FORSIDEN ADD MEG FANPAGE SKOLIOSE OM MEG DESIGNTopp Bik bok // Pysjshorts H&M

I dag har ikke dagen min gått stort mer til bare å slappe av og nyte denne fridagen max! Det har vært fint vær i Lørenskog selv om ikke solen har vært fremme hele tiden har det fortsatt vært veldig varmt. I morgen blir det vanlig skoledag fra 08:30-14:15 før det kommer en etterlengtet helg! Skal ikke noe spessielt senere i dag heller selv om jeg egentlig har litt lyst å komme meg ut for å gjøre noe sosialt, menmen da blir det mere tid med Prison Break, hihi. ♥ Håper alle har hatt en fantastisk dag! 
Nå er 30 days challenge snart over og jeg tenker at etter det skal det bli litt bedre blogging! Blogger nesten aldri noe annet bortsett fra day greia og det er litt dumt (etter min mening). I dag er det i hvert fall å vise et bilde av meg seg når jeg var mindre og istedenfor å vise bare ett viser jeg litt flere! De eldste bildene er fra 2003, da jeg altså var 6 år gammel. FLAUT.
//forhåndsskrevet//

Har vel nevnt det på bloggen før, men en ferie jeg virkelig ønsker å dra på igjen er den i fjor. Vi var på Kreta i en liten fiskelandsby som heter Kolimbari der hvor vi bodde på 5-stjerners hotellet Avra Imperial Spa & Beach Resort. Det var virkelig en helt fantastisk uke med bare lukus! Anbafaler alle dere som kan ta dere råd til litt finere ferie å dra dit. Ikke et stort sted, men et utrolig koselig sted. ♥

 
 

Unnskyld for små bilder, men kopierte bildene rett fra et gammelt innlegg og da hadde jeg tydeligvis et annet design som måtte ha den størrelsen... Håper det går bra!
♥ Never take a person for granted. Hold every person close to your heart. Cause you might wake up one day & realize that you have lost a diamond while you were too busy collecting stones.

♥ Telling someone why you love them, its like explaining what water tastes like. 

♥ I don't blame you for being you, but you can't blame me for hating it.

♥ Don't hate me because I wasn't who you thought I was, or who you wanted me to be. From start to finish you never knew the real me.

♥ Crying is not a sign of weakness. It's a sign that you have been strong for too long.


♥ Sometimes you have to forget the rules, follow your heart and see where it takes you. Never apologize for saying what you feel, cause that's like saying sorry for being real. Never regret anything you said or did, because at some point it was what you wanted.

♥  Everybody wants hapiness, nobody wants pain. but you cant have a rainbow without a little rain!

♥ Do you regret your past? I'dont regret my past, I just regret the time I've wasted with the wrong people.

♥ Don't cry because of 1 person. Remember, there is still 6,790, 062, 215 people to smile to.

♥ If you didn't see it with your eyes, it shouldn't be coming out of you're mouth. 
//forhåndsrkevet innlegg//

Good morging sunshines! ♥ Jeg har nok akuratt stått opp selv for å ture til stallen klokken 11 og siden jeg pleier å være der noen timer tenkte jeg å skrive dette innlegget en dag før. I dag er det day 24 som da går ut på at jeg skal skrive noe jeg er redd for. Jeg skriver om to ting som jeg er mest redd for. 

Ånder/Spøkelser. Tro hva dere vil, men jeg er en av de som tror på det overnaturlige og av forskjellige årsaker er dette noe jeg er veldig redd for. Synes det kan være litt spennende, men det går en sterk grense til når jeg synes det blir skummelt, haha. 

//Mitt bilde//

Voldtekt/Kidnapping. Er det bare jeg som hater å gå alene når det er mørkt? Det var en periode da det var masse om dette i media og før det var jeg ikke så veldig redd for det med voldtekt og sånt, men serriøst etter det ble alt værre. Jeg skremmer meg skikkelig opp når jeg går ute og spessielt meg Marte, haha. Vi er nok de mest pysete når det gjelder dette og i hvert fall når vi går sammen. Vi hisser hverandre opp og vi føler at vi ser alt mulig rart. Hvite varebiler er i hvert fall skumle, haha! 
 
I dag er det Belieberday alle sammen og det går ut på at alle skal skrive "Supporting Justin ∞" på håndleddet sitt. Jeg oppfordrer alle fans/beliebers der ute å gjøre det, ta bilde av det og legge det ut på Twitter og/eller Instagram med hastaggen #BelieberDay2013! ♥ Jeg har selv gjort det og mitt håndledd ser sånn her ut:


Ikke verdens fineste, men det får gå... 

Har du gjort det? 
I dag var det tid for day 21 av challengen min og denne dagen er det tre ting jeg vil gjøre før jeg dør. Når jeg leste dette tenkte jeg kjapt at dette kommer til å gå bra og at jeg skulle ta tre bilder fra we<3it og lage en collage. Allerede første siden på we<3it med before I die bilder skjønte jeg fort at det ikke kom til å gå med bare tre ting, derfor endret jeg litt på denne challengen med å lage en hel collage med hele 16 bilder! Jeg gikk dermed fra 3 - 16 tinf jeg vil gjøre/ha før jeg dør, haha jaja, men var så vanskelig å velge så måtte bare gjøre det sånn! 

Ingen av disse tingene har jeg oppnådd enda, men jeg håper virkelig jeg klarer å oppfylle noen! Det ene bilder som sier have a happy life er et bilde som jeg egentlig har klart å oppfylle fordi jeg er et bra liv akkurat nå, men er jo ikke sikkert at det vil være sånn hele livet, derfor tok jeg denne med i kollajsen fordi jeg virkelig ønsker å ha et bra liv resten av livet

Nå hører jeg på sommerspillelista mi som jeg driver å lager på spotify og om etter jeg er ferdig med dette innlegget skal jeg slå på en episode av Prison Break! Ah, elsker den serien og jeg anbefaler dere den hvis dere liker litt sånn spenning og ikke bare vanlig drama som det fort kan bli i serier, men Pretty Little Liars og The Vampire Diaries anbafaler jeg dere mer da sånn egentlig derfor se de to seriene før dere ser Prison Break, haha, neida, joda.  

Hva vil dere gjøre/få før dere dør?
 
I dag er det kjendisene som skal gi dere litt inspirasjon gjennom sitater de har sagt/sunget/skrevet! Jeg har funnet 10 quotes som bare er av kjendisene og bak hver quote har jeg skrevet hvem som har sagt hva. Håper dere liker den lille vrien jeg gjorde i dag på ukens sitater istedenfor å bare finne noen randome quotes fra ukjene og andre personer vi ikke vet hvem er. 

♥ I'm telling you, people. Everyday we wake up is another blessing. Follow your dreams and don't let anyone stop you. Never say never. - Justin Bieber

♥ No matter what happens in life, be good to people. Being good to people is a wonderful legacy to leave behind. - Taylor Swift

♥ You can't master your future if you're a slave to the past. - Rihanna

♥ You won't know anything unless you try. - Selena Gomez

♥ I dress the way I want. I don't pretend to be someone I'm not. - Britney Spears


♥ Feel it. Believe it. Dream it. Be it. - Justin Bieber

♥ Be who you are and let everyone love that person. - Wiz Khalifa 

♥ If a man whistles at you, don't turn around. You are a lady not a dog. - Niall Horan 

♥ A real girl isn't perfect and a perfect girl isn't real. - Harry Styles

♥ I was only given this life because I'm strong enough to live it. - Robert Pattinson 
Lucia har vært ute i det fine sommerværet og derfor fikk jeg knipset noen bilder av henne! Bildene ble ikke superbra pga. lyset, men følte for å legge de ut uansett jeg, haha. Dette er tredje gangen Lucia er ute, men de to andre har bare vært sånn 10 minutter så det var først nå hun var ute ordentlig lenge og fikk spise masse gress! Tror hun synes det var veldig deilig, men sola gjør jo hver sjel slitne så som dere ser på noen bilder sover hun nesten. Søta mi liker sommeren, hihi. ♥ 
Hallo nydelige dere! Ble litt sen blogging i dag, men jeg nøyt dagen ute istedenfor foran pc-skjermen, hihi. I dag er det tid for day 18 som egentlig er smykkene mine, men har bedre tid til å ta bilder og sånn av de i morgen så jeg bare byttet day 18 med day 19 som da er drømmeferie! Jeg kan ta både storbyferie og sydenferie så blir det litt mere spennende å lese (håper jeg).

Storbyferie:

Jeg har aldri vært på noen storbyferie (vært i København da, men blir ikke det samme), men det er ikke dermed sagt at jeg har drømt om det i flere år! Lenge har jeg ønsket å dra på en skikkelig shoppingweekend til London. Jeg har mast lenge på mamma om vi kan dra, men har vært ofte et nei pga. jeg var for liten (mange år siden) og når jeg ble stor nok var lillesøstra mi, Malin for liten så da måtte jeg vente på at hun ble større også. Nå, endelig, skal vi dra! Vi har planer om å dra i september og jeg kan ikke sette ord på hvor mye jeg gleder meg! Håper London er det jeg drømmer om, haha.Sydenferie:

Har vel egnetlig ikke en sånn kjempestor drøm om å dra til et sydenland, men i det siste har jeg hatt skikkelig lyst til å dra til Maldivene! Maldivene er vel som oftest egentlig et sted man reiser på bryllupsreise, men det er også fullt mulig å dra på vanlig familieferie også. Har sett litt bilder og sånn fra Maldivene og gud så fantastisk det ser ut! Problemet her er jo at det er kjempedyrt, men håper at jeg får dratt dit en gang senere i livet. 

Bilder fra ving.no

Hva er dere drømmeferie?
Jeg er et sommermenneske. Hele livet har jeg vært den personen som elsker sommer og varme, og den som hater vinter og kulde. Stranden, bade, sprade rundt i lette klær, Converse (♥♥), sene kvelder med familie og venner, ahh, der har du meg! Vintersporter er jeg heller ikke noe glad i, så har liksom ikke noe grunn til å være glad i vinteren, haha, men er glad for at vi har vinter sånn at det blir litt variasjon da! Elsker musikk. Musikk er serriøst et av de nødvendigste tingene i hverdagen min! Går ikke en dag uten at jeg hører på musikk. 

Liker best å stå bak kameraet. Okei, her det sikker noen som kommer til å reagere, men helt ærlig så liker jeg bedre å stå bak kameraet enn foran! Jeg er utrolig glad i å ta bilder og jeg håper snart at jeg får tatt meg en tur ut for å få tatt noen nye bilder. Jeg er vel egentlig ganske glad i å stå foran kameraet også, men når jeg er hos fotograf, fotoshoot med venner etc. synes jeg det er skikkelig kleint, men klager ikke hvis det blir noen fine bilder ut ifra det da, haha! Skoliosen min utviklet seg veldig fort.  Fikk diagnosen skoliose i 2011 som de fleste vet og da viste det seg at skjevheten min var 38 grader og allerede et år senere var skjevheten min 50 grader! Først så utviklet seg den egentlig ganske sakte, men på slutten så gikk det veldig fort. Skjevheten hadde utviklet seg fra 42-50 grader på noen måneder. 


2011 / 2012 før operasjoen

Veldig rotete. Haha, denne kom mamma på, men kan vel si meg enig i den. Jeg klarer aldri, og da mener jeg aldri, å holde rommet mitt ryddig. Jeg elsker å ha et ryddig rom, men det går alltid noen dager før det er like rotete som det var før jeg ryddet det. 

Fotogen. Denne kom mamma også på, så jeg vet ikke om jeg er enig i den, men flere sier det også derfor stoler jeg på dem! B-menneske. Er det noe jeg virkelig elsker det å legge seg sent og sove lenge! Jeg blir egentlig ganske fort sliten/trøtt, men det er ikke dermed sagt at jeg legger meg da jeg egentlig er trøtt. Legger meg liksom da jeg føler at jeg har fåt gjort ferdig det jeg skulle gjort den dagen, haha. Står opp også når jeg føler for det, men blir ofte vekt da så da står jeg ikke opp når jeg føler for det, desverre.. Pappa og mamma er nemlig ikke så glad i at jeg sover bort hele dagen, haha, så vekt det blir jeg! Står opp ti hver lørdag med egen vilje (vekkerklokka hjelper til da), men det er bare fordi jeg skal i stallen klokken elleve. 

Glad i å synge. Dette er noe jeg er veldig glad i, men når jeg synger er jeg som oftes for meg selv fordi flink er jeg ikke, haha! Er ikke helt tonedøv da (tror og håper jeg), men synes jeg ikke har noe spesiell fin sangstemme heller. Skulle virkelig ønske at jeg kunne synge fint og i tilllegg spille gitar for det å lære å spille gitar har jeg skikkelig lyst til! 


Ønsker å flytte til utlandet. Når jeg blir ferdig med studiene ønsker jeg skikkelig å ta et par år i utlandet som f.eks. London eller New York. Har også litt lyst til å dra bort andre året mitt på videregående og ta det i utlandet for å forbedre engelsken min og rett og slett ha et minne for livet! Tror ikke jeg kommet til å fullføre det, men never say never

Lyst på tattovering. Når jeg blir 18 har jeg skikkelig lyst til å ta en tattovering som betyr noe for meg. Hadde en periode for litt siden da jeg tittet litt på weheartit etter tattoveringer og det var en jeg fant som jeg fikk skikkelig lyst på. 

Denne har jeg skikkelig lyst på fordi denne tattoveringen representerer for meg skoliosen min fordi den viser at når jeg fikk denne diagnosen måtte jeg bare være sterk og tro på at jeg klarte meg igjennom dette. Det samme tenkte jeg når jeg opererte og pga. denne tanken er jeg her jeg er nå. Jeg har klart å komme igjennom dette på en sterk måte og trodd at dette klarer jeg og det er noe jeg er veldig stolt over. 

 

Dette innlegget brukte jeg sykt lang tid på faktisk og jeg orker ikke lese igjennom så beklager hvis det er noen skrivefeil! Håper dere likte innlegget i hvert fall. ♥ Day 18 kommer i morgen. 
Kjole fra Nelly // Sko fra Bianco

Bunaden til Malin er sydd av farmor // Bunaden min er en romeriketsbunad

Meg og Julie

Hallo og gratulerer med dagen alle sammen! Får ikke tid til å skrive day 17 i dag, men håper dere har forståelse for det. Klokken 4 ca. skal vi få besøk av farmor, tante, onkel, kusinen min, bestemor og bestefar på middag. Før i dag har jeg vært å sett på Malin gå i tog, men satt meg fort i bilen da det begynte å pøse ned, menmen, fikk i hvert fall sett søsteren min! Når vi hadde kommet hjem igjen skiftet jeg fra bunad til kjolen over og gikk opp til Julie for å hilse på hun og ta noen bilder. Nå har jeg lastet bildene over på pcen og delt noen av de hundre bildene med dere, haha. Håper alle har hatt en fantastisk dag så langt og at dere fortsetter å ha det fantastisk utover dagen! Vi blogges mere i morgen ♥

DET ER BARE Å FØLGE MEG PÅ INSTAGRAM OG WEHEARTIT! :-) Andre steder du kan følge meg er: twitter (følger tilbake her i og med at jeg er ny), facebook og bloglovin

Hva heter du på instagram, we♥it og  twitter?

 
Før jeg starter å skrive det som egentlig skal stå i innlegget, tenkte jeg at jeg skulle skrive litt om skriftlig eksamen! Jeg fikk nemlig vite hva jeg kom opp i eksamen i dag og jeg kan si at jeg var utrolig nervøs. Litt før 09.00 ventet jeg, Madelen og Marte spente i salen for å høre hva vi kom opp i. Første gruppe som ble ropt opp var matte og Marte var en av de som kom opp i det. Marte var fornøyd og jeg var fornøyd for at jeg slapp det, haha! Etter det var det tid for gruppe nr. to og når rektor hadde kommet til b-klassen var jeg en av de som ble ropt opp. Jeg reiste meg opp og håpet at Madelen skulle bli ropt opp også fordi jeg ville at enten hun eller Marte skulle komme opp i samme fag som meg sånn at jeg hadde en av mine bestevenner, hihi! Mange ble ropt (føltes det i hvert fall ut som) og jeg var  ganske sikker på at Madelen desverre ikke ble ropt opp, MEN plutselig ble Madelen ropt opp og vi ble sykt glade! Nå var det bare tid for høre hva vi kom opp i og når rektoren sa at vi skulle følge etter Grete spratt vi opp og var helt i sjokk. Vi hadde kommet opp i norsk som da vil si at vi slapp engelsk, noe vi ønsket å slippe!  Lykkerus. ♥ Etter dette og frem til klokken 13.00 var det bare undervisning i norsk. 

Dette har jeg ikke gjort før på bloggen, derfor tenkte jeg at jeg skulle gjøre det nå! Var litt spent selv egentlig om hvordan arret mitt har utviklet seg og wow for en forskjell! Litt vanskelig å sammenligne første og siste bilde pga. det er strøknet blod og "hullene" til agraffene synes veldig godt også fordi det var den dagen jeg tok de bort! Hvis vi sammenligner bildet fra 29. september 2012 og 14. mai 2013, da ser vi en stor forskjell! Arret mitt i september 2012 var ganske lilla og ikke så godt grodd sammen enda. Agraffarrene (hvis jeg kan kalle de det) var også fortsatt ganske synlige. Arret mitt nå i mai synes mye mindre, og agraffarrene er nesten helt borte! Jeg er veldig fornøyd med utviklingen av arret og gleder meg til det har utviklet seg enda mer fordi ferdig "grodd" er det ikke enda! Fysioterapauten min har nemlig sagt at arret mitt kommer nesten til å bli helt borte og jeg stoler på henne, hehe! 

 
Kor. Dette var den første fritidsaktiviteten jeg startet på. Jeg sang i kor faktisk ganske lenge og hvis jeg ikke er helt ute å kjører så sang jeg fra en gang i barnehagen-3.klasse! Dette synes jeg var veldig gøy, men sluttet fordi jeg begynte å bli litt lei tror jeg, men jeg er elsker fortsatt å synge da selvom jeg ikke er verdens flinkeste. 

Dina og meg

Tredje rad, nr 2 fra venstre med blå trøye

Musikaksk barneteater. Dette var noe nytt jeg og Dina ville begynne på rett og slett fordi vi synes det hørtes spennende ut. Vi prøvde oss først på en slags dans, men etter den ene gangen byttet vi over på et annet kurs som da var musikals barneteater. Vi gikk der igjennom en sesong og vi avlsuttet denne karrieren med forestillingen Annie! Jeg hadde ikke noe stor rolle, men i en sang så var det en linje bare jeg skulle synge og det var veldig stort, haha! Når jeg tenker nå så høres det veldig morsomt ut med skuespilleryrket, men tror ikke det er helt yrket mitt. 

Jeg står helt til høyre med blå kjole og skaut, haha

Korps. Husker egentlig ikke helt når jeg spilte i korps, men jeg kan si så mye at det ikke var lenge, haha! Spilte kornett og i løpet av den tiden jeg gikk der så lærte jeg ingenting. Gikk vel to timer før jeg ikke gadd mer, haha. 

Fotball. Fotball har jeg også gått på og det gikk på i ganske mange år også. Husker helt når jeg startet og husker ikke nøyaktig når jeg sluttet, men ganske sikker på at den sluttet i 7.klasse. "Karrieren" min startet først på en fotballkamp hvis jeg ikke husker helt feil. Venninnen min, Ida spilte på et fotballag og en dag hun skulle spille kamp fikk jeg lov til å prøve jeg også! Jeg synes det var veldig morsomt så derfor fikk jeg plass på fotballaget, Skårer ball. Spilte vel der et par år tror jeg før jeg tok en pause pga. strekkskade i leggen. Startet opp igjen på Skårer ball, men jeg byttet over til Lørenskog ganske fort pga. Skårer ball skulle legges ned. Der spilte jeg helt til jeg sluttet fordi jeg fant ut at dette var en sport jeg ikke trivdes i lenger. 

Skårer ball

Lørenskog IF

Ridning. Så etter fotballkarrieren hadde jeg lyst til å prøve med på hesteryggen! Hadde jo to venninner, Ida og Marte som eide hest/hester så hadde ridd litt før og jeg synes egentlig det virket veldig morsomt! I 2010 startet Kari-Mette, moren til Marte opp en rideskole inne på Losby så da ble det min første ridetime i 8.klasse. Husker jeg var veldig nervøs fordi jeg ikke hadde gått på noe kurs, men da jeg kom til stallen var Marte der og det var veldig betryggende siden hun hjalp meg med hesten og hvordan jeg skulle ri (kunne liksom styre fra før av, men ja, hun hjalp meg med det jeg trengte hjelp til). Jeg rei Selja første gangen fordi Marte hadde sagt at jeg burde ri hun pga. hun ikke var den galeste, men hehe, upsi, Selja var visst den galeste, menmen, det gikk nå bra! Rideskoletimene fortsatte og jeg utviklet meg ganske fort så etter en liten stund byttet jeg over til et kurs for de rytterne som var litt flinkere enn nybegynnerne. Synes det var litt skummelt siden alle som gikk der hadde ridd mye lenger enn meg, men det gikk bra det også! Etter å ha gått på rideskole i et år ca. (januar 2012) fikk jeg min første fórhest, Baron! Jeg var så spent på å gå hest på fór da det er anderledes enn å gå på rideskole. Baron var og er verdens beste fórhest! Er så glad for at jeg fikk han på fór siden han er så utrolig snill. Har jo hatt Baron nå i litt over et år og jeg har blitt så glad i han! Håper på flere år med han. ♥ Etter sommerferien har jeg ridd i 3 år så årene flyr, haha! Hvilke fritidsaktiviteter har du gått på?

__________

Har ikke sjekket skrivefeil, så beklager hvis det er noen!
Det å river negler, er serriøst verdens dårligste uvane jeg har! Var veldig flink i en periode her å fikk ganske lange negler (stakk liksom en del over selve fingeren), men når en knakk og jeg ikke hadde neglsaks tilgjengelig reiv jeg av de andre neglene også for at de ikke skulle være så lange. Nå har jeg endelig begynt å få ganske lange igjen (noen stikker over selve fingeren) og sånn skal de fortsette å være! Denne uvanen må jeg bare få bort fordi jeg er egentlig skikkelig glad i å ha lange negler, så har satt meg et mål om at når sommerferien kommer skal jeg ha spart til nokså lange negler!

Hva er din verste uvane? 
Beklager for at innlegget kom så sent, men hadde glemt det bort litt fordi jeg driver å leser en historie, haha, men bedre sent enn aldri?

 


 

♥ Choices in life: Give up, give in, or give it your all. 

♥ Dont come running back to me when you get treated the same way you treated me. 

♥ I dont want perfect, I want real. 

♥ I hate the feeling when you have to say goodbye to someone you want to spend every minute with. 

♥ I cried, you didn't. I cried, you laughed. I was hurt, you smiled. I moved on. You realized. Too late. 


♥ We stopped checking for monsters under our bed when we realized they were inside us. 

♥ It's sad how people you were once so close with can become just another stranger you don't know. 

♥ I can't say I don't miss you... because whenever I think about you, my heart breaks all over again.

♥ Being nice to people you dont like isnt being two faced, its called growing up. 

♥ Things will get worse before they get better, but they get better, and when they do...just remeber who put you down and who helped you up.

 
// forhåndsskrevet innlegg // 

For de fleste så er det jo mobilen man har med seg overalt, men for meg er det iPoden. Jeg liker ikke mobilen min, så derfor liker jeg ikke å bruke den heller. Selvfølgelig har jeg den med hvis jeg skal ut og jeg vet at jeg skal få tak i noen eller noen få tak i meg, men hvis jeg skal i selskaper så tar jeg heller med iPoden enn mobilen, hehe. Til bursdag ønsker jeg meg ny telefon da siden jeg har levd med mobilen min i 3 år nå, så synes det er på tide med ny! Ønsker meg en hvit iPhone 5, men vi får se om jeg får det eller en ny telefon i det hele tatt! 


Hva har du med deg overalt?
Okei, i dag er jeg virkelig så lat at jeg ikke orket å lage et nytt innlegg/video for dere fordi jeg allerede i tidlligere anledning har lagd en video om hva jeg bruker av sminke til hverdags! Har byttet ut bittelitt, men jeg bruker fortsatt det samme sånn sett! Håper dere liker videoen. ♥
Hallo! Ble litt sen blogging i dag, men har vært i stallen og ridd en lang og fin skrittetur (unntak: galoppn en liten bakke, haha) sammen med Marte! Hoppet i dusjen når jeg kom hjem og nå ble jeg nettopp ferdig i dusjen, så ja, har ikke fått tid til blogging før nå! I dag går i hvert fall day challengen ut på hva jeg kjøpte meg sist, og hvis ikke mat eller bussbillett teller så er dette det siste jeg kjøpte meg:

Treningstopp // H&M // 149 kr

Maybelline New York the Rocket Volum Express // H&M // 99 kr

Verdens beste innnkjøp, haha, kødda.. Svarte kortsokker // H&M // 79 kr


Neon oransje sjal til å ha over bikinien // H&M // ? kr

Det er jo en stund siden jeg kjøpte dette og jeg har lagt det ut på bloggen før, men jeg prøver å ikke titte så mye i butikker for så å finne noe og kjøpe det fordi jeg skal jo til London i september (?) og derfor jeg spare masse penger, haha. Har aldri vært i London så jeg vil ha med meg så mye som mulig av penger fordi jeg vet at jeg kommer til å kjøpe en del av klær og andre ting! Innkjøp av klær blir det altså ikke mye av i tiden fremover. Vi blogges senere ♥


Var så lenge siden jeg hadde tatt noen bilder, så jeg tenkte jeg kunne ta noen dråpebilder i dag! Ble egentlig ikke så fornøyd med bildene da jeg tilsutt måtte bytte til å ta bildene i vasken og da er den svarte greia skikkelig irriterende. Hadde egentlig hengt opp en pose med vann i og en balje under, men jeg greide rett og slett ikke få til noen bra bilder når posen var hengt sånn så som sagt byttet jeg til vasken. Disse bildene over var de som ble best, i hvert fall etter mine meninger! :) Nå skal jeg levere inn en musikkinnlevering også skal jeg se på en film så vi blogges senere! ♥

Hva synes du om bildene?
Det er vel egentlig ikke sånn supermye jeg gruer meg til, men det er jo selvfølgelig noe og det er å starte med eksamen! Nå nærmer seg tiden for eksamen og allerede 15. mai får vi vite hva vi kommer opp i skriftlig eksamen, og jeg gruer meg sinnsykt til å få vite det! Bare tenke på eksamen gjør meg stressa, så har prøvd å ikke tenke så mye på det og heller bare fokusere på det som skjer akuratt nå og det har faktisk funket veldig bra. Selvom jeg gruer meg til muntlig og skriftlig eksamen blir det utrolig deilig å bli ferdig med det og bare tenke at snart er jeg ferdig med 10'ende klasse og kan ta meg noen velfortjente måneder med fri. Det blir jo trist å forlate klassen, men jeg er veldig klar for en ny start med ny klasse fordi jeg kjenner det godt nå at det skjer alt for mye i klassen som jeg virkelig ikke orker lenger. Når det er sånn at ikke alle personer liker deg så kjenner man at man begynner å bli ganske sliten av å gå rundt å bare tenke at det ikke går an å ordne opp fordi du har fått beskjed om at det ikke funker. I tillegg til dette så er man jo ikke alltid like begeistra for alle personer i klassen, men bortsett fra det så er jeg veldig glad i klassen min og det blir selvfølgelig kjempetrist å si hade, så det er vel en annen ting jeg gruer meg til, menmen! 


#dårligforbildeups xD xD kødda

Late nights, good books, warm tea and nice dreams. Good night everyone! ♥
♥ iPhone 5

♥ Acne skjerf

♥ Koffert

♥ Klær

♥ Jeffery Campell 

♥ Tur til London

♥ Ray-Ban

♥ Bikini fra Victoria's Secret

♥ Céline veske

♥ Lulu's toalettmappe

Orket ikke ta bilde av alt, men her er i hvert fall noen av tingene! :) 

 

Vi blogges ♥
Siden jeg ikke orket å lage et innlegg om hvordan jeg ordner håret mitt til hverdags så lagde jeg heller en videoblogg til dere nå på morgningen. Jeg ordner håret mitt forskjellig hver dag, men blir som oftest enten rett eller krøller! Håper dere liker videoen i hvert fall. ♥
♥ Ever looked at your bestfriend and thought "why aren't we comedians"?

 I may not be perfect , but I know I'm strong.

♥ When I sing with my headphones in I think, "why don't I have a record deal?!"...Then I take them out and I know why.

♥ No matter how "busy" a persons day might be. If they "really care", they'll always find time for you.

♥ When something bad happens, you have three choices: you can either let it define you, destroy you or you can let it strengthen you.


♥ When your're Hungry: ☐ Get up and make something ☑ Moan like a whale until someone feeds you.

♥ There's no need to rush. If something is meant to be, it will happen. In the right time, with the right person, for the best reason.

♥ Sometimes two people have to fall apart to realize how much they need to fall back together.

♥ "Sorry" used to mean that you won't do it again. Today it just means "I fucked up but I might do it again."

♥ There are some people in life that make you laugh a little louder, smile a little bigger and live just a little bit better.
Beklager igjen for ikke noe blogging i går, men var rett og slett opptatt hele tiden! Etter skolen var norskgruppa mi igjen til langt utpå dagen for å filme ferdig og senere dro jeg, Marte og Madelen til meg for å redigere hele filmen og halv 11 dro Marte (Madelen dro halv 10) og vi var endelig ferdige med redigeringen! Filmen ble lagret klokka 11 så som dere ser brukte jeg hele dagen min på norsken. I dag har jeg ikke fått blogget før fordi jeg har lagd middag til meg og Malin og jeg har også hjulpet Malin med lekser. Nå hører jeg på musikk og driver med naturfagsframføring som jeg og Madelen skal ha i morgen. Før jeg fortsetter på den skal jeg se på gårdagens episode av Paradise også skal jeg selvfølgelig blogge for dere! Siden jeg ikke blogget i går bli det to dager i ett denne gangen jeg også, menmen! 

Day 6 - Bakgrunnen min på pc'en

Day 7 - Et bilde av meg for tre år siden

HAHA, gud så flaut egentlig! Disse to bildene er fra Kreta 2010 og jeg håper jeg virkelig har forandret meg på en positiv måte. #noøyenbryn

 

SENERE KOMMER UKENS SITATER!!
Hallo og unnskyld for null blogging i går, men var opptatt med skolearbeid i hele går. I natt har jeg sovet hos Madelen noe som var koselig, som vanlig! Siden jeg ikke blogget i går så skriver jeg både day 4 og day 5 i et innlegg. 

 

Day 4 - Favoritt tv-serie(r)

Okei, denne tingen vet dere jo egentlig fordi jeg har skrevet det sånn 1000 ganger, men kan godt skrive det igjen! 


Pretty little liars, anbefales på det sterkeste!

The vampire diaries, anbefales også!

Hvis dere lurer på hva det handler om så har jeg skrevet det tidligere på bloggen min! :)

 

Day 5 - Noe du gleder deg til

Det er egentlig ganske mye jeg gleder meg til som f.eks: bli ferdig med alt som heter prøver, eksamner og rett og slett hele tiende, sommerferien, men det jeg gleder meg mest til er det vi skal på slutten av sommerferien som er tur til Gran Canaria. Bare å tenke på at jeg skal bort til et mye varmere strøk der hvor jeg bare kan ligge på en solseng å suge til meg D-vitaminer er så herlig! 


Kreta // Kolimbari // Avra Imperial Beach Resort & Spa // 2011 

 

Hva er din favorittserie(r)?

Hva gleder du deg til?

we♥it // min we♥it

Siden jeg sa at jeg kom til å legge ut et innlegg senere i dag så holder jeg jo selvfølgelig det jeg lover! Satt sammen denne collagen med bilder fra profilen min på we♥it. Dere kan gjerne følge meg for å opptadere på hvilke bilder jeg hearter, men kan si dere at hvis dere ikke liker Justin Bieber, ikke følg meg! Så og si hver dag kommer det enten noen få eller en hel haug med Justin bilder så det må du tåle hvis du trykker på følg knappen! Er veldig koselig hvis dere følger meg altså, og kanskje jeg følger tilbake hvis du har en aktiv profil? Vi får se. Nå i hvert fall er det party hjemme i stua, alene. Justin holder meg med selskap via høyttaleren da, hihi. Mamma og pappa er som sagt på jobb og Malin er borte hos en venninne. Jaja, litt deilig er det å være hjemme alene da! Håper alle har hatt en fin dag og fortsetter å det. Nå snurrer jeg nok en film for å slappe ekstra av så vi blogges senere vi! Love you guys. ♥
Idag er jeg virkelig sliten og lat så orket ikke ta et bilde av lommeboken min. I hvert fall så ser den ca sånn ut bare at den er uten knapp og fake, haha. Ble litt sen blogging i dag i og med at jeg satt igjen på skolen med Madelen for å jobbe med manus til norsken. Når jeg kom hjem var det bare å lage middag til meg selv og Malin, søsteren min fordi mamma jobber kveldsvakt (hun er sykepleier) og pappa er på jobb (han jobber på en båt som driver med olje). Nå er vi ferdig med å spise og jeg kan endelig sette meg ned for å slappe av med dagens Vampire Diaries episode! Skal få lagt ut et innlegg senere i dag med litt inspirasjonsbilder så vi blogges! ♥

Hallo! Da var det tid for dagens challenge og i dag er det et bilde av håndskriften min. Ikke verdens fineste skrift, menmen det får nå gå! Bare den er leselig så går det vel bra. Ellers i dag så driver jeg, Madelen og Marte å skyper for å prøve å planlegge litt når det gjelder filming til norsken. Jeg må også øve på en spanskprøve som vi skal ha i morgen, men tror ikke det blir så mye øving i og med at vi skal ha med både ordbok og elevboka. Håper dere har en fantastisk dag også blogger vi kanskje senere i dag! ♥ hits