FORSIDEN ADD MEG FANPAGE SKOLIOSE OM MEG DESIGN


Day 1 - Dine 3 yndlingssanger akkurat nå

Day 2 - Antrekket ditt i dag

Day 3 - Sminken du bruker

Day 4 - En sang du virkelig er lei

Day 5 -Din favorittblogg

Day 6 - Dine favoritt sko, kjoler og jakker

Day 7 - Favoritt serie(r)

Day 8 - Profilbildet ditt på facebook

Day 9 - Et bilde av deg når du var liten

Day 10 - Noe du savner

 

Siden jeg ikke har så mye å blogge om så tenkte jeg at jeg skulle starte med 10 days challenge. Siden jeg er så dårlig på å følge opp slikt så velger jeg og bare ha dette i 10 dager fremover. Jeg kan vel like så godt starte med dag 1 nå. 

Day 1 - Dine 3 yndlingssanger akuratt nå

  

Hva er dine 3 yndlingssanger?
Hallo! Siden jeg ikke har blogget ordentlig i dag så tenkte jeg at jeg skulle vise dere forskjellen på ryggen min før og etter operasjonen. Som du ser er det utrolig stor forskjell og det er så rart å tenke på at 19 skurer og 3 kroker + to stenger har gjort den store forskjellen! Men nå må jeg også tenke at det er selve kirurgen som har vært så flink. Kan ikke få takke dr. Riise nok ganger! Er så takknemlig for at han gjorde den gode jobben som han gjorde. Så hvis en av dere skal opereres av dr. Rolf Riise på Rikshospitalet så lover jeg at dere er i gode hender. Han er sjef og en av de beste. Som du ser så ser ikke ryggen min helt rett ut på nå-bildene heller, men det er jo nesten helt rett da! Jeg har også en del vondt nederst i ryggen så klarte ikke strekke meg ordentlig opp. 

Hva synes du om forskjellen? 
(forhåndsskrevet innlegg)

Denne videoen ble egentlig skikkelig fail. Så ikke ut, klarte ikke sminke meg og på slutten var jeg i ufokus lenge, men jeg valge å poste den siden jeg hadde redigert den. Som du også kanskje legger merke til ser det ut som om jeg bruker 141235 lag med foundation, men jeg bruker såppas lite av hver (selvom det ikke ser sånn ut) sånn at det ser så naturlig ut som mulig når jeg er ferdig. Men jeg håper i hvert fall dere liker videoen, selvom det er den dårligste jeg har lagt ut hittil (tror jeg)! Vi blogges senere i dag! ♥
Dette er jo utrolig lenge siden jeg har hatt, faktisk 6 måneder siden forrige gang! Jeg tenkte derfor å kjøre i gang en spørsmålsrunde der du kan spørre om alt mellom himmel og jord. Svarer på video og kommer også til å svare på det meste (dere skjønner at jeg ikke kommer til å svare på upassende spørsmål). Hvis du lurer på noe ang. skoliosen min, fritiden min, skole ol så bare spør i vei! Jeg skal prøve å svare så godt jeg kan! :) 

Hva lurer du på?

(lite bilde jeg vet, men jeg beskjærte det og da gikk det ikke ann å få det større)
Denne gangen ikke av meg. Jeg har hørt litt om headerplease.com før og i dag bestemte jeg meg for å lage en bruker å sende inn et ønske. Allerede kort til etter var det to headere som var lagd til meg. Jeg orker ikke forklare hvordan denne nettsiden funker, men kort fortalt så er det du som sender inn et ønske om header og du kan da få inn headere som andre brukere har lagd. Det er selvfølgelig ikke alle som får respons, men det er ganske vanlig å få det. Men i hvert fall så fikk jeg den headeren jeg bruker nå av frksara, som også er eier av sarasfoto.blogg.no! Hun er fantastisk flink og jeg er veldig glad for at hun lagde en header for meg. 

Hva synes du om headeren?

Har du prøvd headerplease.com før?

 
I dag har det vært vinteraktivitetsdag på skolen! Man fikk velge om man enten ville dra til Trysil eller Losby. Jeg valgte da Losby siden jeg ikke står på slalom, snowboard ol. Det var en koselig dag, med herlige folk! Så egentlig nå at det ikke var så mye vits å ta i 2 deler, menmen det får nå gå! Nå skal jeg gjøre litt lekser før jeg bare skal slappe av. Ha en fin kveld videre! ♥

Ja, så ble det skikkelig stort drama her! Haha, neida.. Det var en i 9'ende som ble hentet i ambulanse. Trenger ikke dele hva som skjedde selvom det ikke var noe farlig i det hele tatt, men i tilfelle noen ikke vil at det skal deles på nett. Ambulansen kjørte bare til legevakten så det sier seg selv at det ikke var noen alvorlig sak som skjedde. 

Madelen, Nora og Dina


Del 2 kommer om ca. 15 min
Ups, i dag ble det visst en bloggfri dag som ikke var planlagt.. Har ikke gjort så mye spennende i dag uansett så tror nok det går bra (håper jeg)! Men nå har jeg nettopp trent litt så da hopper jeg i seng, god natt! ♥

Hva har dere gjort i dag da?
1 - HER // 2 - HER // 3 - HER // 4 - HER // 5 - Acne Canada Scarf, vinrødt // 6 - HER // 7 - Macbook pro, 15,0 tommer // 8 - iPhone 5 // 9 - HER // 10 - HER

Dette er noen av ønskene mine jeg har til bursdag ol. Er jo en stund til bursdagen min, men jeg har begynt å sette opp ønsker sånn at jeg ikke glemmer de igjen. Som du ser er det egentlig for det meste bare dyre ting, men jeg har funnet så mye fint jeg ønsker meg og da desverre er ganske dyrt. Det jeg ønsker meg mest på denne ønskelisten er iPhone 5 (bursdagsønske til mamma og pappa), Ray-Ban og Acne skjerfet. Selvom jeg ikke kommer til å få alt dette så håper jeg at jeg kan få noe av dette etterhvert. 

Hva ønsker du deg?
God mandag alle sammen! For mange så er dette første skoledag etter vinterferien, men for andre er det også starten på vinterferien. Jeg er blandt dem som sitter på skolen nå og depper fordi vi må jobbe, haha, men jeg driver vel også å glaner på klokka siden vi slutter om et kvarter, altså 14.15. Uff, jeg er klar for sommerferie jeg! Tilbake til overskriften; jeg har lagd en liten video fra hytteturen med familien i vinterferien. Den er ikke så lang, men hvis denne hadde vært for lang hadde den nok vært veldig kjedelig, haha! Vet ikke hvor mye blogging det blir i dag fordi jeg skal på MILK-møte klokka 18.00 tror jeg. Nå som skolen har startet så kommer blogginspirasjonen til å synke til havetsbunn så hvis du har noen ønsker så bare kommenter! Vi blogges senere! ♥
Nå  har det blitt sinnssykt mye blogging, men jeg vil bare informere om en konkurranse blogg.no har gående. Blogg.no deler ut hele 50 flakser av ESCADA sin nye sommerduft, nemlig ESCADA Cherry in the Air! Hvor fantastisk hadde det ikke vært å fått en slik en i posten? ESCADA parfymene har vært min favoritt siden første gang jeg prøvde en som kanskje var i 2008/2009. Synes rett og slett duftene er herlige og jeg klarer meg ikke uten ESCADA parfymene. Jeg har nettopp gått tom av min ESCADA parfyme, Taj sunset. Nå låner jeg en av søstra mi og den lukter jo godt den også, men den kan ikke sammenlignes med duftene til ESCADA. Så vil bare anbefale alle å bli med i denne konkurransen og jeg ønsker de som er med masse lykke til. Som dere sikkert har skjønt har jeg selv meldt meg på og jeg krysser fingrene for at jeg blir en av de heldige 50. 

Er du med?

esc13cheTil: Tre persjoner, men det blir lite hvis dere ikke velger å ha grønnsaker ved siden av.

Du trenger:

♥ Stekepanne + stekespade

♥ Kjøkkenmaskin eller raspejern 

♥ Ildfast form

♥ En pakke kjøttdeig 

♥ Vann

♥ En pakke taco kryddermix

♥ En pose tortillachips, salte

♥ Gulost

♥ Rømme

♥ Salsa saus

♥ Evt. grønnsaker til å ha vedsiden av

Jeg velger og ikke skrive hvor mye jeg brukte av alle tingene fordi jeg tror det er best hvis dere bare prøver dere litt fram. Jeg gjorde det så jeg vet heller ikke hvor mye jeg brukte av hver ting. 

Fremgangsmåte:

♥ Start med å sette ovnen på 220 grader.

♥ Stek kjøttdeigen på høy temperatur

♥ Når kjøttdeigen er ferdig tilsetter du vanlig taco kryddermix og vann (jeg pleier å se an hvor mye vann jeg trenger) og bland det sammen. 

♥ Du lar dette stå til du ser at vannet har "gått inn" i kjøttdeigen.

♥ Mens du lar dette stå så kan du begynne å raspe ost. Vi har en kjøkkenmaskin som rasper ost, men hvis du ikke har det så rasper du på vanlig måte med et raspejern. 


♥ Når du er ferdig med dette så finner du fram den ildfaste formen og starter å ta å fordele utover tortillachips.♥ Kjøttdeigen skal være ferdig nå så da bare tar du kjøttdeigen over tortillachipsene i den ildfaste formen.

♥ Til slutt tar du på osten og voilá du er klar til å sette den i ovnen i ca. 5-10 min! (Jeg hadde ikke på ost på den ene siden fordi kusina mi skal helst ikke spise melkeprodukter)♥ Ta ut nachosen fra ovnen og den skal se ca. sånn ut: 

Siden vi var såppas "mange" så tenkte jeg det var greit å ha litt grønnsaker vedsiden av. Dette kan du velge helt selv om du vil ha, men husk at nachos ikke er så veldig mettende! Det jeg da kutta opp var bare de vanlige grønnsakene vi bruker når vi spiser taco. Har du smakt nachos før?

Hvis nei, skal du prøve det?
Endelig har jeg fått et nytt design og en ny header! Var så lei det andre så det var deilig å få noe nytt. Designet har jeg som vanlig ikke lagd selv, men headeren har jeg lagd, hihi. Veldig fornøyd fordi designet er såppas enkelt og ikke så mye dilldall. Har ikke noe profilbilde siden det ble noe rart med det, men skal se om jeg klarer å fikse det. Hvis noen vet om hvordan man fjerner sånn at profilbildet ikke er rundt og at bildet ikke skal gå inn i innleggsdelen så hadde det vært supert!fiksa! Om noen få strakser skal jeg legge ut oppskrift på nachosen jeg lagde i går så stay tuned! 

Hva synes du om designet og headeren?

Bukse - Gina Tricot // Genser - Bik Bok // Jakke - Bik Bok // Hals - Bik Bok // Sko - EMU 

Pleier ikke å ha outfitinnlegg, men kanskje det er noe jeg skal starte med? Går mye i Bik Bok ser jeg også, menmen! Har ikke fått blogget noe før i dag da jeg har vært hos bestemor og bestefar fram til nå. Håper alle har hatt en fin dag sålangt, så blogges vi etterpå! 

Hva synes du om outfiten?

Hva har du gjort i dag?
God dag herlige dere! ♥ Først vil jeg bare si dere er helt fantastiske! Jeg blir så glad når jeg ser at statestikken min stiger og det gjør bloggmotivasjonen min bedre. I dag har jeg ikke gjort stor enn å være i stallen. Var der litt før 11 og startet med å møkke boksen til Baron. Etter det hentet jeg han og begynte å pusse han. Salet han opp og dro på en koselig tur. Ble ikke en så lang tur da jeg merket at jeg var litt sliten i ryggen etter skigåingen i vinterferien. Mamma, pappa, tante og onkel har nettopp dratt i selskap og jeg har dermed blitt barnepike for lillesøster og kusina mi. Senere skal jeg lage nachos og jeg tenkte jeg skulle legge ut oppskrift her på bloggen. Håper alle har hatt en fin dag så langt så blogges vi enten etterpå eller i morgen! ♥


Hva har dere gjort i dag?
(forhåndsskrevet innlegg)
Har hatt noen utrolig koselige dager på hytta. Vi koste oss masse foran peisen, ute i sola og på ski. Selvom det har vært fine dager der så var det deilig å komme hjem igjen for å ta en dusj og bare slappe av! Nå er jeg forhåpentligvis i stallen hos Baron. Rei ikke forrige uke pga. jeg var på hytta til Marte, så jeg synes sikkert det var bra å se han igjen. Håper alle får en fantastisk dag i dag! 
Jeg skriver dette innlegget to dager forsent, men jeg skriver som om det hadde vært den 20. februar. 


Herregud, som tiden flyr! Jeg skjønner ikke at tiden har gått så fort. I dag, 20.02.13, er det hele 6 måneder siden jeg opererte. Disse 6 månedene vet jeg ikke helt hva jeg skal si om, jeg har hatt så mange følelser og tanker i løpet av disse 6 månedene. Det har vært glede, angst, latter, tårer og så mange andre følelser, men den følelsen som har vært i kroppen min mest har vært glede. Det er så rart å tenke på at for 6 måneder siden så lå jeg på sykehuset og hadde nettopp vært igjennom en stor skolioseoperasjon. En dag før den store dagen satt jeg på rommet mitt og var veldig klar for å bli ferdig med dette inngrepet. Jeg smilte og satt på sengekanten uten noe som helst smerter. 

Operasjonsdagen hadde kommet og jeg var egentlig ikke så veldig nervøs, men nerver i kroppen var det jo. Siste forberedelser var gjort i stand og opp på operasjonsstuen for å endelig bli ferdig med noe jeg hadde ventet så utrolig lenge på.
Vips var operasjonen ferdig og vips var disse 6 månedene gått. Rart å tenke på de første 10 minuttene etter jeg våknet opp fra narkosen. Føler alt bare ble kastet på meg. Våkner opp med mange rundt meg og plutselig skulle de ta en plate  bak ryggen min for å ta røntgen. Husker ikke mye fra akuratt det, men husker at hun ene sa at de skulle ta en plate bak meg for å ta noen røntgenbilder. Mamma og pappa ble hentet og gud så herlig det var å se dem igjen husker jeg. Sliten, trøtt, forvirret og opphoven lå jeg der da. Smertene tenkte jeg ikke så mye på der akuratt da fordi jeg hadde så mye bedøvelse fortsatt. For akuratt 6 måneder siden så jeg sånn her ut, ikke så våken nei: 

Så kom vi til dagen etter da, altså 21. august og opp på sengekanten. Da satt jeg ikke å smilte og var uten smerter, nei, der satt jeg å følte meg utrolig stiv og måtte konsentrere meg for å ikke dette. Svimmel var jeg også og jeg klarte ikke sitte der lenge. Når jeg tenker på dette er det litt rart å tenke på at nå, 6 måneder senere kan jeg sitte en hel dag uten å bli sliten og svimmel. Selvfølgelig blir jeg sliten i ryggen nå også hvis jeg sitter lenge i samme stilling, men jeg kan ikke sammenligne det med den følelsen jeg hadde i kroppen første gang jeg satt etter operasjonen! Dagen etter kan jeg ikke si at jeg så, så våken heller:  

Opp å stå det skulle jeg også. Marit, fysioterapauten var en utrolig god støttespiller for meg. Hun motiverte meg hele tiden og hjalp meg på bedringens vei. Husker godt første gangen jeg sto oppreist, det var en ganske så fæl følelse. Jeg sto der og følte jeg skulle dette overrenne. Kvalmen tok fort overhånd og jeg måtte legge meg ned. Godt å ha Marit og en prekestol jeg kunne støtte meg i, i hvert fall.

Samme dagen var jeg å gikk for første gang! Husker det var utrolig slitsomt og ganske ekkelt, men det var så utrolig gøy å høre sykepleierenes begeistring! De hadde aldri sett en så sprek allerede en dag etter en så stor operasjon. Jeg gikk fra rommet mitt, til kaffebordet som var ca. 10-15 m (?) og tilbake. Er rart å tenke tilbake på dette. 

Også det med spisingen da. For et halvt år siden klarte jeg knapt å spise noe og det jeg spiste trengte jeg hjelp til. Følte meg som den lille ungen som bare lå der og gapte når jeg ville ha mer, haha! Nå spiser jeg i hvert fall selv og normalt, heldigvis.  (På det bilde under ser jeg skikkelig tykk ut, men man blir så utrolig oppblåst etter en sånn operasjon.)

Også fir 6 måneder siden så ryggen min sånn på bildet under. Teip, agraffer og epiduralpumpe-slangene som jeg fikk bedøvelse igjennom satt på ryggen min. Nå er alt fjernet, selvfølgelig og det er veldig deilig! 

Uff, husker første gangen jeg satt å spiste, for et mareritt! Satt der og allerede 5 minutter etter hadde jeg utrolig sterke smerter, men jeg satt der forsatt fordi jeg skulle spise ferdig. Er en litt bestemt jente for å si det sånn. 

Så en oppramsing på disse 6 månedene så har dette vært noen fine måneder! Livet mitt har blitt bedre etter skolioseoperasjonen og det er mindre smerter. Ryggen i seg selv selv også mye bedre ut selvom det er et arr som kommer til å være der for resten av livet, men som ordtaket sier: "There is something beautiful about scars of whatever nature. A scar means the hurt is over, the wound is closed and healed, the pain is done with." Nå snart forhåpenligvis blir det en tur tilbake på Rikshospitalet for en 6 måneders kontroll. Gleder meg til å høre om det har blitt noen forskjeller siden sist.

Hvordan har ditt siste halvår vært? 


 
Jeg har ingen spesielle reisemål sånn egentlig, men hvis jeg tenker på mine reisemål så er det to steder jeg har utrolig lyst til å reise til og det er:

Kolimbari, luksus! I Kolimbari var jeg i fjor, men det er ikke dermed sagt at jeg ikke skal tilbake! Avra Imperial Beach Resort & Spa er et utrolig fint hotell i en utrolig fin, liten landsby. Dette er ikke et hotell man kan unne seg vært år, men det går et an et par ganger. Jeg skal i hvert fall tilbake og om det blir med mamma, pappa og lillesøster eller min egen familie får vi vente å se på. London, shoppingheaven! Jeg er nok ikke den eneste jenta som ønsker å dra dit? I flere år har jeg ønsket å dra til London, og nå skjer det nok snart. Vi har snakket om det hjemme og jeg tror kanskje vi skal dra i høstferien, i år! Så mye jeg i hvert fall gleder meg til å dra til London en gang! Det skal bli utrolig deilig å dra på en storbyferie der det er shoppingen som er satt i fokus, hihi! ♥

Hva er dine reisemål?

Har du vært på noen av disse stedene?
Hei igjen! ♥ Først vil jeg si beklager for at det ikke kom noen innlegg i går, men jeg hadde ikke tid til å forhåndsskrive noe for den dagen, men håper det går bra! Nå har jeg i hvert fall kommet hjem fra hytta til Marte og hytteturen var fulstendig vellykka! I morgen ferer turen videre til familiens (farmor) hytte. Gleder meg så mye til å tilbringe litt tid sammen med farmor, lillesøster og pappa! Kameraet blir med så skal vel få knipset noen bilder til dere, hihi. Skal få forhåndslagd noen innlegg til dere sånn at bloggen blir litt opptadert i hvert fall! Prøver å få Madelen til å gjesteblogge et innlegg også fordi jeg ikke har så mange ideer om hva jeg skrive før jeg drar, men vi får se hva det ender opp med. Kanskje hun bare kommer med et forlag heller og jeg blogger om det istedenfor. Men nå får jeg starte å skrive disse innleggene da så vi blogges ordentlig på fredag igjen! Ha en forsatt fin vinterferie! ♥


Nå er jeg forhåpentligvis på hytta til Marte og koser meg enten inne i varmen eller er ute å går en tur. Men her har jeg skrevet litt om tre serier jeg virkelig anbefaler. Disse seriene er så og si de jeg følger med på og håper kanskje du også begynner å se på en av disse? 

Liker du spenning og mord? Da er dette serien for deg! Her er et kort handligsreferat av seiren:

I Castle møter vi den suksessrike krimforfatteren Richard Castle (Nathan Fillion) som begynner å bli lei sin egen kjendistilværelse. Men livet blir plutselig mer spennende når han får vite at en morder går rundt og kopierer drapene han selv har beskrevet i bøkene sine.

Han blir hyret inn for å hjelpe politiet og den attraktive etterforskeren Kate Beckett (Stana Katic) med å løse drapsgåtene. Kontrollfriken Kate får store vansker med å samarbeide med Castle - de har nemlig en svært ulik måte å jobbe på. 

(Kilde:http://www.tvnorge.no/programmer/castle/castle-1.12831)

Følger ikke like mye på denne serien lenger, men jeg kan når som helst se på den fordi det er en ny drapssak hver gang. Det er noen ganger noen av episodene er litt sammenhengend  (hvis jeg ikke husker helt feil så er det lagd noen store drapssaker som skjer utover flere episoder, kanskskje 3-4 episoder). Men denne serien er aboslutt en av mine favoritter

Denne serien tror jeg de fleste har hørt om, altså Pretty Little Liars. Her er et kort handlingsreferat hvis du ikke et hva denne serien er:

Spencer Hastings, Emily Fields, Aria Montgomery og Hanna Marin er tre gode venner som bærer en stor hemmelighet om venninnes Alison DiLaurentes død. Gjennom serien blir de overvåket av en som kaller seg for "A". De tenker fort at dette er Alison, men er det det? Sammen prøver de å finne ut av dette og de oppdager fler og fler spor, men klarer de å finne ut hvem "A" er uten at det skal skje noe annet uforventet? 

I hvert fall denne serien er min andre favorittserie! Utrolig spennede og hvis du liker spenning, drama og mystiske hendelser er dette serien for deg! Like spennende hver gang og dette er virkelig en avhengighetsserie som du bare på følge med på hvis du først har starta! 


De fleste tror jeg har hørt om dette programmet også, nemlig The Vampire Diaries. Hvis du ikke vet hva det handler om så kommer det et kort handlingsreferat her:

The Vampire Diaries handler om den unge Elena som bor i den lille byen Mystic Falls sammen med vennene sine. Plutselig en dag dukker det opp en ny gutt på skolen, Stefan. En mystisk og kjekk person Elena straks blir involvert med. Etterhvert viser det seg at Stefan ikke er alene, han har nemlig en bror, Damon. Damon er rake motsetningen til Stefan ? ond, utspekulert, men likevel sjarmerende. Gradvis utvikles det et trekantdrama mellom Elena, Stefan og Damon, og ikke minst skjer det andre spennende ting i den lille byen.

(Kilde: http://charlett.no/the-vampire-diaries/)

Dere aner ikke hvor hekta jeg er på denne serien! Garantert den beste serien jeg noensinne har sett. Hvis du er glad i spenning, romanikk, drama og litt av det overnaturlige så er dette serien for deg, LOVER! Starter du med å se så lover jeg deg at du blir hekta. Er jo like spennende hver gang så man klarer nesten ikke vente til å se episoden etter!

 

Følger du med på noen av disse seriene?

Har du en serie å anbefale?
Okei, håret mitt var ikke SÅ langt før jeg klipte det, men det var det beste bilde jeg fant. I hvert fall så er det så deilig å være kvitt de slitte tuppene! Litt uvandt med så "kort" hår, men blir vel en vanesak. Tror egentlig ikke håret mitt er så kort heller for det ser nesten ut som at jeg bøyer meg litt framover, menmen! Klipte i hvert fall noen cm og angrer heller ikke på det! 

Hva synes du?
Da er baggen pakket og jeg er klar for en koselig helg på hytta til Marte! Aldri vært med før så skal bli sennende å se hvordan det ser ut der. Vi blir der frem til mandag og allerede neste dag bærer det en ny hyttetur på meg, men da bare til min egen hytte med farmor, Malin og pappa. Mamma blir hjemme for å passe huset, hoho. Vi kommer nok hjem derifra på fredag siden mamma og pappa skal bort neste lørdag i selskap. Jeg har da blitt barnepike for søstra mi og kusina mi, wihu.. På veien opp til hytta må både jeg og Marte sitte på hver vår pc for å skrive ferdig drøftingsoppgaven som skal leveres i dag. Jaja, skal bli deilig å slippe å stresse med den noe mer! Jeg kommer til å forhåndslage noen innlegg som blir postet på bloggen både på lørdag, søndag og mandag. Håper alle får en super vinteferie (hvis dere har) og at dere koser dere masse, masse med turer og kanskje litt godis? Ha en fin dag videre, så blogges vi senere! Hva skal dere i vinterferien?
Ja, overskriften sier vel alt? Jeg må virkelig beklage for den dårlige opptaderinga, men dagene flyr jo av gårde! I dag har jeg bare vært hjemme å sett på Pretty Little Liars og skrevet litt på en drøftingsoppgave i samfunnsfag om Den tredje verden. Nå skal jeg ta opp matteboka fordi vi har en prøve i morgen som jeg trenger å forberede meg litt til. Vi blogges snart igjen! ♥
Hva har du gjort i det siste?Hva synes du om bildene?
Hallo! Kom hjem fra skolen for en halvtime siden, fordi vi avspaserte. I dag er det jo endelig den store balldagen og jeg er så spent! Planene mine før vi drar er å dusje, sminke meg, krølle håret og skifte. Marte kommer etthvert sånn at vi kan ordne oss ferdig sammen. Det kommer bilder i morgen tror jeg! :) Men nå må jeg hoppe i dusjen så blogges vi kanskje etterpå! ♥


No eyemakup, hoho

Hva skal dere i dag?
Har så mye som skjer nå! Ball i morgen ( :DDDD ) og naturfagsprøve i morgen ( :(((( ) som jeg må forberede meg til, så derfor det har blitt null blogging disse to dagene. Vet ikke om det blir blogging i morgen heller, men får se om jeg får skrevet et lite innlegg. Håper alle har hatt en fin dag så blogges vi mere ordentlig når dette er ferdig! Bilder fra balldagen blir det også selvfølgelig! ♥

Instagram // mariem97
Hallo og unnskyld enda en gang for dårlig opptadering! Uff, er så mye å gjøre nå.. Var som sagt hos legen i dag og han visste heller ikke hva det var. For da å finne ut hva det kan være så skal jeg tilbake neste mandag for å skjære den bort. Gruer meg litt siden har aldri hatt lokalbedøvelse mens en driver å skjærer i meg. Jaja, får håpe det går bra! Har også vært hos farmor og levert ballkjolen min. Hun må nemlig legge den opp litt siden den er akuratt litt for lang. Ballet er på torsdag og jeg gleder meg sinnsykt mye! Kommer til å bli så bra! :D Men nå skal jeg øve litt på en framføring jeg skal ha i morgen så vi blogges mere senere! ♥


Uff, webcam.. -.-hits