FORSIDEN ADD MEG FANPAGE SKOLIOSE OM MEG DESIGN


Hallo! Unnskyld, for ingen blogging, men har hatt verken lyst eller inspirasjon. Nå har det seg sånn at jeg har pusset opp rommet mitt, altså malt, lagt nytt gulv, nye lister, ny seng, kommode og gardiner! Jeg skal også få et nytt teppe (har vært snakk om det). Mangler fortsatt litt småting, som søte skilt og rammer. ♥ Åh, gleder meg til ALT er på plass. Så langt har jeg fått et smykkestativ og en hjerteformet "skål" som man også kan henge ringer på siden det er en stav i midten! 
Fra en sånn alt mulig butikk, husker ikke hva den heter
Black DesignHei! :) Igår var jeg hos farmor og sydde siste del på saltrekket som jeg lager i K&H på skolen. Etter det dro vi på middag til bestemor og bestefar. Bestemor leser bloggen min og hun sa at designet ikke var som det skulle når hun gikk inn på bloggen min. Jeg sjekket og det stemte. Sidebaren ligger over headeren og innleggene så ja, litt vanskelig å lese. Hun bruker internet explorer så jeg trodde at det kanskje var noe med det å gjøre siden jeg har ordnet alt i Google Chrome, men idag når jeg sjekket var designet helt fint i min internet explorer, så jeg lurte på om den funker hos dere?

Takk for svarDa var det nytt design igjen! Er ikke så fornøyd med alt enda, men skal nok ordne det etterhvert. En veldig enkel header også. Prøvde noe litt vanskeligere med det samme bilde, men det ble aldri likt med bakrunnsfargen på bloggen så da ble det bare sånn. :-p 

Blogges senereGod morgen alle sammen!

I dag stod jeg opp kl. 10.00 for å ordne meg og spise før stallen. Jeg drar nå vært øyeblikk, så da blir det ikke noen opptaderinger før senere i dag! 

Vi blogges
Gleder meg til å se deg igjen ♥

Hallo!

 

Konfirmasjonen blir 12 mai, operasjonen blir etter juli. Jeg får sommerferien min. Jeg får være i arbeidsuke. Jeg får ta viktige prøver til avgangsfag. En kjip ting er: Jeg får kanskje ikke vært med på klassetur i høstferien! Jaja, den tid den sorg. Nå er jeg glad! Slapp å vente lenge på operasjon. Ah, om kanskje 3-4 måneder er jeg på sykehuset og har så og si en rett rygg. Slangen som har levd med meg i nesten et år nå blir borte. Forhåpenligvis smertene også. Om 29 dager er budnaden på og jeg konfirmeres. Slangen min får i hvert fall bli med på det da, før den blir rett. Jeg vil bare si tusen takk for all støtte av familie og venner! Tusen takk for at dere har sagt at dere kommer til å besøke meg på sykehuset, takk for at dere er ved min side, takk for at dere er glade på mine vegne og takk for alt sammen! ♥ Kjempeglad i dere alle! Noen andre jeg også må takke er skoliosegruppa på Facebook. Dere har gjort livet mitt mye lettere. Jeg har fått så mye mer kunnskap inn i hodet. Jeg får lov til å dele og lese andre erfaringer og det setter jeg stor pris på. Hvis det er noe jeg lurer på så vet jeg at jeg bare kan spørre dere. Dere er de beste "skoliosevennene"! Det er så rart å tenke på. I juni i fjor ante jeg ikke hva skoliose var og nå kan jeg nesten alt om det. Haha, det er så rart. Nesten ingen vet om det og hvis man plutselig får vite at man har det selv så kan man alt sammen om det. Ånei, en dum ting jeg kom på! Jeg får ikke ridd på LENGE! *snufs* Da får jeg gripe sjansene nå! I morgen blir det stallen, så jeg må vel legge meg nå. Godnatt, alle sammen! ♥
Elsker deg, Baron ♥
Hallo! ♥

Åh, dere aner ikke hvor uflaks det går ann å ha! I dag fikk jeg en "gladnyhet" om at jeg hadde fått operasjonstime. Jeg skal (?) bli lagt inn den 4. mai og bli (?) operert den 7. mai. Hvorfor disse spørsmålstegnene, jo, fordi gjett hvem som egentlig skal konfirmere seg den 12.mai? Jo, MEG! Selvfølgelig, når det er snakk om meg må bare uflaksen komme. Operasjon noen dager før konfen min går bare ikke. Mamma skal ringe sykehuset på fredag for å høre om de har en time litt senere, men hvis ikke de har det skal vi nok spørre konfimasjonen om jeg kan konfirmere meg i august sammen med sommerkonfimantene istedenfor. Vil jo ikke det, men jeg orker sånn serriøst ikke å vente MANGE måneder før jeg da får en ny operasjonstime. Skal jo være med weekendkonfirmantene på leir, som forresten er om 2 uker! Jeg gleder meg! ♥ Jaja, skal holde dere opptadert om dette når vi har fått snakket med sykehuset på fredag! Vi får håpe på en god løsning da! :-)


Er så lei denne ryggen nå, haha!


Ja, overskriften sier vel det meste! :) Hvis du også vil være med så trykk HER. Det du kan vinne er et sett 180 g, 65 cm hair extensions fra luxushair! Åhh, har lenge ønsket meg det! ♥ Hun trekker vinneren i morgen så det gjelder å melde seg på nå. LYKKE TIL HVIS DU/DERE ER MED

Vil ha lengre håår! ♥

 
video:stallen


Har ikke så mye å blogge om, så jeg tenkte jeg skulle legge inn en video av da jeg var i stallen i går. Håper du liker den! :)

 

 


Kjente meg igjen i ganske mange, haha! 

 

Gjorde du det?
Jeg har ikke blogget så mye, så derfor tenkte jeg at jeg skulle gjøre det nå. Skal oppsumere KORT hva jeg har gjort i påskeferien så langt. 

Mandag: Dagen startet med at jeg sto opp og alt det der. Etter det dro jeg og Julie (venninne) ut på en joggetur. Vi jogga (og gikk, haha) til Losby. Hadde ikke jogget siden jeg fikk vite at jeg hadde skoliose, så det var litt spennende hvordan ryggnen min kom til å takle det. Siden vi tok det ganske rolig så gikk det bra! Når jeg kom hjem var det det bare å ordne seg til kino med venner! Vi så på The hunger games, ANBEFALES på det sterkeste! Veldig bra! ♥ 

Tirsdag: Just a relax day, haha! 

Onsdag: Sto opp, blabla.. Etter det skulle jeg og Julie være spreke igjen å dra på tur til Losby, men denne gangen gå siden jeg hadde vondt i ryggen fra før av. Det endte med at vi hadde gått i 10 min og Julie begynte å klage på et gnagsår.. Endte med at vi ble på jordet å kastet pinne og lekte med Fannie (hunden hennes). Jaja, vi kom oss i hvert fall ut! Vi gikk hjem og da ble jeg med Julie hjem. Skulle hjelpe henne med å rydde, men ehe, var vel rettere sagt JEG som ryddet.. Haha, jeg ryddet bare smykkestativene så gadd jeg ikke mere siden hun ikke gjorde en shiiit. 

Torsdag: Eieren til Baron hadde ringt dagen før og lurte på om jeg ville ri på onsdag, torsdag og lørdag istedenfor bare lørdag. Jeg sa selvfølgelig ja til det. Måtte møkke noen ekstra bokser for stalleieren (moren til Marte) for at jeg skulle få ri, men kunne vært værre jobb! Er ikke så stress med møkking, hehe. Dro på en koselig ridetur med Baron. Rei oppover mot Halssjøen før jeg snudde for å dra tilbake. Måtte være hjemme igjen til to pga foring. ;-) 

Fredag: Enda en stalldag! ♥ Var i stallen halv elleve, når jeg hadde planlagt å være der elleve. Sykla både på torsdag og denne dagen siden mamma jobbet så hun fikk ikke kjørt meg. Var ganske glad for at jeg kom en halvtime tidligere siden jeg somla ganske mye, haha! Brukte sikkelig lang tid på å møkke to bokser.. Fyllte de også med ren flis da, så tok litt tid det også. Rei Baron på lysløypa, kom nesten til veien opp til meg før jeg snudde pga jeg ikke hadde tid til å ri lengre, eller jeg kom et kvarter før foring, men ja. :-P 

Lørdag: Ja, denne dagen har ikke vært enda, men blir nok en stalldag det også. Skal se om jeg får tatt noen bilder av go'gutten. ♥ Slipper å sykle da, wii. Mamma har fri. :-) Etter stallen skal jeg kanskje til kusina mi. Har ikke avtalt så mye enda med hun. Hvis ikke det blir noe av skal jeg kose meg hjemme med mamma og søstera med påskeegg. 


Hihi, nysgjerrig ♥

 

GOD PÅSKE! ♥
Da tenkte jeg at jeg skulle dele noe av det jeg ønsker meg av klær og sko i dette øyeblikket. Kanskje det kommer flere sånne innlegg! :)


Det er fire produkter fra hver butikk.

Noe du likte?
Hallo! Hva synes dere om det nye designet til blogg.no? Så langt synes jeg dette er bedre. Ser mer profosjonelt ut og mye enklere å svare på kommentarer, se statestikk osv.haha, statestikken er så dårlig siden jeg ikke har blogget på år og dag.. ;p

 

Hva synes dere?hits