FORSIDEN ADD MEG FANPAGE SKOLIOSE OM MEG DESIGN


TRENGER NYE Å FØLGE PÅ INSTAGRAM! Skriv hva du heter på instagram så tar jeg turen innom din bruker. Hvis jeg liker profilen din trykker jeg kanskje på følg-knappen? 

1. Justin Bieber, venner, skoliose og dyr ♥ Det er så og si livet mitt i bilder. // 2. My scoliosisscar, 10 months after the surgery! // 3. Vennah ♥ // 4. 20.06.2013 - Vitnemålsutdeling ♥ // 5. Klare for å se Malin på sin siste avslutning på barneskolen. Lillesøsteren min har blitt stor, haha! ♥ // 6. (Flere symboler, men ikke vits å skrive de her fordi de vises ikke...) // 7. Jentene ♥ // 8. Koser seg med gress i sola  // 9. #duckface and a #smile // 10. Beste ?? // 11. Lillesøster ♥ // 12. ♍ // 13. Gampen i full fart, haha! ♥ // 14. Losbymót 2013 ♥ Første stevne for både meg og Baron. Stolt over godgutten som gjorde at vi havna på 2. plass i T8 (tølt) og V5D (4-gang)! // 15. New dress from nelly.com! ♥ // 16. That summer feeling  // 17. BALLBILDER ♥♥ // 18. Leaf with waterdrops ♥

Trykk HER for å komme til min instagram. Trykk gjerne på følg-knappen (kanskje du får en ny følger tilbake) hvis du liker bildene mine! 

 

Justin Bieber og Demi Lovato. De sterkeste kjendisene jeg vet om. Begge har vært igjennom så mye dritt både i barndommen og nå og jeg har så sykt respekt til begge to. Justin og Demi er aboslutt mine to forbilder! Hørte faktisk ikke så mye på Demi før hun kom ut med plata Unbroken, men har alltid synes hun har vært en sterk person. Justin har jeg jo hørt en del på, men det var først da han kom ut med plata Under the misteltoe at jeg ble litt hekta på musikken hans og etter som tiden viste har jeg bare blitt mer og mer hekta på han og musikken! Han har alltid vært en sterk person og uansett hvor mye hat han får står han opp for seg selv og viser at haterne ikke kan knekke han. Selvfølgelig er det ganske logisk hvis begge disse to har vært på vippen til å gi opp alt, men begge er sterke beviser på at man aldri må gi opp og virkelig tro på seg selv uansett hva! Nei, utrolig repsekt til dem begge to! 

Hvem er ditt/dine forbilde(r)?

 
♥ Dear LOL, thanks for being there when I have nothing else to say.

♥ I'm tired of being sweet and nice, fuck you once and fuck you twice.

♥ I'm not clumsy. It's just the floor hates me, the tables and charis are bullies & the wall gets in the way.

♥ Do something right, no one remebers. Do something wrong, no one forgets.

♥ Remeber all those times I swore I needed you? Well, concider them as lies, because baby, here I am without you and I've fucking survived.

♥ A teenager once askes an old man, "in a relationship, wich one is more important: to love or to be loved?" Then he replied, "wich is more important to a bird? The left wing or the right?"

♥ "I need to talk to you." That one sentence that has the power to maje you remeber every single bad thing you did in your whole life.

♥ You never realize how much you like someone until you watch them like someone else.

♥ We're all in the same game; just different levels. Dealing with the same hell; just different devils.

 


Alle bilder fra weheartit.com
Det var en som spurte om jeg kunne legge ut et bilde om hvordan arret mitt så ut nå. Jeg tenkte at det var en helt grei ting å gjøre da jeg er på den tiende måneden etter operasjonen min! Sykt å tenke på at det bare mangler to måneder til så har det gått ett år! 
Kvelden i går var rett og slett helt perfekt! Feiret at tre år på ungdomsskolen var over med verdens beste mennesker. En utrolig koselig dag, men selvfølgelig litt trist også. Overasskende nok begynte jeg ikke å gråte, men det var nesten før tårene trillet. Trist å forlate en så herlig klasse, men nå skal det også bli litt gått å forlate den for å bli kjent med nye! Dere andre som  har hatt vitnemålsutdeling i år: Håper dere hadde det fint. ♥

Rektor holder tale

Marte spiller piano 

Noen i 8- og 9-klasse danser

Hege og Memla holder tale

Anniina synger, Martin og Are Fridjof slipper gitar 

Are holder tale

Magnus spiller gitar og synger

Tom leser opp et "brev"


Marte, Madelen, meg, Carmen, Melissa, Terese og NancyMadelen og meg


Marte og meg

Rod (lærer), Madelen, Marte, meg, Carmen, Nancy og Are (lærer)

Terese, Nancy, Marte, Are Fridtjof (lærer), meg og Madelen

Are Fridjof, meg og Malin (skal ha han som lærer neste år)


NÅ HAR JEG SITTET HER I LANG TID FOR Å LASTE OPP ETT OG ETT BILDE! BILDEOPPLASTEREN FOR FLERE BILDER FUNKET IKKE... 

 

Hva synes du om bildene?

Har du hatt vitnemålsutdeling? 

 
Hallo! I dag har jeg vært på Nebben sammen med klassen. Det var grått mesteparten av tiden, så bading ble det ikke, menmen. Kom hjem i halv to tiden og da lurte pappa på om jeg ville være med på Malin sin skoleavslutning. Siden det er siste avslutningen hennes på barneskolen tenkte jeg det var greit og derfor blir det ikke mye å høre fra meg i dag. Driver å ordner meg litt nå og senere skal jeg kle på meg og gjøre siste finish, hehe. Slutter vel halv ni hvis jeg ikke husker helt feil, så får se om jeg fåt lagt inn et lite outfit innlegg senere, hvis ikke kommer det i morgen! 

 
♥ Even if I'm mad at you, I'll eventually forgive you. I'd always come back to you & tell you it's alright. I'd rather make up than argue.

♥ Don't fucking get my hopes ut, only to disappoint me.

♥ Lift your head up princess, if not, the crown falls.

♥ I wonder what goes trough your mind when you see me.

♥ If you believe in yourself, everyone is going to believe in you.

♥ The minute you think of giving up, think of the reason why you held on so long.

♥ I think it's cute when someone actually bothers to stay up late just to talk to you. 

♥ Someday, somwhere, I'll find you. 

♥ And sometimes you just have to forget about that person you once loved and move on. 

♥ Sorry. I'm not Rihanna. I don't love the way you lie. 

 
Okei, beklager for ræva blogging i det siste fra min side, men har ikke gjort stort spennende. Skulle jo hatt ukens sitater i går, men glemte det dessverre (kommer ut senere i dag istedenfor). I dag har jeg vært på skolen igjen og dagen har vært veldig koselig. Dagen startet klokken 10:00 på rådhusparken med klassen hvor vi var på den årlige parkfesten. Alltid like koselig å bare snakke, men underholdingen der er ikke like festlig, haha. Fikk vært med Pernille, kusina mi, en liten stund også og det var deilig å se hun igjen etter lang tid! 12:50 hadde jeg time hos fysioterapauten, så turet på Metro sammen med Marte og Madelen litt før. Fikk gått igjennom det nye treningsprogrammet mitt jeg skal starte å trene med der borte før jeg tuslet tilbake til rådhusparken for å møte de andre. Skoledagen slutten 13:30, så den var ferdig når jeg kom. Jeg, Madelen, Marte og Nancy gikk litt på Metro før Marte og Nancy dro hjemover. Jeg og Madelen hadde mer planer og det var å promotere litt for Justin Bieber's nye låt, heartbreaker, som kommer ut snart! Vi hang opp ganske mange plakater før Madelen tok bussen/tog hjemover til Drammen. Håper alle har hatt en strålende dag! ♥

Bukse gjort om til shorts - Bik Bok // Topp - Bik Bok
God søndagskveld! Har ikke blogget noe særlig i det siste og det er fordi jeg har vært opptatt med andre ting. I går var jeg som vanlig i stallen hos verdens beste, Baron. Mamma og pappa skulle i bryllup, Malin skulle skve hos farmor sammen med minste kusina vår og derfor var jeg hjemme alene. Marte sov hos meg og vi koste oss veldig. Vi var rene mesterkokkene og lagde skikkelig god pizza, var noen små pyser under teppet mens vi så på skrekkfilm (the awaking tror jeg den het) og hadde vårt lille tomannsparty (haha) med god musikk. I dag så jeg på enda en film, "killing them softly", bare at denne var skikkelig kjedelig noe som "the awaking" ikke var. Denne søndagen har bare gått til å slappe av skikkelig! Har jo fri i morgen også, så får se om jeg får kommet meg litt ut hvis det blir fint vær. Håper alle har hatt en fin helg!

//iPod innlegg//
Kreativ overskrift må jeg si! 

God fredag fine! Jeg har jo hatt fri noen dager nå, så jeg merker ikke noe til at det er helg, menmen tenker dere andre med skole synes det er deilig med et par dager fri. I dag har dagen min gått til å være med bursdagsjenta, Julie! Vi har ikke gjort stort, bortsett fra å være en tur i butikken, slække i sofaen og kose oss ute i sola. Endelig har solen kommet frem igjen og nå håper jeg den blir her over helgen sånn at det går an å finne på noe ute! ♥ Nå er det tid for litt titting på serien, Revenge. Håper alle har hatt en strålende dag! ♥Hva har du gjort i dag?
Det du ser på ryggen min er sånn rosa teip, haha.. 

(beklager for dårlig fokus) Gina Tricot // 149 kr(finally are you mine!♥♥) Cubus // 299 kr 

Hallo godtfolk og god torsdag! Jeg har jo fri i dag så dagen min har gått til å rydde + støvsuge rommet, dra til fysioterapauten og kjøpe inn littegranne nødvendigheter. Har ikke nevnt fysioterapauten på en god stund og det er rett og slett fordi jeg sluttet å gå til hun. Hun sa at ryggen min var sterk nok så jeg trengte ikke hennes hjelp, men jeg måtte gjøre hjemmeøvelser. Å utføre de øvelsene klarte jeg vel en uke, før jeg glemte det bort. I det siste har ryggen min vært veldig vond igjen så vi bestemte oss for å ringe opp fysioen igjen. Fikk derfor time i dag og skal fortsette å gå dit. Det vi gjorde i dag var at hun masserte ryggen min lenge fordi hun kjente at ryggen hade gått igjennom mye stress og arbeid i det siste noe som jeg er veldig enig i. Etter dette tok hun på kinesio-teip (rosa teip som jeg har hatt tidligere). Jeg trente ikke denne dagen fordi hun skal lage nytt treningsprogram til meg som passer mer til utstyret på treningsrommet (skal starte å gjøre øvelser der istedenfor hjemme). Dro en kjapp tur på butikken etter dette og da kjøpte jeg tingene over. Trengte en shorts i mykt stoff fordi jeg elsker å gå i noe behagelig når jeg enten bare er hjemme eller i syden. Hadde bare olashortser + en pysjshorts hjemme, så fant jeg denne som jeg synes var veldig fin derfor kjøpte jeg den. Parfyme har jeg også gått lenge uten nå, men har lånt fra mamma og Malin. Tenkte jeg skulle vente med å kjøpe denne til vi skulle ta flyet til Gran Canaria, men det er alt for lenge å gå uten sin egen parfyme. Kan ikke drive å låne fra mamma og Malin hele tiden, hehe! Håper alle har hatt en fin dag så langt! ♥
I morgen er det eksamen muntlig i spansk, og jeg er sånn halvveis forberedt. Føler at man aldri blir sånn superforberedt til en spanskpresentasjon fordi det er umulig å lære seg alt utenatt. Det er et fremmedspråk som man ikke kan forvente at du kan flytende. Jobbet med den i hele dag og endelig er alt i boks! Ferdig med tekst og oversettelse, men litt mer øving på til. Spontansamtalen må jeg også øve litt til, så skal jeg vel klare å fullføre i morgen uansett hvordan det går. Satser på 4 (eller høyere selvfølgelig), men skal ikke si noe. Blir uansett glad når jeg går ut skoledøren i morgen. Da er jeg ferdig med alt som heter skolearbeid før sommerferien og det er deilig! Har fri helt til mandag og på tirsdag er det parkfest + onsdag er det nebben med klassen, så går aldri inn den skoledøren igjen (tror jeg). Torsdag er det bare vitnemålsutdelig på kvelden, så siste skoledag er den 19, æææ så deilig! Denne sommerfeiren skal nytes max sammen med mange gode mennesker. ♥

instagram: mariemag_

 

Når har dere sommerferie?

 

PS. ORDNER DET NYE DESIGNET I MORGEN!
I dag har Madelen vært så snill og funnet alle sitatene for meg siden jeg er opptatt med spansk. Hun er nemlig pulje to, så hun starter ikke med muntlig før på mandag. Håper dere liker sitatene! ♥

♥ Lots of people want to ride with you in the limo, but what you want is someone who will take the bus with you when the limo breaks down.♥

♥ Walking with a friend in the dark is better than walking alone in the light.

♥ None of us knows what might happen even the next minute, yet still we go forward. Because we trust. Because we have Faith.

♥ Men kick friendship around like a football, but it doesn't seem to crack. Women treat it like glass and it goes to pieces.

If you were half as funny as you think you are, you'd be twice as funny as you are nowI lost a little weight over the weekend. I cut my fingernails.

♥ You think you know people, then they surprise you

People aren't dolls. You can't just play with them and put them in the box ehen you're done with them

Never trust a pretty girl with an ugly secret

Fool me once shame on you, fool my best friend and you?re dead freakin meat!

+ en spesialquote som Madelen har funnet på med hjelp av Romeo og Juliet: 

O Justin, Justin, wherefore art thou Justin?

Denne sendte hun da til Justin på twitter og både jeg og hun venter spent på svar tilbake, ehehe.
Svaret er, nei. Vi fikk jo vite hva vi kom opp i eksamen muntlig og jeg var så "heldig" at jeg ble pulje 1 + spansk! Det kunne virkelig ikke blitt verre. Jeg er på en måte glad for å være pulje 1 fordi da blir jeg ferdig på onsdag og det er først på torsdag pulje 2 får vite hva de kommer opp i, men siden jeg kom opp i spansk ville jeg gjerne hatt helgen på meg. På veiledningen min i morgen skal jeg prøve å ha med alt jeg skal ha i presentasjonen sånn at læreren kan hjelpe meg litt og se igjennom. Temaet mitt er Madrid, nærmere sagt, planlegge et ferieopphold i Madrid. Temaet er ikke sååå ille, men ille nok. Var spansk og matte jeg absolutt ikke ville komme opp i, og hey, det var et av de jeg kom opp i. Blir skummelt å snakke foran sensor på spansk, men får bare tenke det beste ut av det og tenke at dette klarer jeg! Har allerede kommet i gang med å skrive hva jeg skal ha med, så jeg startet med selve oppgaven nå snart. Dere andre som driver med muntlig eksamen nå/eller skal senere, LYKKE TIL! Slenger med noen bilder fra i dag av et smil som kan komme frem selvom jeg ikke er glad, haha.  

#modellposelixom

 


Beklager for sen blogging, men har vært opptatt med andre ting. Jeg skulle jo fortelle dere litt om hva jeg drev med i går på noe som heter Losbymót! Det var et stallstevne der hvor man kunne melde seg på i forskjellige klasser og på kvelden var alle samlet for å grille og bare hygge seg skikkelig. Jeg var med i en tøltklasse og 4-gang. Baron var selvføgelig hesten jeg rei og ingen av oss hadde vært med på et stevne før, så jeg kjente nervøsiteten veldig. Jeg (les: Marte) meldte meg på stevnet på torsdag som da vil si at jeg ikke var forberedt i det hele tatt for gårsdagens. Jeg var på vippet til å ikke bli med, men Marte backet meg opp så jeg valgte å bli med. Jeg var i stallen ca. 13:15 og startet med å hente Baron fra beite og pusse + sale han opp. Vi rei inn til Losby og møtte mange i stallen som var veldig klare for dagen. Klokken nermet seg 15:00 og det var da første klasse skulle ri, som jeg da var i. Jeg gikk opp på Baron igjen for å varme opp litt og alt føltes veldig greit. Han oppførte seg pent og gjorde som jeg sa. Dette gjorde meg i hvert fall litt mindre nervøs og rett før jeg skulle ri på strekka forsvant alt som het nervøsitet! Jeg var så gria og synes bare dette var utrolig gøy. Det var to strekker med tølt og vips var jeg ferdig med den klassen. Jeg gikk tilbake i stallen og satt Baron i boksen mens jeg så på de andre rei. Klokken nermet seg 16:15 og da gikk jeg og Ida (en annen som deltok) for å sale opp hestene våres, Baorn og Feykir, igjen. Ida startet de samme klassene som meg, derfor var det greit at vi gikk sammen for å sale opp hestene. Vi og de andre som skulle ri 4-gang varmet opp hestene og jeg følte fortsatt at Baron var veldig snill og lydig. Jeg rei for andre gang ut på strekka igjen og uten nervøsitet nå også! Rekkefølgen av gangartene jeg rei var: Skritt, tølt, trav, galopp. Vips var jeg ferdig med begge klassene og jeg kunne puste lettet ut. Baron hadde vært super og jeg var veldig glad for at jeg fullførte. Resten av dagen gikk til å se på de andre rei, blandt annet Marte. Klokken var rundt 18:00 og da satt alle seg ned fornøyde med dagens innsats rundt spisebordet. Alle hadde med seg grillmat + annet godt, så resten av kvelden gikk bare til kos. Resultatene ble også ropt opp og jeg kom på 2. plass i begge klassene med en gjennomsnittskarakter på 4,0! Veldig fornøyd med verdens flinkeste hest som aldri har vært med på noe lignende før. Det var en helt fantastisk dag som jeg aldri vil glemme! ♥


Bilder fra 4-gangen. Fotograf: Marte
UNNSKYLD FOR INGEN BLOGGING IDAG! Jeg har nemlig vært i stallen fra 13-22 fordi vi har nemlig hatt noen som heter Losbymót! Forteller dere i morgen hva det gikk ut på. Ryggen er så vond så har ikke orket å slå på pcen for å starte å skrive (blogger fra iPoden). Nå skal jeg legge meg, god natt!weheartit.com // min weheartit
Tar meg en dag fri jeg. SNAKKES I MORGEN! 
(Bildene ble veldig stygge pga lys ol, men dere får se finere bilder når jeg har den på, på vitnemålsutdelingen) 
Nelly // XXS // 299 kr // UTSOLGT

Hva synes du om kjolen? 
God tirsdag fantastiske mennesker! I dag er det sol i Lørenskog, men det blåser desverre litt kaldt. I dag har jeg hjemmearbeidsdag fordi så mange av lærerne er sensorer på andre skoler. Vi skal lage en film som skal være lærerrikt innenfor et fag. Jeg og Marte lager en liten film om i-, og u-land. Vi er ferdig med faktadelene og mangler noen "skjetser" og redigering. I tillegg til dette var jeg og Marte en liten tur på postkontoret for å hente en pakke fra Nelly. Både jeg, Marte og Madelen hadde bestillt sammen sånn at vi kunne spleise på postoppkrav og slippe frakt. Jeg og Madelen kjøpte oss vitnemålskjole og Marte kjøpte et par sko. Tenkte å vise dere kjolen enten i morgen eller senere i dag! Ha en fin dag, alle sammen. ♥

Bleika kjører shorts. Tror jeg trenger litt soling jeg, hehe.

Shorts Bik Bok // Genser Gina Tricot // Solbrilller Ray-Ban (håper det var greit jeg lånte de pappa) 

 
Da var det mandag og mandag betyr ukens sitater! I dag kjører jeg med quotes av kjendiser igjen fordi jeg synes det var veldig greit. 

♥ No matter how talented you are, not everybody is going to like you. But that's life, just stay strong. -Justin Bieber

♥ It's amazing what you can hide, just by putting on a smile. -Demi Lovato

♥ Why should I care what other people think of me? I am who I am, and who I wanna be. -Avril Lavigne 

♥ If you've got a dream, there's no one out there that can stop you from achieving it. -Cher Lloyd

♥ The minute you stop making mistakes, is the minute you stop learning. -Miley Cyrus♥ Take me or leave me. I'll never be perfect. -Nicki Minaj

♥ Be nice to everyone, always smile and appreciate things because it could all be gone tomorrow. -Ed Sheeran 

♥ You can never be known for what you want to be known for. People will know you for whatever they want to know you for. -Robert Pattinson

♥ Before you judge people, judge yourself. -Zayn Malik

♥ When you're young everything feels like the end of the world, but its not; its just the beginning. -Zac Efron


Hva synes du om ukens sitater? ♥
Beklager for at jeg ikke blogget i går, men var i stallen fra elleve til fem og resten av dagen gikk til å spise middag og se på to filmer. Hadde så vondt i rygg og nakke også etter stallen, derfor orket jeg rett og slett  ikke slå på PC'en. Ryggen og nakken er heldigvis mye bedre i dag, men er fortsatt litt vondt.. Jeg tok noen bilder til dere i går da som jeg håper dere liker! 


Canon Eos 600D // EFS 60 mm f/2.8 Macro USM

Hva synes du om bildene?hits