FORSIDEN ADD MEG FANPAGE SKOLIOSE OM MEG DESIGN


Hei! Har nå fått et nytt design. Er ikke helt ferdig med å endre det også har jeg bare endra forsiden så den er ikke lik på kommentarer, kategorier osv. Mangler også header, men den kommer på plass snart! Hva synes dere?Visste dere at det er tre forskjellige ryggskkevheter som ligner på hverandre? Først trodde jeg at det bare fantes skoliose, men en i skoliosegruppen på facebook har noe som heter Kyfose. Jeg søkte på det på Google og da så jeg at det var noe lignende som skoliose, men bare at man fikk en såkalt "pukkelrygg". I dag så jeg på et program og der var det en jente som hadde Skoliose, de nevnte også at noe som var i samme gruppe som Skoliose var Lordose. Jeg søkte også på Lordose og det viste seg og være at man fikk en veldig svai i ryggen. Du kan se alle tre på dette bilde:


Fra venstre: skoliose, kyfose og lordose.

 

Visste du om alle disse tre typene?

Vet du om det finnes noen andre typer?
Hallo! Dagen i dag har gått til røntgen, legetime, skole og tannlege. Ryggen min hadde ikke forandret seg så mye siden sist som jeg synes egentlig er ganske rart siden jeg har så mye mer vondt enn det jeg hadde for fire måneder siden! Ryggen min er nå i nederste kurve 42 grader og øverste kruve 41,6 grader. Skulle egentlig ta inn røntgenbildet inn på bloggen, men man ser det ikke så godt siden det ble så lyst når han skrev det ut. Skal se om jeg får tatt et bilde, men er ikke sikkert. Legen sa at jeg er på grenseland til operasjon og hvis jeg ikke hadde hatt så mye smerter så hadde jeg ikke trengt operasjon, men siden jeg har de smertene skulle han og noen andre leger diskutere det på mandag om det blir eller ei. Håper på at det blir operasjon. Er vel ikke så mye mer han sa ang dette. Dere får kose dere i helga da. Jeg skal i stallen, øve på matteprøve og i bursdag, hva skal du?

 
Hallo! Er du ikke helt sikker enda på hva skoliose er? Da anbefaler jeg deg å gå inn på denne siden: http://nhi.no/forside/animasjoner/muskel-skjelett/skoliose-31990.html! Der er det en animasjonfilm om skoliose. Varer i 2 min så den er ikke lang. Får ikke filmen inn på bloggen så du må inn på siden for å se den. Er ganske lærerik også! Hjalp deg den for å forstå mer?


Vet ikke om dere ser det, men skuldrene er ikke helt like. Står så rett som mulig på bilde. ;-)

Skal prøve å få inn røntgen bildene på bloggen i morgen hvis jeg får de meg hjem! :-)

Vi blogges
Hallo! Tenke å opptadere dere litt. Formen min blir bare værre og værre. Smertene har kommet nede i ryggen også noe som ikke har vært der før. Endelig har det gått 4 måneder siden sist jeg tok røntgen så på fredag blir det en tur på Rikshospitalet for å ta nye bilder. Er utrolig spent og det har jeg vært i en måneds tid nå. Har vondt det meste av dagen bortsett fra starten på morgningen, litt på skolen og når jeg legger meg i senga på kvelden. Kanskje 1 time til sammen? Håper jeg får vite hva som skjer videre med meg på fredag da. Humøret mitt er godt da! Vi blogges etterhvert! ♥Unnskyld for ingen blogging, men har skjedd mye! Jeg trenger en pause fra bloggverden akuratt nå. Skal ta røngten på fredag så da kan jeg si hvordan det gikk. :) Får også bildene så da kan jeg vel legge de ut. Dere får ha en fin helg og en fin uke! ♥


See! Den ser værre ut enn før... : /hits