Nå nærmer seg tiden for eksamen og allerede 15. mai får vi vite hva vi kommer opp i skriftlig eksamen, og jeg gruer meg sinnsykt til å få vite det! Bare tenke på eksamen gjør meg stressa, så har prøvd å ikke tenke så mye på det og heller bare fokusere på det som skjer akuratt nå og det har faktisk funket veldig bra. Selvom jeg gruer meg til muntlig og skriftlig eksamen blir det utrolig deilig å bli ferdig med det og bare tenke at snart er jeg ferdig med 10'ende klasse og kan ta meg noen velfortjente måneder med fri. Det blir jo trist å forlate klassen, men jeg er veldig klar for en ny start med ny klasse fordi jeg kjenner det godt nå at det skjer alt for mye i klassen som jeg virkelig ikke orker lenger. Når det er sånn at ikke alle personer liker deg så kjenner man at man begynner å bli ganske sliten av å gå rundt å bare tenke at det ikke går an å ordne opp fordi du har fått beskjed om at det ikke funker. I tillegg til dette så er man jo ikke alltid like begeistra for alle personer i klassen, men bortsett fra det så er jeg veldig glad i klassen min og det blir selvfølgelig kjempetrist å si hade, så det er vel en annen ting jeg gruer meg til, menmen! 


#dårligforbildeups xD xD kødda
♥ iPhone 5

♥ Acne skjerf

♥ Koffert

♥ Klær

♥ Jeffery Campell 

♥ Tur til London

♥ Ray-Ban

♥ Bikini fra Victoria's Secret

♥ Céline veske

♥ Lulu's toalettmappe

Orket ikke ta bilde av alt, men her er i hvert fall noen av tingene! :) 

 

Vi blogges ♥
Siden jeg ikke orket å lage et innlegg om hvordan jeg ordner håret mitt til hverdags så lagde jeg heller en videoblogg til dere nå på morgningen. Jeg ordner håret mitt forskjellig hver dag, men blir som oftest enten rett eller krøller! Håper dere liker videoen i hvert fall. ♥
Beklager igjen for ikke noe blogging i går, men var rett og slett opptatt hele tiden! Etter skolen var norskgruppa mi igjen til langt utpå dagen for å filme ferdig og senere dro jeg, Marte og Madelen til meg for å redigere hele filmen og halv 11 dro Marte (Madelen dro halv 10) og vi var endelig ferdige med redigeringen! Filmen ble lagret klokka 11 så som dere ser brukte jeg hele dagen min på norsken. I dag har jeg ikke fått blogget før fordi jeg har lagd middag til meg og Malin og jeg har også hjulpet Malin med lekser. Nå hører jeg på musikk og driver med naturfagsframføring som jeg og Madelen skal ha i morgen. Før jeg fortsetter på den skal jeg se på gårdagens episode av Paradise også skal jeg selvfølgelig blogge for dere! Siden jeg ikke blogget i går bli det to dager i ett denne gangen jeg også, menmen! 

Day 6 - Bakgrunnen min på pc'en

Day 7 - Et bilde av meg for tre år siden

HAHA, gud så flaut egentlig! Disse to bildene er fra Kreta 2010 og jeg håper jeg virkelig har forandret meg på en positiv måte. #noøyenbryn

 

SENERE KOMMER UKENS SITATER!!
Hallo og unnskyld for null blogging i går, men var opptatt med skolearbeid i hele går. I natt har jeg sovet hos Madelen noe som var koselig, som vanlig! Siden jeg ikke blogget i går så skriver jeg både day 4 og day 5 i et innlegg. 

 

Day 4 - Favoritt tv-serie(r)

Okei, denne tingen vet dere jo egentlig fordi jeg har skrevet det sånn 1000 ganger, men kan godt skrive det igjen! 


Pretty little liars, anbefales på det sterkeste!

The vampire diaries, anbefales også!

Hvis dere lurer på hva det handler om så har jeg skrevet det tidligere på bloggen min! :)

 

Day 5 - Noe du gleder deg til

Det er egentlig ganske mye jeg gleder meg til som f.eks: bli ferdig med alt som heter prøver, eksamner og rett og slett hele tiende, sommerferien, men det jeg gleder meg mest til er det vi skal på slutten av sommerferien som er tur til Gran Canaria. Bare å tenke på at jeg skal bort til et mye varmere strøk der hvor jeg bare kan ligge på en solseng å suge til meg D-vitaminer er så herlig! 


Kreta // Kolimbari // Avra Imperial Beach Resort & Spa // 2011 

 

Hva er din favorittserie(r)?

Hva gleder du deg til?
Idag er jeg virkelig sliten og lat så orket ikke ta et bilde av lommeboken min. I hvert fall så ser den ca sånn ut bare at den er uten knapp og fake, haha. Ble litt sen blogging i dag i og med at jeg satt igjen på skolen med Madelen for å jobbe med manus til norsken. Når jeg kom hjem var det bare å lage middag til meg selv og Malin, søsteren min fordi mamma jobber kveldsvakt (hun er sykepleier) og pappa er på jobb (han jobber på en båt som driver med olje). Nå er vi ferdig med å spise og jeg kan endelig sette meg ned for å slappe av med dagens Vampire Diaries episode! Skal få lagt ut et innlegg senere i dag med litt inspirasjonsbilder så vi blogges! ♥

Hallo! Da var det tid for dagens challenge og i dag er det et bilde av håndskriften min. Ikke verdens fineste skrift, menmen det får nå gå! Bare den er leselig så går det vel bra. Ellers i dag så driver jeg, Madelen og Marte å skyper for å prøve å planlegge litt når det gjelder filming til norsken. Jeg må også øve på en spanskprøve som vi skal ha i morgen, men tror ikke det blir så mye øving i og med at vi skal ha med både ordbok og elevboka. Håper dere har en fantastisk dag også blogger vi kanskje senere i dag! ♥ 
Hallo! Det har jo vært veldig dårlig av meg når det gjelder blogging, og det er rett og slett fordi at jeg har så lite inspirasjon. Tenkte jeg skulle starte igjen med en days challenge igjen, men bare at denne gangen er det i hele 30 dager! Synes det er så greit med sånne utfordringer fordi da vet jeg at jeg har noe å blogge om uansett om jeg har inspirasjon til blogging eller ikke. Håper dere også synes det er greit at jeg har slike innlegg noen ganger. Vi kan bare starte med day 1, nå i dag sånn at det kommer et litt mere spennende innlegg for dagen. 

♥ Challenge day - 1. Dine 3 yndlings sanger nå
♥ Challenge day - 2. Et bilde av håndskriften din
♥ Challenge day - 3. Lommeboken din
♥ Challenge day - 4. Favoritt tv-serie(r)
♥ Challenge day - 5. Noe du gleder deg til
♥ Challenge day - 6. Bakgrunnen din på pcen
♥ Challenge day - 7. Et bilde av deg for 3 år siden
♥ Challenge day - 8. Hvordan ordner du håret ditt?
♥ Challenge day - 9. 10 ting du ønsker deg
♥ Challenge day - 10. Noe du gruer deg til
♥ Challenge day - 11. Det du kjøpte deg sist
♥ Challenge day - 12. Sminken du bruker
♥ Challenge day - 13. Det du alltid har med deg overalt
♥ Challenge day - 14. Din verste uvane
♥ Challenge day - 15. Om fritidsaktivitetene/sportene du har gått på
♥ Challenge day - 16. Din favoritt blogg
♥ Challenge day - 17. 10 ting om deg selv
♥ Challenge day - 18. Smykkene dine
♥ Challenge day - 19. Drømmeferie
♥ Challenge day - 20. En artist du liker
♥ Challenge day - 21. 3 ting du vil gjøre før du dør
♥ Challenge day - 22. Alle premiene du har vunnet
♥ Challenge day - 23. En ting du aldri kommer til å gjøre
♥ Challenge day - 24. Noe du er redd for
♥ Challenge day - 25. 3 ting du hater
♥ Challenge day - 26. Yndlings spillet ditt
♥ Challenge day - 27. En ferie du vil på igjen
♥ Challenge day - 28. Et bilde av deg da du var liten
♥ Challenge day - 29. En sang du virkelig er lei
♥ Challenge day - 30. Mobilen din


Day 1 - Dine 3 yndlings sanger nå

Dette var ganske vanskelig egentlig fordi nå i det siste har det bare gått i spillelista mi, Bieberfever ♥, på Spotify og på den lista så har jeg ikke noen spesielle favoritter. Hvis jeg måtte velge så tror jeg at jeg hadde valg, Our Kidrauhl - Norske Beliebers, Be Alright - Justin Bieber og U Smile - Justin Bieber. Orker ikke legge til link til sangene, men dere finner alle på spotifylisten min. Nå legger jeg meg, så god natt! ♥  
Da har vi kommet til siste dag av 10 days challengen min. Synes egentlig det var ganske greit å ha det sånn at jeg hadde noe å blogge om hver dag. Tenker at jeg kommer til å ha dette flere ganger! 

 

Noe jeg savner må helt klart være sommer! Er så lei av kulde, glatt bakke, masse klær og snø. Nå er vi endelig i en vår måned så vi vet at sommeren bare kommer nærmere og nærmere nå! I dag snør det faktisk her i Lørenskog, men tror nok at den kommer til å forsvinne fort igjen (håper jeg). Åh, det skal bli så deilig med varme sommerdager, ferie, lette klær med converse (♥♥), bade, gode vennestunder i varmen, bar bakke, grønt gress, sol, syden (håper jeg, haha) og rett og slett bare nye månedene med varme! Er vel ikke bare jeg som er keen på sommer nå?

Hva skal dere i sommer?

Dette er det eneste bilde jeg har på pc'en min så jeg var ikke sååå liten, men er vel liten nok? Haha! 

 

Blogges mere senere i dag! 
Haha, glemte jo helt at jeg hadde days challenge, men her kommer dag 8 i hvert fall! 


Off, liker verken vinkelen eller smilet mitt der, men ville ha et ballbilde og da var det, det beste jeg fant som bar jeg var på... 

Hva synes du om bilde?
Dette kommer vel egentlig ikke som et sjokk, men her er mine to favorittserier:


Pretty little liars, anbefales på det sterkeste!

The vampire diaries, anbefales også!

Hva er din favoritt serie?
Kjole // NellyPumps // Bianco 

Skinnjakke // Bik Bok

Dette er mine favoritter innen jakker, sko og kjoler. Har egentlig fler sko og kjoler, men tar bare med en av hver.

Hva synes du om plaggene?

Ps. I dag kommer day 3 videoen. Fikk ikke tid til å laste den opp i går heller, men nå driver jeg å laster den opp på youtube så den kommer garantert!
Betina Farinetti - betinabf.blogg.no

Dette er en utrolig bra blogg! Hun er veldig flink til og skrive og blogger flere ganger om dagen. Hun er heller ikke som andre toppbloggere. Betina blogger om alt mulig og har også videoblogger innimellom. Jeg orker ikke skrive en sånn lang tekst om bloggen, men jeg anbefaler i hvert fall denne bloggen utrolig mye! 

Hva er din favorittblogg?
Denne her trodde jeg skulle blir lett, men neida, det var vanskeligere enn jeg trodde. Jeg er ikke sånn virkelig lei noen sanger som jeg kommer på, men det er flere som f.eks  Die young - Ke$ha, Try - P!nk, As long as you love me - Justin Bieber og listen forsetter..  Hvilken sang er du virkelig lei?
Forresten så kommer day 3 etterpå også, men jeg må sminke meg og gjøre meg klar før jeg får spilt inn en video. :)
Jakke - Bik Bok // Bukse - Bik Bok // Genser - Bik Bok // Bluse - Bik Bok // Hals - Bik Bok // Sko - EMU

Haha, NESTEN alt fra Bik Bok, men her er i hvert fall dagens antrekk! Bildene ble litt rare, men var så stygg på nesten alle bildene så måtte bare velge noen. 

Hva synes du om dagens antrekk?
Day 1 - Dine 3 yndlingssanger akkurat nå

Day 2 - Antrekket ditt i dag

Day 3 - Sminken du bruker

Day 4 - En sang du virkelig er lei

Day 5 -Din favorittblogg

Day 6 - Dine favoritt sko, kjoler og jakker

Day 7 - Favoritt serie(r)

Day 8 - Profilbildet ditt på facebook

Day 9 - Et bilde av deg når du var liten

Day 10 - Noe du savner

 

Siden jeg ikke har så mye å blogge om så tenkte jeg at jeg skulle starte med 10 days challenge. Siden jeg er så dårlig på å følge opp slikt så velger jeg og bare ha dette i 10 dager fremover. Jeg kan vel like så godt starte med dag 1 nå. 

Day 1 - Dine 3 yndlingssanger akuratt nå

  

Hva er dine 3 yndlingssanger?hits