FORSIDEN ADD MEG FANPAGE SKOLIOSE OM MEG DESIGN


Hallo og beklager for sen blogging! Har nesten ikke vært hjemme i dag fordi først ble jeg igjen på skolen for å jobbe med en norskoppgave sammen med noen andre, og nesten rett etter det dro jeg til fysioterapauten. Nå har jeg i hvert fall fått i meg litt mat og slapper av på sofaen så da er jeg klar for å legge ut et lite innlegg. I morgen er det jo en fridag og dermed skal jeg få gjort unna litt skolearbeid sammen med noen andre. Tror også jeg og Julie skal spille inn spørsmålsrunden! Håper alle har hatt en fin dag også blogges vi i morgen siden jeg ikke har så mye annet å skrive i dag! :)

//weheartit//

-iPod innlegg
...av "meg" som reklamerer for bloggen min så er det IKKE meg. Hater reklamering for andre blogger i kommentarfeltet så alle sammen, IKKE JEG SOM KOMMENTERER. Trenger ikke nevne hvem som har gjort det, menmen samma det.Det er bare å stille spørsmål til meg, Julie og Marie om det er noe dere lurer på. Så lager vi en liten videoblogg ut av det så fort som mulig! :)

 

Hva lurer du på?

 

 

 
♥ I'm telling you, people. Everyday we wake up is another blessing. Follow your dreams and don't let anyone stop you. Never say never. 

♥ Don't worry about me or what I do. What happens in my life had nothing to do with you. So keep your mouth shut and stop talkin' shit, because I'm sick of your bitchin' and all your bullshit. 

♥ I get jealous, I get mas, I get worried, I get curious. But that's only because I CARE.

♥ Sorry. I'm not Rihanna. I don't like the way you lie. 

♥ Scoliosis will not define me, it will make me stronger. 

♥ Fall seven times, stand upp eight!

♥ Every day is a new beginning, take a deep breath and start again. 

♥ Don't judge me until you know me, don't underestimate me until you challenge me and don't talk about me until you've talked to me.

♥ People said I've changed so much. Well here's the truth, I grew up. I stopped letting people push me around all the time. I learen that you can't always be happy. I accepted reality.

♥ Believein yourself.

 

 

 
Hallo! Dagen har blitt brukt foran tv'en, sminke seg, krølle håret og finne et greit bursdagsoutfit! Skal i bursdagen til kusina mi, Pernille, så bestemor og bestefar kommer å henter oss straks.


Dagens outfit:Bukse gjort om til shorts - BikBok // Topp - BikBok // Sko - Bianco

 

Nå kom bestemor og bestefar så da må jeg løpee! Vi blogges! ♥

Hva synes du om outfitet? I stallen i dag så bestemte jeg meg for å ri opp til mamma og Malin for å hilse på dem. Det viste seg at det allerede var hester i nabolaget så det ble rene hestetreffet! Jeg og Malin fikk knipset noen bilder før jeg dro tilbake til stallen. Lyset ble ikke sånn 100% bra på bildene, menmen det får gå! Nå blir det taco så vi blogges senere. ♥

Hva synes du om bildene?
Standard bloggoverskift, men hey, nå var det min tur til å ha den! 

Hallo kjære dere! Fredag, og takk Gud for det! Er så gira på å bare slappe av denne helgen uten å stresse så alt for mye med skolearbeid. I morgen blir det jo stallen som vanlig noe som blir koselig fordi savner selvfølgelig gutten min litt. ♥ Marte skal på stevne denne helgen så hun er ikke hjemme, desverre, men ønsker hun massemasse lykke til! Tenkte jeg skulle gjesteblogge litt for henne fordi hun skrev et innlegg om at hun skulle starte igjen med bloggingen fast nå, men hun får ikke mulighet til det nå i helgen så da ble det ansvaret mitt. Det har vært en ganske deilig dag i dag. Startet med to timer naturfag der hvor vi bare skulle jobbe med framføringen våres. Hadde en time norsk før skolen turet bort til Metro, Lørenskog Hus for å se på forestillingen, Fargerik. Koselig det, og alle sammen var veldig flinke til både å synge og å danse. Vi slutta ett og siden jeg skulle til fysioterapauten to så "hang" jeg på Metro senteret som en loner. Serriøst, å være på senteret må være det kleineste noen gang. Føler meg som den lille ungen som ikke har noen venner så jeg må gå på senteret alene, haha. Klokka ble kvart på to og jeg turet opp til fjerde etasje. Selvom jeg kom såppas tidelig så fikk jeg komme inn med en gang siden Venche, fysioterapauten gikk akuratt ut i gangen der hvor jeg var. Startet med å sykle i ti min før vi (jeg) gikk igjennom øvelsene jeg skal starte med å gjøre hjemme hver dag. Etter det møtte jeg mamma og Malin og vi tittet bare litt rundt på senteret fordi Malin trengte noen shortser, ellerno. Det endte opp meg at jeg fikk noen ting også, men det var bare "nyttige" ting. 

Treningstopp // H&M // 149 kr

Maybelline New York the Rocket Volum Express // H&M // 99 kr

Verdens beste innnkjøp, haha, kødda.. Svarte kortsokker // H&M // 79 kr


Neon oransje sjal til å ha over bikinien // H&M // ? kr

Ikke veldig spennende innkjøp, men dere fikk nå se det fordet! Håper alle har hatt en fin dag og dere må nyte helgen uansett hva dere skal. Nå blir det dagens The Vampire Diaries episode satt på, vi blogges! 

 

Hva har dere gjort i dag?

Hva skal dere i helgen?
Har jo allerede hatt ukens sitater, men tenkte at jeg kunne legge ut noen bilder av meg med noen quotes over. Det gjør innlegget litt anderledes enn de vanlige ukens sitater-innleggene jeg har! Selvom jeg har blogget to ganger i dag så har det fortsatt vært veldig dårlig blogging i dag. Ikke noe interessante innlegg. Håper dette innlegget er litt bedre enn de to forrige i hvert fall! Akuratt nå hører jeg på favorittartisten min, Justin eller har vel godt i musikken hans i hele dag, men hvem bryr seg? IKKE JEG. Neivel, Marie, ingen bryr seg i hvert fall om at du ikke bryr deg om at musikken til Justin har vært på i hele dag. (flaut..menmen) Haha, skal avlutte innlegget nå jeg. Vi blogges i morgen!
Hva synes du om bildene?
Hallo igjen! Har kommet hjem fra skolen og sitter nå bare foran tv'en. Skal se om jeg får spilt inn en videoblogg til dere senere i dag pga. jeg har vært så dårlig i det siste på bloggfronten. Vi blogges i morgen eller etterpå! :)

Sol ute, sol inne, sol i sinne haha
Hallo fine dere! Pga klager av #1 bloggfan om at jeg måtte blogge, så slenger jeg inn et innlegg nå. Sitter her med dysleksiungen (intern joke, så ikke ta seriøst), Madelen for å skrive på en naturfag framføring vi har mandag, den 6 mai. Vi skal ha om tuberkulose og det er kjempespennende, neida, joda, neida. Har ikke så mye annet å skrive så vi sier at vi blogges senere dag når jeg kommer hjem! #1 bloggfan, håper du ble fornøyd nå!


Kreativ overskrift, altså..

Hallo!

Da var denne onsdagen nesten gått også. Har ikke gjort så mye spennende annet en skole. Skoledagen startet med gymprøve (skriftlig) om friluftsliv, doping etc. Følte det gikk sånn nogenlunde greit, men orket rett og slett ikke stresse så mye i går med å øve siden dagen i går fløy bort på et blunk! Var nemlig hos fysioterapauten i går fra kvart på fem til nesten seks, og det vil si en stund. Fikk på ny rosa teip til og med, hihi. Jeg blir ikke jo vurdert i gym heller, så ja, øvde ikke så altfor mye, men følte som sagt at det gikk greit. Kom vel hjem i tre tiden og da satt jeg meg bare ned i stuen for å se litt på tv. Hører mamma driver å dekker på bordet, så da blir det vel mat. Haha, nå ropte mamma også om at det var mat, så jeg får trippe ned trappen for å spise. Skal få gjort unna litt skolearbeid senere i dag før jeg ser gårsdagens og dagens Paradise Hotel. Ha en fin dag videre! ♥


Operert to ganger. Den ene operasjonen vet jeg (håper jeg i hvert fall) at de fleste leserne mine vet hva var, skolioseoperasjonen. Når jeg var tre år hadde jeg nemlig min første operasjon! Ikke en sånn stor operasjon, men det var å fjerne mandelene mine. Jeg fikk nesten ikke puste når jeg sov og jeg snorket alltid som en voksen mann, haha! 

Rotete. Dette er et STORT problem for meg. Jeg klarer virkelig ikke holde rommet ryddig. Hadde satt et mål om at når jeg pusset om rommet så skulle jeg være så flink med å holde rommet ryddig, men det var ikke lenge! Nå når jeg rydder rommet så tar det vel to dager for meg og kanskje i det en gang for å gjøre det like rotete igjen. Slenger bare klær og ting overalt på gulvet fordi jeg er så lat og ikke gidder å ta ting inn i skapet eller på badet til vask. 

Justin Bieber fan. Ja, dette er egentlig ganske nytt, men ukene før konserten og spessielt dagene før Justin Bieber konsertene i Norge ble jeg bare mer og mer glad i sangene til Justin. Gikk dagen lang å klagde på at jeg angret for å ikke ha skaffet billetter, men siste konsertdagen fikk jeg tilbud om billetter og serr jeg var så glad, men måtte desverre takke nei pga. mattetentamen vi hadde dagen etter. Neste gang han kommer til Norge for å ha konsert, DA er jeg der! 

se daaa, OMG! (Vet ikke hvorfor bilde ble så lite, menmen..)

Liker ikke å gå uten sminke i offentligheten. Føler meg rett og slett kjempestygg hvis jeg kommer på skolen uten sminke. Synes det er helt greit å gå uten sminke hjemme og hos venner, men i offentligheten er det rett og slett skikkelig ubehagelig. Føler meg nesten "naken" fordi jeg ser så anderledes ut. Har jo veldig lyse øyenbryn i tillegg og hvis jeg ikke tegner på de føler jeg at ansiktet mitt ikke ser ut fordi det ikke blir markert ordentlig. 

Farget håret. Vet ikke om dere visste det, men jeg har farget håret fire eller fem ganger. De to første gangene var blonde striper og senere gikk det over til å farge håret mitt mørkere brunt fordi jeg har verdens styggeste og naturlig hårfarge, kommunegrått. 

Sportsfreak. Okei, det var vel litt drøy, men jeg har gått på en del aktiviteter. Kor, korps, musikalsk barneteater, fotball, Hip Hop og ridning er de aktivitetene jeg har gått på igjennom oppveksten. Kor gikk jeg på en del år før jeg skiftet over til korps. Korpskarrieren varte vel to timer før jeg sluttet og da kom fotballen. Fotball spilte jeg faktisk ganske mange år med ganske mange måneder fri pga. skade. Når jeg fant ut at dette ikke var meg så startet jeg på ridning. Jeg har rei en del før jeg startet på kurs pga. jeg har to venninner som eier hest. Hun ene er Marte og moren hennes eier jo stallen Baron står på og rideskolen jeg gikk på. Rideskole gikk jeg på i hvert fall to år før jeg skiftet over til fórhest. Har hatt Baron på fór i ett år nå og jeg er så glad for at jeg har han! Verdens beste. ♥ Hip Hop dansinga husker jeg ikke helt når jeg gikk på, men er ikke så alt for lenge siden (kanskje slutten av syvende klasse), men etter et kurs som var syv ganger fant jeg ut at dette var noe jeg ikke ville fortsette med. 


Fra rideskolen, 2011. Fineste Selja ♥ (Hadde ikke noen bilder fra fotballen osv. på denne pc'en)

River negler. Dette er serriøst verdens dårligste uvane jeg har! Var veldig flink i en periode her å fikk ganske lange negler (stakk liksom en del over selve fingeren), men når en knakk og jeg ikke hadde neglsaks tilgjengelig reiv jeg av de andre neglene også for at de ikke skulle være så lange. Nå har jeg endelig begynt å få ganske lange igjen (noen stikker over selve fingeren) og sånn skal de fortsette å være! Denne uvanen må jeg bare få bort fordi jeg er egentlig skikkelig glad i å ha lange negler.

Uheldig. Vet ikke hvorfor jeg føler dette, men når det er noe spessielt føler jeg at det er alltid et eller annet som skjer som ikke kunne vært verre. Hvis vi tar for oss skolioseoperasjonen min så skulle jo dne egentlig være niende mai i fjor, men pga. konfirmasjon den tolvte mai passet dette utrolig dårlig. Jeg har også vært uheldig med å bli bitt av en hund. Så bort i to sekunder og vips så beit den meg. I tillegg til dette så datt jeg ned fra en stor stein/lite fjell og heldigvis brakk jeg ingenting. Det var ikke sånn superhøyt, men det var en del steiner og busker der nede og det stakk steiner ut fra selve "fjellet" og jeg kunne vært enda mer uheldig å truffet noen av dem. Det eneste som skjedde da var at jeg forstuet armen min littegranne tror jeg. 

Sjenert. Jeg er en utrolig sjenert jente som har vanskelig for å bli kjent med nye mennesker, men hvis de er åpne og klarer å finne på noe å snakke om så er det ikke noe problem for meg å snakke med personen, men jeg er alltid den som ikke klarer å holde en samtale oppe. Hvis du blir kjent med meg så kan jeg love deg at jeg ikke er sjenert. Jeg er egentlig en veldig glad og åpen jente som elsker å snakke, tulle og le sammen med andre. 


Joa, hva skal man si.. 

Matvrak. Jeg er veldig glad i mat og da spessielt noe som er godt, haha, altså ikke vanlig brødmat. Selvom jeg er glad i mat så spiser jeg ikke så ofte. Middag kan være mitt første måltid på en dag og det er så absolutt ikke bra! Frokost kan bestå av en halv brødskive og det samme til skolelunsjen. Når det kommer til middag er jeg alltid glad i spise litt for mye, haha! Varm mat er helt klart best! Kveldsmat spiser jeg sånn noen ganger når jeg føler for det. 

 

Noe dere ikke visste?
Da var det tid for ukens sitater og jeg har valgt ut ti stykker til dere denne gangen:

♥ If you live to be a hundred, I want to live to be a hundred minus one day so I never have to live without you.

♥ There comes a point in your life when you realize who really matters, who never did, and who always will

♥ Friendship isn't about whom you have known the longest... It's about who came, and never left your side...

♥ If two people are meant to be together, eventually they'll find their way back. 

♥ You know all those things you've always wanted to do? You should go do them.

♥ Anyone can make you smile or cry, but it takes someone special to make you smile when you already have tears in your eyes.

♥ Wanna see who your real friends are? Screw up and see who's still there. 

♥ Friends are like stars, they come and go, but the ones that stay are the ones that glow. 

♥ People are gonna change and you have to have faith in them to always be the person you knew before. Because in the end, everyone comes home.

♥ True friendship isn't about being inseparable, it's being separated and nothing changes.

 

//bildene er uredigerte//

Som jeg har sagt tidligere så var jeg hos fotografen for to uker ca og denne uken ko bildene! Jeg er veldig fornøyd med resultatet av hvordan bildene ble. Over så er det et utvalg av de bildene jeg synes ble best. Som dere ser så er det flest ballkjolebilder, og det er fordi for det første tok vi fler bilder med ballkjolen og for det andre synes jeg de bildene ble finere enn de i bunaden. 

For øyeblikket sitter jeg i stuen hos bestemor og bestefar, alene. De andre er i butikken og ute i det fine været. Jeg var ute i stad i stallen, men var der ikke så altfor lenge fordi jeg orket å ri pga smerter i ryggen. Tok heller en passe lang leietur med Baron, noe som var veldig koselig i det fine været! Håper alle har en fin dag! ♥

 

Hva synes du om bildene?
Kanskje ikke akkuratt sånn sitatet er, men hallo, marsvinet er virkelig en god venn å ha! Det blir ikke noe sånn spessiel blogging av meg i dag fordi jeg ikke er helt i form, ting skjer og jeg må øve på mattetenamen som vi har i morgen! Vi blogges bedre i morgen! ♥

 

(blitzbilde...desverre) Elsker deg, Lucia jenta mi.

 
Det har vært to dagers fravær fra meg nå og jeg beklager det, men trengte den pausen. Siden jeg har begynt å jogge ordentlig igjen etter operasjonen så kjenner jeg at ryggen blir vond og sliten, men jeg trenger bare å bli vandt til å jogge med "ny rygg" så skal nok smertene gå over! Jeg og Madelen har spilt inn en ny PLL TAG video til dere i dag og heldigvis klikka ikke videoklippene nå. I hvert fall et lite plaster på såret for at jeg ikke sa i fra om bloggfraværet. :) Men nå skal jeg hoppe i seng, god natt! ♥
Tenkte jeg skulle kjøre i gang med ukens sitater for å ha noe fast jeg kan blogge om hver uke! Jeg har sett flere bloggere har det og jeg synes det er veldig kjekt å ha sånne type innlegg på blogger fordi det er litt anderledes enn bare vanlig hverdagsinnlegg. Her kommer det i hvert fall fjorten sitater som er inspirerende (i hvert fall for meg):

♥ Don't cry because it's over, smile because it happened.

♥ You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth. 

♥ Be yourself; everyone else is already taken.

♥ You know you're in love when you can't fall asleep because reality is finally better than your dreams. 

♥ Be the change that you wish to see in the world. 

♥ You only live once, but if you do it right, once is enough.

♥ Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend. ♥ A friend is someone who knows all about you and still loves you. 

♥ Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever. 

♥ I believe that everything happens for a reason. People change so that you can learn to let go, things go wrong so that you appreciate them when they're right, you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself, and sometimes good things fall apart so better things can fall together.

♥ Without music, life would be a mistake.

♥ It is better to be hated for what you are than to be loved for what you are not.

♥ A day without sunshine is like, you know, night.

♥ For every minute you are angry you lose sixty seconds of happiness.

 

God natt, herlige dere!
I dag hadde jeg jo prøvemuntlig i sammfunsfag, så ti på halv tolv kom en nervøs og stressa Marie inn skoledøra. Jeg gikk igjennom det på manuset jeg var litt usiker på og før jeg visste ordet av det kom Are, sammfunsfaglæreren vår. Vi gikk inn på rommet jeg skulle framføre og det gjorde meg bare enda mer nervøs. Jeg fikk satt opp powerpointen og før jeg fikk pustet ordentlig ut hoppet jeg rett i det og stod der å snakket i hele 23 minutter. Jeg var så letta over at jeg endelig var ferdig med alt stresset rundt dette. Are sa at alt var veldig bra, men jeg burde ha forenklet det litt (haha, ikke typisk meg å ha det for vanskelig) også savnet han x-faktor følelsen. Orker ikke forklare hva det er, men kan si at det er liksom sånn at man kommer med et kreativt innslag på en måte. Pga disse to tingene så havnet jeg på en 5'er og jeg skal ikke klage på det! Dro hjem igjen og til nå har jeg bare slappet fullstendig av. Nå skal jeg bli med søstra mi i stallen bare for å komme meg litt ut. Har jo sittet inne i hele helgen bortsett fra de timene jeg var i stallen på lørdag, så! Dere får ha en fantastisk kveld videre! ♥


Hvordan har deres dag vært?
... på idonn.blogg.no! Nå har verdens søteste blogger, nemlig Idunn kjørt i gang en giveaway der du kan få en bikini som er til å dø for, og da snakker jeg om nettsiden todiefor.com selvfølgelig! Jeg som skal bort i sommer til varmere strøk, så er jo denne konkurransen perfekt til meg! Gå inn HER for å komme direkte til konkurransen. Jeg anbefaler i hvert fall denne konkurransen på det sterkeste fordi nettsiden har virkelig bikinier til å dø for! Jeg anbefaler også alle til å lese Idunn sin blogg fordi hele jenta i seg selv er utrolig søt og det vises godt på bloggen at hun har utstråling! Hun blogger utrolig bra så les bloggen hennes alle sammen! Så meld dere på konkurransen, lykke til! ♥

//Bildet fra bloggen hennes//

Er du med?

Ah, jeg elsker virkelig denne neglelakken fra Essie. Jeg fikk den til jul av Madelen i fjor og som dere ser så er den halvfull allerede. Fargen er utrolig søt og fin som er perfekt nå til sommeren! Fargen heter pink diamond noe som jeg synes passer veldig bra. Fargen er ikke matt så hvis du ikke liker neglelakker som skinner så anbefaler jeg den ikke, men hvis du gjør så anbefaler jeg den på det sterkeste! Dette er min eneste ESSIE neglelakk, men skal nok få kjøpt meg en til i en ordentlig søt vår/sommerfarge! 
Har du prøvd denne neglelaggen før? Isåfall, hva synes du?

Anbefaler du noen ESSIE neglelakker i en fin vår/sommerfarge?
Lenge siden dere har hørt fra meg nå, eller er vel bare et par dager, men siden alt har gått i ett har jeg ikke rukket å blogge. På torsdag fikk vi jo vite hva vi kom i prøvemuntlig, og jeg var såppas heldig at jeg kom opp i samfunnsfag! Samfunnsfag er ikke et av de dårligste fagene mine så jeg synes det var helt greit. Temaet var I-, og U-land noe som jeg også synes var sånn nogenlunde greit fordi vi nettopp har hatt drøftingsoppgave om det. I går var jeg på veiledning og læreren sa at alt så bra ut og han ga meg litt flere tips om hva jeg kunne ha med. I dag skal jeg få startet ordentlig igang med selve presentasjonen. Har til nå bare skrevet stikkord/stikkordsetninger og en sammenhengende tekst på nesten en side. Skal fremføre klokka to på mandag og jeg synes det er litt kjipt å ha så sent, menmen sånn er det. 

I dag har jeg vært i stallen hos vakringen min. Jeg startet som vanlig med å møkke og gud så lang tid jeg følte det tok i dag, haha. Når jeg var ferdig med det tok jeg Baron ned i stallen for å pusse han, og jeg kan si at jeg fikk av litt (les; masse) pels! Kunne lagd en genser vettu, hihi. Salet han opp og rei inn til Losby der hvor jeg møtte Marte. Vi rei på lysløypa noe som var veldig koselig! Lenge siden vi hadde ridd der nå, så var greit å få litt variasjon. Jeg og Marte ble splitta igjen på Losby så jeg rei alene hjem. Salet han av igjen, tok på dekken og slapp han ut igjen sammen med de andre. Nå har jeg nettopp kommet ut av dusjen og har satt meg ned med spotifylisten min. Dere kan finne listen HER! Senere i dag blir det skriving på oppgave, reker og familiekos, vi blogges! ♥


#røditrynet
Siden jeg ikke har hatt noe å blogge om i dag så kommer det ikke et innlegg før nå. Jeg satt å tenkte litt på hva jeg kunne blogge om og fant ut at jeg kunne legge ut en slik fashion collage som jeg har lagd selv istedenfor å skrive enda et kjedelig innlegg om min kjedelige hverdag etter skolen. En ting jeg kan nevne jeg gjorde i dag var fysioterapauten. Hun masserte nakken min (har ganske spente muskler der) og ga meg to øvelser til jeg kunne gjøre. Vi (jeg) gjennomførte disse og etter det dro jeg på skolen igjen. Onsdager er en av de værte dagene! Starter med to timer gym, der hvor jeg er så flink å tryner skikkelig (flau, jeg, neida) fordi jeg skulle gå under en sånn veggskilleting og siden jeg hadde all for mye vekt foran så tryner jeg å slår hoften, skulderen og kneet, bra jobba Marie. Etter dette har vi norsk, spansk, engelsk og naturfag som vil si bare kjedelige fag, ja, nå synes vel egentlig jeg alle fag er kjedelige på hver sin måte, men på denne dagen er de værste fagene samlet, åhh. Nå blacket jo jeg helt ut da så litt hverdag ble det på dere i dag også, woho! I hvert fall lagde jeg denne kollasjen til dere og jeg håper dere fikk litt inspirasjon av denne. Har veldig lyst selv å matche sammen antrekk som er litt utenom det vanlige og skikkelig min stil, men pleier som regel å gå for det plaine, basice. I sommer har jeg tenkt at jeg skal få matchet sammen noe jeg aldri har gått i før så det skal bli spennende! Nå må jeg sette meg ned å gjøre engelsklekser så vi blogges senere!  ♥

Min we♥it // we♥it forsiden
Hallo skjønninger! ♥ Som jeg nevte i går var jeg hos fotografen i dag og det var kjempegøy! Jeg tok bildene hos Studio Oscar i Lillestrøm og hun som tok bilder av meg var utrolig flink til å få meg til å smile ekte og ikke føle ubehag foran kameraet. Vi får bildene om 1-2 uker og da legger jeg ut bildene på bloggen selvfølgelig! Har ikke gjort mye mer spennende i dag, men tenkte jeg skulle få rompa opp av stolen å trene littegrann! Har ikke trent på en stund nå, så jeg kjenner at jeg føler meg skikkelig usunn og kroppen merker at den savner treninga litt, noe som er bra! Senere i dag blir det Paradise hotel som vanlig selvom jeg egentlig synes det er et tragisk program, haha, men er man avhengig så er man avhengig. Håper alle har hatt en strålende dag, vi blogges! ♥

Hva har dere gjort i dag?
fasinerende overskriv, jeg vet...

Hallo søte dere! ♥ I dag har det bare vært vanlig skole, men jeg måtte gå halv 2 istedenfor kvart over 2 fordi jeg har nemlig vært hos fysioterapauten! Var første gang i dag så var veldig spent. Jeg har startet hos en som heter Whence på Lørenskog fysioterapi. Det hun gjorde i dag var å se litt på ryggen, kjenne på muskelen og se på bevegeligheten min. I tillegg til dette så gjorde jeg en plankeøvelse og fikk på en rosa teip på ryggen! Jeg som er så glad i rosa valgte selvfølgelig det istedenfor svart, hihi. Teipen skal på en måte dra huden oppover sånn at musklene under skal få en annen sirkulasjon. Dette skal tydeligvis hjelpe veldig meg med å gjøre øvelser bedre og smertene mine skal bli mindre også, tror jeg. Jeg skal tilbake allerede på onsdag for å få noen nye øvelser. 

Har også teip nederst ved korsryggen fordi det er oppi nakken og i korsryggen jeg har vondt.

Noe jeg ikke har fortalt dere at jeg skal til fotografen i morgen for å ta "konfirmasjonsbilder" og ballbilder! Har time halv 4 så for at jeg skal rekke det går jeg også da litt før fra skolen. Gleder meg til å få noen ordentlige bilder i ballkjolen og bunaden min, men har på følelsen at det blir veldig kleint å stå foran fotografen siden jeg aldri har gjort det, haha. Men nå roper søstra mi om at det er mat så jeg runder av her også blogges vi senere en gang! ♥

#bustetroll

 

Har dere vært hos fysioterapaut før?

Har dere vært hos fotograf før? Hvis ja, hvordan var det?
forhåndsskrevet innlegg


Flere bilder HER

Satt inne på teenagerpost sin tumblr og tenkte at jeg kunne dele noen av bildene med dere siden jeg ikke har stort annet å blogge om! Er så rart å se at så mange bilder kan forklare så mye av livet ditt, haha. Forressten så har jeg fått en ny header som jeg synes passet mye bedre inn i bloggen! Det er flinke Marita som har laget den og jeg elsket rett og slett alt med den så tusen takk til henne! ♥

Hva synes du om bildene?

Hva synes du om headeren?
At det går an! Selvfølgelig ble det noe kluss med denne redigeringen også og det var at flere klipp bare ble svarte og andre mistet lyden.. Prøvde å lagre filmen til pc'en, men neida, det går ikke. Jeg orker sånn serriøst ikke å høre på sitatet alle gode ting er tre og prøve en gang til, så må desverre skuffe dere (+ meg og madelen) med å si at filmen ikke kommer ut. Er så skuffa, men går det ikke så går det ikke.. Kanskje vi filmer inn en ny en gang og prøver å redigere den istedenfor! :) Hallo! Jeg har ikke blogget på noen dager nå og det er rett og slett fordi jeg mistet blogglysten pga en hendelse, haha. Jeg og Madelen filmet inn en Pretty Little Liars TAG til dere på fredag og vi satt oss ned for å redigere den. Det tok ca 2 timer bare å laste opp videoklippene til Windows Movie Maker og hele 3 timer å redigere den! Jeg var så glad for at vi endelig var ferdig med å redigere, og da jeg skal redigere noen siste ting klikker alt og nesten alle klippene. Jeg får jo helt panikk så jeg prøver alt jeg kan sånn at videoklippene ikke skal ha sånn gul trekant i seg og jeg trodde jeg klarte å fjerne det, men 2 min senere skjedde det samme og da med enda flere klipp. Jeg lagret alt og gikk ut og inn, men da var det bare enda fler som hadde klikka, så jeg kan si at jeg var rimelig irritert resten av kvelden. I går hadde var jeg i stallen, på tur med Julie og Fannie (hunden til Julie) og senere var det bare filmkos med familien og enda en ny film som bare jeg så på. Jeg gadd heller ikke blogge i går pga hendelsen, haha uff. Skal finne på noe med Julie senere i dag, men har innsett at jeg må redigere filmen på nytt uansett hvor mye jeg ikke vil siden filmen, DEN SKAL UT! Så får bite tenna sammen og starte nå, vi blogges senere! ♥Håper dere liker videoen! ♥

The Questions:

Vital Stats:
Name
Nicknames
Birthday
Place of Birth
Star Sign
Occupation

Appearance:
Hair colour
Hair length
Eye colour
Best feature
Braces
Piercings
Tattoos
Righty of Lefty

Firsts:
Best friend
Award
Sport
Real Holiday
Concert

Favourites
Film
TV Show
Colour
Song
Restaurant
Store
Book
Magazine
Shoes

Currently...
Feeling
Single or Taken
Eating
Listening to
Thinking about
Watching
Wearing

Future:
Want Children
Want to be married
Careers in mind
Where do you want to live

Do you believe in:
God
Miracles
Love at first sight
Ghosts
Aliens
Soul Mates
Heaven
Hell
Kissing on the first date
YourselfHallo nydelige dere! Ble ikke noe blogging av meg i går, men var sliten etter engelsktentamen og i tillegg måtte jeg lese til nynorsktentamen som vi hadde i dag. Begge tentamnene gikk sånn bobbob. Kan ikke si jeg satser på noe 6'er i hvert fall, haha. I morgen har vi minitalks om Balkan, så jeg må skrive og øve på det også. Skikkelig vanskelig tema, skjønner ingenting.. Er så mye man skal forholde seg til, men satser på at jeg blir litt klokere etter denne dagen med lesing. Senere i dag kommer det til å komme en get to know me TAG video, som plaster på såret for at jeg ikke blogget i går. Nå må jeg vende nesa mi ned i boka, så vi blogges senere! ♥


Hva har dere gjort i dag?
I dag kom jeg (les: Madelen) over en konkurranse der hvor man kunne vinne en parfyme. Jeg tenkte at dette er en konkurranse som passer perfekt for meg å melde seg på siden jeg ikke eier noe parfyme selv for øyeblikket (brukt den opp). Du kan vinne en parfyme fra Kate Moss, noe som jeg synes er veldig spennende fordi jeg aldri har prøvd parfyme fra Kate Moss før. Jeg anbefaler alle leserere melde seg på denne konkurransen! Trykk HER for å komme til konkurransen. 

Jeg ønsker alle lykke til! 

 

Er du med?

 
Hallo og god morgen! Jeg og Madelen sto ikke opp før nå, men vi har vært våkne siden 11. Vi må jo nyte siste dag av ferien, hehe. I morgen er det desverre skole igjen og vi starter rett på med engelsktentamen. Dagen etter har vi nynorsktentamen og på fredag er det minitalk i samfunnsfag, men nok om skole. I går gikk mange av timene til å lære the cup song, haha. Vi lærte det fort, men så var det med å gjøre det ganske mange ganger etter hverandre noe som ikke var så enkelt. Vi klarte det og tilslutt la vi på sangen (vi sang selv, hoho). Nå i dag går i hvert fall linjene: "When I'm goneeee, when i'm goneee.. You gonna miss me when I'm gooonee" veldig igjen hos oss! Nå skal vi få i oss litt frokost så blogges vi senere i dag! ♥


arkivbilde

 

Hva skal dere i dag? hits