FORSIDEN ADD MEG FANPAGE SKOLIOSE OM MEG DESIGN


Helloen ♥ Tok bare en kjapp titt innom Nelly nå og de har jo så mye fint! Ah, kjolene dems er N-Y-D-E-L-I-G-E!  Synd jeg ikke får lov til å handle på nettet.. (har ikke spurt helt sånn direkte heller da, hihi) Tenkte jeg skulle vise noen av tingene jeg ønsker meg fra Nelly nå: (orket ikke tukle med linker og alt, men har i hvert fall skrevet opp priser. Hvis dere ikke greier å finne den selv skal jeg nok greie å finne frem produktet for dere hvis det er noe dere har lyst på). :-)

Nr. 9 og 11 er mer bare ønsker. Er nok ikke noen sko jeg kommer til å kjøpe siden det er drit høye hæler på dem (får heller ikke lov til å gå med så høye hæler, haha)..

 

Noe dere likte? ♥

 

Natta, vi blogges
På <denne> bloggen blir det holdt en konkurranse der hvor man kan vinne noen utrolig fine Jeffery Campbell Lita i svart! Har lenge ønsket og sett på det, men har dessverre ikke råd til det. Jeffery Campbell er utrolig høye, men GUD så gode de er å gå i. Har aldri gått i de sånn en dag i byen, men har prøvd de på DNA en gang og jeg kjente ikke at jeg gikk på høye hæler. På starten likte jeg egentlig ikke Jeffery Campbell sine sko, men nå synes jeg de er veldig kule! ♥ Så, hvis du vil ha en liten sjanse til å vinne så trykk HER HER HER!
(bilde lånt fra bloggen HENNES)


Har du meldt deg på?

 

Lykke til :-)
Her kommer det kleineste av alt kleint! Haha, dør litt av meg selv, menmen. Orker man ikke skrive og å ta bilder så må det en video til! :-) Håper dere liker videoen og innkjøpene. ♥


video:innkjøpsvideo oslo


PS. Hvis DU har noe sminke av MAC og vil anbefale noe så skriv det i KOMMENTARFELTET! Trenger anbefalinger :-)
Hallo! ♥ I dag har jeg vært i Oslo sammen med mamma, Malin og bestemor, koselig. Vi titta litt i butikker (innkjøp kommer i et eget innlegg senere i kveld), tok en liten pause på et koselig sted (tror det ble kalt dasslokket(?) pga det var underjordiske toalettet mitt i byen) og der drakk jeg en veldig god mango smoothie. Etter dette titta vi fortsatt litt i butikker før vi dro ned til Aker brygge for å ta en is og spise middag. Vi spiste på Jacob Aal som var helt OK. Måtte klage fordi maten min og mamma sin var kald, men når maten først hadde blitt varm var den veldig god. Spiste pasta og sterk kyllingbryst. Haha, måtte også spørre om bestikk. Vil ikke spise med hendene akuratt.. Etter middagen kom bestefar og hentet oss. En fin, fin dag ♥

Unnskyld for iPod bilder, men fikk ikke lov til å ha med kameraet mitt.. Hvordan har din dag vært?
I dag har været ganske opp og ned, men det har vært mer regn enn det har vært opphold. Akuratt nå regner det ikke, men det pøste ned for 10 minutter siden, hfm.. Dere får kose dere resten av kvelden! Vi blogges

Hvordan er været hos dere?

 
Klokka 11 dro jeg og søstra mi inn til Losby for å gå barneridning. Kari Mette (hun som har stallen og barneridning) er på stevne denne helgen så derfor lurte hun på om jeg kunne, og selvfølgelig kunne jeg det. Jeg og Malin tok inn hesten vi skulle bruke og vi starta å pusse henne. Runderidninga starta 12 så vi hadde god tid. Det var ikke så mange som rei siden var ikke akuratt supert vær, men det var da noen. Hesten vi brukte skulle også hjem i dag så halv to ble hun henta. Det var egentlig en halvtime igjen, men det var ikke noe vits å hente en hest. Jeg har bare vært hjemme siden det. Hva har dere gjort i dag?


Fra en annen gang jeg gikk barneridning. Haha, ser ut som jeg har det kjempemorsomt. Gutten smiler i hvert fall! :-)
I går var jeg i stallen og jeg hadde meg speilrefleksen. Tok ikke så mange bilder, men det ble da noen! :-) 


Søte Fannar rister seg, hihi ♥

Fannar

Svartingur slapper av. :-)

Fine Ilugi (Det er en i og en l, altså)

Også er det matvraket mitt da ♥ Baron

Naw, søten. Kommer til meg og greier, haha ♥

Øyet til Baron. :-)

Baron blir sluppet ut på beite igjen etter en fin ridetur. Traver bort til de andre, aw! (Bildet er tatt i huj og hast siden pappa venta på meg.)

 

Hva synes du?
Hallo! ♥

Ah, E N D E L I G er det sommerferie! Dette har jeg ventet på noen uker nå. Har egentlig ikke gått helt opp for meg enda, men snart innser jeg vel at jeg ikke skal på skolen før 20.august. Det som er kjipt er 10. klasse. Føler meg ikke klar for det enda, haha, men det er noe jeg bare må være. Etter sommeren begynner alvoret og jeg må virkelig jobbe for å forbedre og beholde karakterene jeg har nå! Dere som allerde har sommerferie og dere som fikk det i dag, god sommerNå har jeg meldt meg på Canon sin sommerkonkurranse. Det eneste du trengte å gjøre var å laste opp et bilde som er sommer for DEG. Jeg visste ikke helt hva jeg skulle ta men jeg endte opp med dette:

Du kan vinne masse kule ting, og førstepremien er så mye som:

Gå inn HER for å delta. Lykke til ♥
ix8vip
SETTER UTROLIG PRIS PÅ STEMMER! :-) (http://canon.blogg.no/vote_for_me/participant/221/fb?VMFVHSNJWIJMJTDKPWJC, her er bidraget)Hallo! ♥

Har lenge planlagt at denne filmen skulle ut, men har aldri hatt tid til å redigere den før i går og i dag, men nå er den her i hvert fall! :-) Jeg tenkte at denne looken passer best til bursdager pga øyenskyggen. Enjoy! ♥

video:sminkevideo bursdag


For en stund siden tok jeg noen av søstra mi, Malin og en av bestevenninnene hennes, Maria. 

Hva synes du? kommenter gjerne ♥
Vinden blåser mildt. Solen varmer. Gresset kiler mellom tærne. Solkremen glinser på en blek kropp. Kroppen tar inn masse D-vitaminer. Musikken spilles for fullt. Marsvina koser seg ute med gress. Jeg koser meg. Dette er livet mitt akuratt nå. Endelig har solen tittet fram igjen etter en stund! Det var veldig fint i går også noe som var veldig deilig siden vi var på parkfesten. Koselig var det <3 I dag var vi på nebburshvollen(vet ikke hvordan det skrives, haha) noe som var kos. Tiden gikk veldig fort da så det ble ingen bading noe som egentlig er greit siden det blåste ganske mye så det var litt kaldt.. Nå skal jeg kose meg videre i sola og det må dere også (hvis det er sol hos dere da) <3 vi blogges
http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.png Jeg er ganske kresen. Jeg er egentlig ikke direkte kresen, men jeg greier ikke smake på nye ting som jeg synes ser ekkelt ut. 

http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.png Jeg er bestevenn med en person som jeg ikke likte på barneskolen. Før på barneskolen var ikke akkuratt jeg og Marte verdens beste venner, men allerde første skoledag på ungomsskolen ble vi veldig gode venner!

http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.pngJeg har ikke god selvtillit. Noe jeg aldri har hatt er selvtillit. Jeg har selvfølgelig noen bedre dager enn andre, men har aldri hatt noe særlig til god selvtilitt. 

http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.png Elsker serier som CSI, Castle og Criminal minds. Elsker å sitte på kveldene å se på slike serier. Favoritten er nok alle CSI seriene! Castle er også veldig spennende.

http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.pngHar aldri hatt noen andre dyr enn marsvin.  Har fisker også da, men det teller ikke, sier vi. 

http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.png Elsker sommeren best. Er så absolutt ingen vintermenneske. Noe jeg virkelig hater er snø og kulde. Ski er heller ikke min greie..

http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.png Det jeg hater mest på skolen er matte. Åh, takler virkelig ikke matte. Alltid hatet det og kommer alltid til å gjøre det. Det er kjempegøy å skrive ned tall, lange formler og tenke hardt, NOT.

http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.png Likte best å stå foran kameraet før. Når jeg var liten var det nesten alltid jeg som løp foran kameraet når jeg så noen hadde et oppe. Nå er det mer motsatt. Liker ikke at folk tar bilder meg, noen unntak er f.eks fotoshooter. 

http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.pngGreier nesten aldri å ta telefonen. Jeg glemmer så og si hele tiden å slå av lydløs når jeg kommer hjem fra skolen og da hvis noen ringer meg legger jeg nesten aldri merke til det. Er noen tilfeller at jeg greier å se det, men det er ikke så ofte.

http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.png Jeg har visst at jeg har hatt skoliose i et år nå. I Juni 2011 fikk jeg vite at jeg har skoliose.

http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.pngGår aldri en dag uten at jeg sjekker Facebook. Jeg er utrolig lei Facebook, men jeg greier ikke la vær å være inn på det. 

http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.png Jeg elsker pumps og alle sko med hæler! Når jeg er ute å lete etter joggesko ender det med at jeg sitter å prøver pensko eller sko med kilehæl, så det sier vel litt? haha ♥

http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.pngJeg har brukt en hel dag bare på dette innlegget. Har bare skrevet på det når jeg har tid og jeg har glemt det av litt. Skulle egentlig komme i går, men fikk ikke tid. Nå orket jeg ikke skrive mer på denne heller. Haha!


Noe dere gjennkjenner dere i?
Et lite hei fra min side. ♥ Utrolig lenge siden sist nå! Vet ikke helt hva jeg kan blogge om lenger.. All inspirasjon er borte vekk. Kameraet har ikke blitt så mye brukt i det siste pga skole. Nå er ENDELIG all skolearbeid og alt av skolebøker bortevekk før sommerferien! Neste år, 10 klasse. Gleder meg ikke til det for å si det sånn. Her MÅ det bli full skjerpings, Marie! Jaja. Var ikke dette jeg skulle blogge om nå. I stad var jeg og Julie ute for å ha en fotoshoot. Julie var ikke så veldig fornøyd så endte opp med at jeg var den som stod mest foran kameraet. Det blir en ny footoshoot på torsdag og det betyr nye bilder, hihi. Istedenfor å legge ut mange store bilder av bare meg, tok jeg og lagde en kollasj. Håper dere liker bildene, og kommenter det du syntes! ♥Dette er tre av mine favorittsanger fortiden, eller ikke akuratt favoritter, men de jeg hører mest på. ♥
♥ Synes? 
Var ute i stad og tok noen bilder ♥ første del er bare blomster, mens andre del er skogen og litt sånt.♥ Tycks? 
♥ Har du et appleprodukt? 
Tycks?


Hallo i stugo! Akkurat nå sitter jeg på rommet mitt og spiser en nydelig salat! Ah, hjemmelaget kyllingsalat er ikke gærent det nei. Forresten, jeg har kjøpt meg en iPod touch for noen av konfirmasjonspengene jeg fikk! :D Dette er altså første innlegg med iPod. :) Kommer ikke til å skje så ofte altså, så slapp av, blir ikke mye dårlige bilder! Men dere får kose dere resten av kvelden, lovelove. <3

Fra instagram (MarieM1997)hits