FORSIDEN ADD MEG FANPAGE SKOLIOSE OM MEG DESIGN


Hallo! Har fått meg nytt design, er ganske fornøyd. ♥ Fikk høre at det ikke gikk ann å kommentere på bloggen, men jeg har ordnet det nå. Er fortsatt sånn at alle innlegg kommer når du trykker på overskriften, men tror det skal gå ann å kommentere nå da. (: Skal få se om jeg greier å ordne sånn at bare det innlegget du trykka på kommer. Men nå må jeg tilbake til kakebakingen min. Hejdå ♥

Funker det å kommentere?Nå er det ikke jeg som skal holde en konkurranse, men jeg har meldt meg på en, og det kan du også!

Nå har jeg meldt meg på en konkurranse som luxushair arrangerer! Du kan vinne 3000,- som du kan bruke på alle slags produkter der! Hvor mye er ikke det? Har alltid hatt lyst på hair extentions derfra, men er ikke så billig så da har jeg ikke mulighet til det. Denne konkurransen er derfor helt super! Har hørt masse skryt om håret dems så da hadde det vært kjempefint å vinne. Så trykk HER, eller bilde så kommer du til konkurransen dems!


Vil ha lenger håår ♥

Hallo! Nå er det utrolig lenge siden jeg har blogget. Har ikke hatt noe inspo for tiden, mye skolearbeid og ikke hatt orket for blogging. Dette er ikke like morsomt som det var før, men jeg kommer nok ikke til å slutte når jeg snart (?) skal starte med behandling av ryggen min og da vil jeg jo ha en side der hvor jeg kan dele dette for så å se tilbake til senere. Er også noen i familien min som setter pris på at jeg deler hvordan det går med ryggen min siden de er jo nysgjerrige de også. Har enda ikke fått noe telefon fra sykehuset, men håper virkelig at vi får noe beskjed om hva som skjer videre. Jeg satser på det beste. I går var i stallen som var alltid like koselig. Rei i sommerværet med Marte og Una. Koselig <3 Senere på kvelden var det taco hos farmor med mamma, pappa, søster, tante, onkel og kusinen min. I dag har jeg kost meg i sommerværet ute sammen med dyra littegranne også kom Dina senere. Vi tok noen bilder også! På ettermiddagen skulle vi til morfar og Mona, men der var det ingen hjemme, men når vi skulle dra vi igjen så jeg Ida og noen andre som rei så jeg ble igjen. Hihi, lenge siden jeg har vært med Ida i stallen. ^^ Nå skal jeg vel legge meg snart også er det en uke igjen til sommerferien, og nei da det er det ikke, haha, påskeferien mener jeg. :-P Kunne godt vært sommerferie da. (: Men da sier jeg godnatt!

Baron <3Så mange drømmer, men ikke alt går i oppfyllelse, men man skal holde på sine drømmer å prøve å leve dem ut! ♥

Det ble litt rotete, men bildene plasserer seg anderledes når jeg poster innlegget....

Hva er dine drømmer? Hallo! Da er denne lørdagen også snart over.. I dag har jeg vært i stallen og ridd verdens nydligste, Baron ♥ Jeg og Marte rei sammen og etter det gikk vi bursdagsridning. Når vi kom tilbake til stallen skulle Marte litt etter dra til Stensrud for å trene til stevnet i morgen, mens jeg møkka Baron sin boks og Fluga sin boks sånn at Marte slapp å ta den senere når hun kom hjem igjen. Jeg dro hjem og tok en dusj også spiste jeg og resten av kvelden har gått til pc, tv og å slappe av. DEILIG! I morgen er det stevnet. Ønsker Marte masse lykke til og jeg heier på deg! Glad i deg, jentami ♥ Ønsker også Vilde lykke til! Du og Keiko kommer til å klare det! :) Hvordan har din dag vært?Nå er jeg endelig ferdig med designet og er ganske fornøyd! :) Har valgt lyse farger og det er sånn jeg liker det! ♥ Det eneste jeg mangler nå er vel å legge inn noen linker på bloggen. Ellers er header og profilbildet + ny bakrunnsfarge på plass! Hva synes du?

PS. Det kommer et innlegg snart om min dag.Heisann! Er ganske lenge siden jeg har skrevet noe nå.. Uff, ikkje bra! Skal prøve å skjerpe meg, men har hatt mye å gjøre også har jeg nesten ikke noe å blogge om. Dere MÅ komme med tips, desberat! Vi har enda ikke fått noe tilbakemelding på hva som kommer til å skje med meg videre og når jeg skal inn på sykehuset. Håper legen i hvertfall har sendt inn søknad om operasjon. Jeg satser på at vi får vite det før konfirmasjonen min som er i starten av mai. Med en gang vi hører noe så skal jeg si i fra til dere, lover! Jeg har enda ikke fått tid til å ordne designet, men det skal jeg prøve å få tid til nå snart. Er opptatt i helgen så vet ikke om hvor mye blogging det blir fra meg da. Skal i stallen i morgen tidlig også skal jeg sove hos Marte siden jeg skal være med hun på ridestevne på søndag. Nå i det siste har det gått veldig mye opp og ned med smerter. Blir mer og mer vant til det så da tenker jeg ikke over det, men jeg kjenner at jeg har vondt. Jeg tenker bare at jeg får holde ut siden jeg ikke kan gjøre noe med det nå. Var mye i stallen forrige uke siden det var vinterferien og jeg møkka to bokser hver dag, men kjente ikke til så mye smerter som det har pleid å være. Jeg kjente vel smertene sånn sikkelig den siste dagen. I går hadde i gym og da hadde vi noe som heter BIP-testen. Det er at du løper på en bestemt lengde (20 m står det på nettet, men jeg er ikke sikker på hvor langt vi løp) og du skal nå over til andre siden til det sier "bip". Det er forskjellige levler så du må løpe fortere og fortere for hvert level. Jeg aner ikke hvor mange lengder man må løpe før man kommer til neste level, men det er en cd, så han på lydsporet sier "Nå er vi på level 2, osv (han sier det på engelsk). Jo, men i hvertfall der kjente jeg etterhvert at jeg fikk ganske så vondt i ryggen så da måtte jeg gå ut. Kom til level 5,3 hvis jeg husker riktig. Haha, ikke noe å skryte av i hvertfall, men jeg skal prøve å ta den på nytt om 3 uker. Nå snart har jeg visst at jeg har skoliose i 1 år også, eller snart og snart.. I juni blir det 1 år.. ;p Vi blogges senere ♥


hits