FORSIDEN ADD MEG FANPAGE SKOLIOSE OM MEG DESIGN


Jeg skykke bare si at jeg har fått nytt design, men er ikke ferdig og jeg orker ikke ordne mer på det nå, men jeg skal fortsette når jeg starter å blogge igjen! :) Heihei! Har ikke kommet tilbake enda, men om 2 uker er jeg tilbake. I går kom jeg hjem fra hytta som er den ene grunnen for at jeg måtte ha en bitteliten bloggpause. Men! Jeg ville bare si at jeg nå har skaffet med en fotoblogg sånn at det ikke skal bli noen fler fotoinnlegg her. Synes det er greit å dele opp litt på forskjellige blogger. Fotobloggen min kan du finne HERHERHER!Hallo fineste lesere! ♥ Jeg vil bare si at fra og med i morgen kommer jeg ikke til å blogge på noen uker siden jeg skal veldig mye nå. Forteller når jeg har kommet hjem hva jeg har gjort. :) Vi snakkes snart! ♥

PS. Kan hende det kommer noen småinnlegg hvis jeg har tid.. 

Dette blir nok de siste bildene av ryggen min sånn før operasjonen. Skjevheten endrer seg nok ikke så mye på 32 dager (!!!). :) 


Står vanlig... 

Presser arma bakover.. Jeg synes egentlig ryggen så ganske rett ut da? Men hvis dere ser den "streken" midt i mellom skulderbladene så skulle egentlig ryggraden min vært der som den da ikke er.

Bøyer meg framover...

Fra siden der hvor skulderbladet stikker mest ut så derfor er jeg så svai på denne siden.. 

Fra andre siden og der er jeg ikke så svai.. 

 

Har du skoliose?
Hallo søtinger ♥

I går kveld var det en nydelig rosa himmel som jeg ikke kunne la være å ta bilder av. Bildene er IKKE redigert. 

Synes? 

vi blogges ♥
Hallo! ♥ Nå har jeg deltatt i en fotokonkurranse som dere kan finne HER HER HER! Temaet er vennskap og jeg fant noen fine bilder som jeg har tatt for en liten stund siden av søstra mi, Malin og bestevenninnen hennes, Maria. Veldig søte er de da! ♥ Malin er 12 (f. 2000) og Maria er 11 (f. 2001).vi blogges ♥

Vet det er uklart, men måtte beskjære det.. 

 

synes? ♥
Jeg har ikke tenkt over dette så ofte, men hvor heldig er ikke jeg som har så mange fine skoliosevenner på Facebook? Vi er en gruppe på nesten 30 som har skoliose (hvis noen der ute med skoliose har lyst til å bli med er det bare å si ifra til meg skal jeg melde dere inn. Er nemlig en hemmelig gruppe som bare vi som er medlemmer kan se) og vi deler stortsett alt med hverandre! Er det en ting vi lurer på er det bare å spørre så får vi som oftes svar på det. Alle er hyggelig mot hverandre, ingen er negative, hvis noen er litt nedenfor er det ALLTID noen som støtter deg, alle er hjelpsomme, alle skriver fine ting om selve diagnosen som kan hjelpe mange på selvtilliten og MAN BLIR RETT OG SLETT GLAD AV OG LESE ALT SOM ER DER INNE. ♥ Plutselig er det noen som har kommet med et fint, lite innlegg i gruppa som varmer når man leser det. Det som også er bra er at ALLE forstår deg. Føler at jeg kjenner alle noe som jeg da ikke gjør. Jeg er like glad i alle sammen. Skoliosevenner er en fin ting å ha. ♥


Suss og klem fra meg til dere ♥

 
Hallo! ♥ I dag når mamma kom hjem fikk jeg en veldig god nyhet, nemlig operasjons datoen min! :D Så 17. august blir jeg innlagt på Rikshospitalet i Oslo. Vet ikke helt om jeg skal grue meg eller glede meg jeg, men tror nok det er litt blannede følelser, hihi. Så om tre dager er det 1 måned til. :) Skal prøve å få opptadert dere på sykeshuset, men blir nok ikke så mye og i hvert fall ikke de i første dagene. ;) Men nå er jeg hos bestemor med kusina mi så skal være litt mere sosial (vi sitter på hver vår pc da, men føler at blogging er enda mindre sosialt, haha). vi blogges mere i morgen 


Kommer til å savne å ri dette gullet her da ♥
 
Har du gjort noe av dette?

god natt ♥
Hallo! ♥ Dagen min har egentlig vært veldig fin, men selvfølgelig måtte jeg ha utrolig uflaks! Har greid å knuse iPoden min! :( Dere aner ikke hvor lei jeg er meg nå.. Ringte mamma helt på gråten og fortalte det, haha. Jeg har ikke hatt den lenge en gang og jeg har ALDRI knust eller ødelagt noe av kameraer og mobiler etc før, til i dag! Jeg skulle lade iPoden min i gangen der hvor vi har fliser. Jeg la iPoden opp på kommoden og er på vei til å gå da jeg hører et smell, iPoden hadde falt ned på flisgulvet med skjermen ned. Jeg løp til gangen å så at den lå der. Jeg snudde den og trodde det hadde gått bra det første lille sekundet, men ser fort at hele hjørnet og deler av selve skjermen er knust. Jeg skal snakke med pappa når han har kommet hjem fra jobb så får vi ser om vi sender den til reperasjon eller betaler for en ny. Vi tar selvfølgelig det billigste alternativet. HVIS DERE HAR TIPS OM ET REPERASJONSTED SOM GJØR DET GANSKE RIMELIG SÅ SI IFRA, TAKK! ♥♥
!"#€%&%€#"€%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Åhhhh........ dritt.. 

HUSK Å SVAR PÅ SPØRSMÅLET OVER, VÆR SÅ SNLL? DA ER DU EN ENGEL ♥
 
Hvordan blir det egentlig å ha det?

I det siste har jeg tenkt veldig mye på skoliosen min og operasjonen min som jeg kommer til å ha snart (håper jeg). Det var et spørsmål som har gått litt inn og ut av hodet mitt og det er altså, hvordan blir det å ha et langt arr fra rett under nakken og helt til nederste del av ryggen?. Kanskje jeg kommer til å få enda dårlige selvtillit og selvbilde enn det jeg har fra før, eller, jeg ikke kommer til å bry meg noe som helst. Jeg satser på det siste, selvom jeg kommer nok til å bry meg litt om det. Men hei, jeg må bare tenke positivt om dette. Det er dette jeg vil. Jeg vil opere fordi jeg er så lei alt dette styret og all smerten. Dette er noe jeg har valgt og jeg må ta konsekvensene. Jeg vet at jeg kan bli lam. Jeg vet at jeg kan få en infeksjon og må operere og jeg vet at jeg ikke kommer til å ha det lett den første perioden etter operasjonen. Dette arret jeg kommer til å få er jo egentlig ikke så ille, er det vel? Ryggen min kommer til å se bedre ut uansett. Jeg kommer ikke til å ha en like stor "klump" på den ene siden og det er positivt. Jeg velger å tro og håpe at jeg kommer til å se positivt på arret og at jeg ikke kommer til å bli falu over det. Kanskje jeg til og med kommer til å få bedre selvtillit og selvbilde pga operasjonen? Vi får vente å se ♥

vi blogges ♥ (følte dette innlegget ble ganske rotete, men ville bare skriv ned alt jeg kom på også er jeg litt stressa siden jeg må ordne meg på dina kommer, hihi)

weheartit.com

Har du noen arr?

Tenker du positivt eller negativt på det?Canon Eos 600D, EFS 60 mm f/2.8 Macro USM 

Hva synes dere? ♥
Canon Eos 600D, EFS 60 mm f/2.8 Macro USM

 

Hva synes dere?

 

vi blogges senere i dag :)
Lucia og Trille har vært utrolig masete de siste dagene, haha! Hver gang vi tar i kjøleskapet eller lager mat er det nesten alltid noen fra stua som "prater" veldig høyt. Søtt er det da ♥Har dere dyr?

vi blogges veldig snart 
Hallo! ♥ 

Som dere ser under bildet mitt i sidebaren så ser du tre "knapper". Disse knappene er altså tre hjerter og hvis du f.eks trykker på det første hjerte som har en F i seg så fører det deg til fanpagen min på facebook. 

Altså de forskellige knappene er:

F = Facebook

T = Instagram (Er egentlig en knapp til twitter, men har ikke det så tok instagramen min der istedenfor!)

ADD MEG = Legg meg til som venn

Så det er bare å følge meg! :) Hvis du følger meg på insta så følger jeg deg tilbake ♥

Har du fanpage og/eller instagram?


Her ser du knappene :)
Overskriften sier vel alt? ♥

Hallo! Da har jeg kommet hjem fra hytta igjen! :-) Har tatt noen bilder, men glemte laderen så hadde ikke strøm på kameraet den siste dagen, menmen, vi rydda nesten bare så var ikke krise. Vi blogges mere i morgen og da deler jeg bildene med dere. Jeg og Malin hadde foressten "photoshoot" i solnedgangen ved vannet, ble noen fine bilder :-) 

Synes? ♥
http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.png In good times, in bad timed I'll be on your side forever more, that's what friends are for.

http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.png I get by with a little help from my friends.

http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.png To have a friend, be a friend.

http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.png Good friends are like stars; you don't always see them, but you know they are always there.

http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.png A friend is somone who knows all about you an still loves you.

http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.png Vennskap er en sjel i to legemer.

http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.png Ekte vennskap finnes der hvor taushet mellom to mennesker er behagelig.

http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.png Min bestevenn er hun som får fram det aller beste i meg.

Har du noen fine sitater?


http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.png 

 
Hallo! ♥ I går var jeg, mamma og Malin hos bestemor og bestefar. Tante, onkel, Pernille, Tommy og Marius (kusine og fettere) kom også, koselig. ♥ Vi spiste taco og det slår alltid ann hos meg! Veldig godt. Klokka ble 11 og da tok turen hjemover. En veldig koselig dag! Skal møte Pernille igjen til uka også, GLEDER MEG! I morgen drar jeg også på hytta så da blir det ikke noe blogging før enten onsdag eller torsdag, men noe som er bra at jeg har masse bilder til dere da siden kameraet blir selvfølgelig med! :-D Bilder fra i går kommer nå:

Fine lillesøster ♥


Fine meg da, ehe..


Vi er nå litt søte da ♥Nam, nam ♥♥
hits