FORSIDEN ADD MEG FANPAGE SKOLIOSE OM MEG DESIGN


Hallo alle fine blogglesere. ♥ Nå har alle røntgenbildene kommet så da kan jeg skrive dette! :-D

HVIS DU VIL LESE OM MIN SKOLIOSE FØR DU LESER DETTE INNLEGGET SÅ TRYKK HER!

Fredag, 17. august var første dag for min historie. Det var denne dagen jeg skulle bli innlagt på Rikshospitalet og ta mine aller siste røntgenbilder før operasjonen. Hele dagen gikk i samtaler med kirurg, sykepleier og anestesilege, MR, røntgen og blodprøver. Jeg fikk dra hjem og komme tilbake på søndag igjen siden jeg ikke bor så langt unna.  Søndagkveld kom vi tilbake og vi ble godt tatt i mot av noen av som jobbet på barneavdelingen (KAB 3). Vi ble vist rommet mitt og siden jeg grua meg sånn til å tømme tarmen så gjorde vi det med en gang også. Jeg tømte tarmen med noe som heter Klyster, søk på Google hvis du ikke vet hva det er. Etter det var gjort tok jeg noen nye blodprøver for å se at alt var greit nå også, og det var det! Det var ikke mye mer jeg skulle gjøre i kveld så jeg, mamma og pappa gikk bare litt rundt på sykehuset. Vi svarte på et ryggskjema før pappa dro hjem før den store dagen. Kvelden gikk til Sims 2, tv og dusjing med Hibiscrub (spesiell såpe som gjør det ekstra ren). Mamma sov hos meg og det var veldig betryggende.Dagen etter, 20. august var operasjonsdagen! Vi ble vekt kvart på 7 og jeg ble kjørt opp til operasjonsstuen kvart over 8. Før jeg ble kjørt opp vasket mamma ryggen min en siste gang med Hibiscrub, målte tempen min (38,1 på søndag og 36,0 denne dagen) og jeg fikk en beroligende tablett som het Dormicum. Skal si at den tabletten gjorde meg nokså svimmel og rar i hodet. Wihu, plutselig ble alt i verden ganske så morsomt! Mamma fikk være med inn på operasjonsstuen til jeg sovnet. Det siste jeg husker var at jeg fikk en maske over meg og at jeg snakket litt med han som holdt maska. Mamma har sagt at han sa at jeg skulle trekke pusten gidt 3 ganger før jeg sovna inn. Jeg vet ikke når operasjonen var ferdig, men kirurgen kom til mamma og pappa 13.15 for å fortelle at alt gikk bra. Jeg våknet opp igjen i 2 tiden. Jeg var veldig sløv og trøtt så husker ikke så mye av de første minuttene, men husker så vidt at de hadde tatt en plate bak ryggen min for å ta røntgen. Jeg lå på PO/intesiv avdelingen (en avdeling der man blir overvåket hele tiden) en natt. Jeg sov alene der siden det ikke var plass til en forelder. Jeg hadde jo også en del koblet til meg og det var: 4 venefloner, 1 CVK, 1 arteriekron, urin-kateter, dren og 2 epiduralpumper. 

21. august ble jeg kjørt ned igjen til mitt kjære rom som bare jeg var på! I dag ble kom det første sykehusbesøket også, bestemor og farmor. Jeg fikk en fin blomst og kort som bestemor hadde lagd. Fysioterapauten min, Marit kom 2 ganger denne dagen. Hun og en sykepleier fikk meg opp og plutselig satt jeg for første gang etter operasjonen! Ble kvalm og svimmel, men opp på beina det skulle jeg, det bestemte jeg. Det gikk veldig fint og jeg fikk legge meg tilbake i senga. Drenet mitt ble også fjernet i dag (fjernet også 2 av veneflonene tidligere den dagen). Utpå kvelden kom bestemor, bestefar og Malin en tur på besøk. Mens de var der gikk jeg også for første gang! ♥ Sykepleierne var veldig stolte og skrøyt av meg siden jeg hadde gått så "langt" allerde dagen etter operasjonen. Mamma sov hos meg resten av dagene jeg var der.Onsdag, 22. august kom kirurgen min, Dr. Rolf Riise og en annen kirurg (han skulle egentlig operere meg, men hadde fri fra jobben siden han hadde barn som skulle starte i 1.klasse) Dr. Thomas (husker ikke etternavnet) for å snakke med meg og se hvordan det gikk. Begge var fornøyd med det de så. Marit kom innom 2 ganger i dag også. Jeg gikk lenger for hver tur jeg gikk, men kom meg ut av rommet bare en gang denne dagen pga andre gangen ble jeg så kvalm og svimmel at jeg ikke orket. Bestemor kom på besøk denne dagen også. Spiste 1/2 porsjon middag og 1/2 brødskive den dagen. Drakk ikke mye enda så derfor fikk jeg ekstra væske igjennom CVK'en min. På kvelden igjen gikk jeg en liten tur med sykepleierne. Jeg målte meg og da var jeg 161, 5 cm med sko (er 161 cm nå uten sko og var 159 cm før), 

Dagen etter hadde jeg mer smerter så derfor hadde jeg ikke fått sovet så mye. Fikk mer smertestillende på morgningen så det hjalp heldigvis litt. Dr. Rolf Riise var innom denne dagen også. Skiftet på bandasjene og sykepleieren, Maria sa at alt så veldig fint ut. Dem skrudde ned på smertepumpene mine så derfor ble det også mer smerter på meg. Marit gikk to turer med meg og det ble gradvis lenger og lenger turer! Alle var kjempeimponert over hvor fysik sprek jeg var allerde. Besøket mitt denne dagen var Marte, bestemor, farmor, onkel og kusina mi (tante var syk), Kjempekoselig å se alle, men det var aller best når jeg fikk se Marte igjen! ♥ Fikk noen søte gaver av Marte som var: hjertesmykke, glassbamse med vers og hjertesten der hvor det stod "Vänskap". Av tante, onkel og kusina mi skulle jeg få 8. nr fotoblader i posten. 4. postoprative dag, 24. august var litt bedre enn forrige dagen. Morgningen var ikke helt god da jeg hadde ufattelig vondt, men det gikk heldigvis over. Trappet enda mer ned på pumpene, men jeg fikk nå smertestillende i tablettform også. Fysio x2 i dag også. Gikk en lang tur og jeg gikk i trapp for første gang! Marit var veldig imponert. Satt også i stol for første gang noe som ikke var særlig godt. Etter 5 minutter begynte smertene allerde å bli ganske sterke, men jeg satt litt lenger fordi jeg spiste middag. Spiste fortsatt ikke mye, men til lunsjen greide jeg faktisk å spise opp et beger salat! Denne dagen kom morfar, Marte og Dina+moren til Dina en tur innom noe som var veldig koselig! Gikk den samme turen som jeg gikk før den dagen sammen med Dina, Marte og moren til Dina (og mamma og pappa da). 25. august. Dagen gikk ganske bra. Dagen bestod av mye av det samme som de andre dagene. Bestemor og bestefar var besøket denne dagen. Bandasjen måtte skiftes siden det var vått i senga så de måtte se hva det var for noe. Det viste seg å være en av epiduralpumpene som lakk. Det ble merket av meg etterhvert da jeg fikk mer smerter siden pumpen funket da litt mindre enn det den skulle. Operasjonssåret så fortsatt fint ut, men jeg hadde to hevelser i operasjonssåret som sykepleierne mente bare var sårvæske så det var ikke noe farlig. 

Neste dag, 26. august var en nokså fin dag. Natta var varierende og den ene gangen var det så vondt at det kom noen tårer. Epiduralpumpene ble slått av 06.30 og ble fjernet noen timer senere. Min andre kusine, onkel og tante var på besøk denne dagen. Jeg fikk en utrolig søt genser fra BIKBOK. Morfar var også der. Gikke fler turer og en gang i trapp. 

27. august begynte dagene å bli litt mer normale for meg. Jeg hadde hatt en fin natt, men ikke sovet så mye siden jeg ikke var trøtt og dagen gikk stort sett greit. Tok nye røntgenbilder som gikk bra. Første dagen jeg ikke fikk lov til å gå med prekestol lenger, men det gikk veldig fint. Tante Inger (tanta til mamma), bestemor og bestefar var hos meg i dag. Vi gikk ut og det var min første tur ut etter operasjonen. Var veldig sliten når vi kom tilbake på rommet. Hilste også på en som heter Lotte som er fra skoliosegruppa som opererte en dag etter meg. Var koselig å snakke litt med en som har gjennomgått det samme som meg. 

8. postoprative dag, 28. august fikk jeg se røntgenbildene fra etter operasjonen. Jeg var veldig fornøyd med resultatet! Dagen gikk til fler turer og bare slappe av i senga. Vi fikk røntgenbildene på CD helt gratis så det var bra. Ble trappet ned på smertestillende i dag siden jeg skulle hjem dagen etter og jeg kan ikke bruke så sterke smertestillende hjemme. CVK'en ble fjernet den dagen også. I dag trente jeg på treningsrommet sammen med en annen fysioterapaut siden Marit var opptatt. Bestemor var på besøk denne dagen også. Hadde mindre vondt, men jeg følte meg veldig stiv og støl i ryggen.

29. august, hjemreisedatoen! Vi fikk noen papirer og jeg gikk en siste tur før vi dro hjem. Bilturen gikk ganske bra! :-)

Dette ble et veldig langt innlegg, men sånn ble det bare! Jeg håper at de som skal operere for dette syntes dette var nyttig og lese og at de fikk svar på det de lurte på. Hvis det er noe du lurer på er det bare å kommentere! ♥ 

Noe du lurer på?


Marie M
 
Uff, vet virkelig ikke hva jeg skal blogge om.. Skal skrive historien om operasjonen og tiden etter, men jeg venter på noen røntgenbilder i posten. Vil ikke skrive før jeg får dem. ;) Dagene er jo ikke så spennende heller siden jeg ligger for det meste i senga.. Var en tur innom klassen i dag da siden jeg og pappa skulle hente skolebøkene mine! Koselig å se klassen igjen! <3 Jeg skal prøve meg på skolen i løpet av neste uke. Hvis du ønsker noe jeg skal blogge om så, KOMMENTER! :)

Instagram, mariem1997
Hei alle sammen! ♥ Nå har jeg endelig fått komme tilbake til mitt kjære hjem! Operasjonen gikk helt fint og det var ingen problemer etter heller. Ble passet godt på av de søte sykepleierne og fysioterapauten min! Jeg skal skrive om alt som skjedde og sånt senere, men er ikke helt i form for det enda. Har skrevet dagbok for hver dag så da glemmer jeg ikke å nevne noe i hvert fall. Røntgenbildene kommer også så fort jeg har fått alle. Jeg har nemlig bare fått bildene etter operasjonen. Ryggen min gikk fra 49,3 grader og 45,6 grader til så og si helt rett! Men nå skal jeg slappe av litt så vi blogges senere! ♥

 
I dag er det helt strålende vær så skal benytte dagen med å gå til Mønevann med Julie før jeg drar til sykehuset. Kjenner jeg gruer meg veldig til den store dagen i morgen.. Siden det ikke er internetttilngang og derfor får jeg ikke opptadert dere har jeg tenkt til å skrive så mye jeg orker i en liten notisbok for hver dag som går sånn at jeg husker alt når jeg kommer hjem. Det kommer nok et lite innlegg senere i dag så dette blir ikke siste innlegg! :-) Ha en fin dag videre! ♥

Hva skal dere i dag?


Null sminke..
Helloen. ♥ I dag som jeg har nevt har det ikke blitt noe blogging pga jeg var bortreist på dagen. Jeg var nemlig på harrytur til Sverige! Vi handlet ikke noe mer spennende enn mat, brus og GODTERI(♥). Vi skulle også kanskje på hytta til en kamerat av pappa som vi pleier hvert år i Son, men han var ikke på hytta denne helgen. Vi kom vel hjem sånn i halv tre tiden, men jeg har ikke vært på pcen før nå så derfor ble det blogging litt sent. Jeg håper alle har hatt en fin dag og en fin lørdagskveld. I morgen blir siste bloggdag siden jeg drar på ettermiddagen til Rikshospitalet. Dagen i morgen før sykehuset skal gå til å finne på noe med Julie. Det blir sikkert veldig koselig! ♥ Nå vet jeg ikke hva mer jeg skal skrive så dere får ha en fin kveld videre! Vi blogges mere i morgen! ♥
Tror ikke jeg sier så mye om dette bildet her jeg, haha. Trenger vel ikke alltid være et slik smilebilde da? Nei, dette ble første og siste gang jeg legger ut et sånt bilde, bastabom. 

Hva har dere gjort i dag?

Natta alle fine! <3 Jeg ville bare informere dere om at jeg skal bort i morgen så det blir nok ikke noe blogging før på kvelden sannsynligvis ;-) dere får sove godt og ha en fin dag i morgen! <3

Uff, nå synes jeg det blir mye iPod innlegg her og jeg som egentlig hater det.. Men jeg ligger allerede i senga så gidder liksom ikke å slå på pcen igjen ;-)
Synes om bildet? :-)

Hva synes du om bildet?
Hallo søtinger! ♥ Nå er det bare en dag igjen til jeg blir innlagt på Rikshospitalet så derfor pakker jeg til sykehuset i dag. Dagen i morgen kommer nok til å bli ganske så kjedelig pga all venting på de jeg skal snakke med. Jeg kommer til å ha en samtale med kirurgen min, sykepleieren min og anestesilegen min. Det kommer til å bli veldig spennende også! Følelelsene mine er en blanding av at jeg gleder meg og gruer meg, menmen.. Det blir godt å bare bli ferdig med alt dette! Senere skal jeg bort til Dina og være der hele kvelden sammen med Marte siden det ikke ble noe av i går. Det kommer nok til å bli veldig kos! ♥ Dere får ha en fin dag videre så snakkes vi kanskje senere i dag! :-)Jeg skal ha med meg mer altså, men det kan jeg ikke pakke enda, haha! ;-)

Ble egentlig ikke så fornøyd med dette bilde, menmen! 

 

Hva synes du?
Nå har jeg kommet hjem fra en fin tur med Julie og Fannie. Været er heller ikke til å klage på! Det er sånt var det skulle vært i hele sommer, men vi får ikke klage akuratt nå siden nå steker sola utenfor! Jeg får ta meg en tur ut igjen for å få i meg litt D-vitaminer, haha! I ettermiddag/kvelden skal jeg kanskje til Dina sammen med Marte å se på film/sove der hvis Marte kunne. Vi ville ha en kveld før operasjonen, men nå er jeg usikker om det blir noe av.. Uansett om det blir før eller etter operasjonen så må vi i hvert fall finne ut av en dag vi kan ha filmkveld! :-) Jeg hadde med meg kameraet på turen så jeg fikk knipsa noen bilder av hunden til Julie, Fannie! ♥


Ei sliten jente, haha

 

Har dere fint vær?

Hva synes du om bildene?
I går hadde jeg Lucia og Trille ute en liten stund og jeg fikk noen fine bilder! Lucia var ikke like fotogen i går som hun pleier, haha! 

Hva synes du om bildene?

 

Nå drar jeg snart til tannlegen, vi snakkes senere! ♥
Nå legger meg meg. Dere får ha en god natt så snakkes vi i morgen!

Hater iPod bilder... Jaja! Instagram: mariem1997
Nå er det bare 3 dager jeg blir innlagt og alt som skal skje begynner. Men hva er det jeg tenker om alt nå bare 3 dager før? Jeg kan med hånda på hjertet si at det er ikke mye annet jeg tenker på enn sykehuset, skoliosen min og operasjonen nå siden det er så kort stund til alt skjer. Dagene er ikke like koselige de heller. Tankene mine sier veldig mye: Herregud, nå er det ikke lenge til jeg blir innlagt!Når jeg skulle jogge i går endte det med at det ble en liten tanketur. Jeg begynte å gå og prøve å samle alle tankene mine, men det var ikke veldig enkelt. Det ble bare fler tanker om igjen og om igjen som liksom ikke ville slutte å surre oppi hodet mitt. Jeg har begynt virkelig å grue meg også, kjenner det virkelig i nervene. Jeg er spent, nervøs, glad og lykkelig. Spent fordi jeg lurer på hvordan alt dette blir, nervøs fordi jeg gruer meg til alle smertene, glad for at jeg blir ferdig med det og blir kvitt smertene som er der dagen lang og lykkelig fordi jeg blir rettere i ryggen! 

Jeg prøver virkelig å gjøre noe fornuftig for å få dagene til å fly og for å tenke på noe annet, men det er vanskelig. Jeg finner ikke helt lysten til å ringe til en venn og spørre om å finne på noe, men hvis en venn ringer meg sier jeg med en gang ja til å finne på noe. Dina var jo hos meg i går og det var veldig koselig, men sevfølgelig måtte disse tankene surre rundt i hodet mitt da også. 

Selvom dagene ikke er like fine og morsomme prøver jeg og gjøre det beste ut av dem! Møter noen i familien, møter venner og prøver å samle tankene mine. Det blir nok ikke noen mindre tanker som surrer rundt i hodet mitt de neste dagene, men jeg får prøve å tenke og fokusere på noe annet istedenfor! 

Surrer det mange tanker i hodet ditt?

 

Ha en fin dag! Vi blogges senere! ♥
Hallo! ♥ For ikke så lenge siden stod jeg opp, hehe. Litt sent, men hallo det er jo tross alt ferie! Snart går jeg ned for å ordne meg noe frokost. Jeg har egentlig ikke så mye planer for dagen, men vi får se om jeg finner på noe! I morgen drar jeg forresten til reguleringstannlegen og jeg skal kanskje ta av reguleringa, wihuu! Jeg skulle egentlig ha hatt den 1 år til, men det har blitt såppas bra at jeg kan ta den av 1 år før. Jeg skulle egentlig hatt en time den 23. august, men da ligger jeg på sykehuset så derfor måtte vi bytte. Jeg gleder meg i hvert fall til i morgen og håper at jeg får den av! ♥ Men nå går jeg ned, vi blogges senere. 


Random bilde fra konfimasjonen min.. 

Hva skal du i dag?
Nå er det ikke mange dagene til jeg blir innlagt så derfor er det viktig at jeg begynner å plannlege hva jeg skal pakke med meg! Jeg har laget meg en pakkeliste, men vet ikke om noe mangler så hvis du vet om noe som kunne vært lurt så vær så snill å kommenter det

Her er i hvert fall det jeg har skrevet opp så langt:

♥ Pysj

♥ Joggedress

♥ Undertøy

♥ Sokker

♥ Topper/Trøyer

♥ Mobil + lader

♥ Kamera + lader

♥ iPod + lader og ørepropper

♥ PC + lader

♥ Lesestopp

♥ Film

♥ Toalettsaker: Tannbørste, tannkrem, hårbørste, hårstikker, spenner, shampoo, balsam, kroppssåpe, klutGod morgen sunshines! Første innlegg for dagen ble på iPoden.. Liker det ikke, menmen neste blir på pcen! Nå snart drar jeg ut på en joggetur i det fine været. Blir mer blogging i dag så vi snakkes senere! :)

Måtte bare ta et bilde jeg hadde på iPoden, haha!
Hei alle fine ♥ I dag ble det ikke noen tur ut på meg siden vi har hos bestemor og bestefar til 5-tiden og plutselig skulle de spise middag hos oss siden jeg ville ha en middag før operasjonen, hihi. Jeg håper alle har hatt en fin dag i dag! Nå skal jeg se ferdig OL-avslutningen også legger jeg meg, vi snakkes i morgen! ♥Husker dere den konkurransen jeg fortalte om på Caroline Maria sin blogg? Vel, jeg var den heldige vinneren! Herregud, jeg er så overlykkelig nå at jeg ikke har ord! Jeg har liksom aldri vunnet noe og nå vant jeg noe så stort. Jeg ønsket virkelig å vinne siden jeg har brukt opp all spilletiden min på spotify og jeg vil ha litt musikk på sykehuset sånn at hverdagen ikke blir så kjedelig, så jeg er utrolig taknemmelig for denne premien! For dere som ikke vet hva premien var så var det Spotify Premium i 3 måneder. Caroline kommer allerde i morgen med enda en konkurranse så da er det bare å melde seg på! LYKKE TIL


LYKKE!! ♥
Hallo alle nydelige! ♥ Jeg vil først og fremst si tusen takk til alle som klikker seg inn på bloggen min, statestikken har steget de siste ukene og det motiverer meg masse!!

Nå snart har jeg, mamma og Malin tenkt oss en tur hos bestemor og bestefar. Det blir koselig å se dem igjen! Jeg har ikke store planer for dagen, men vi får se om jeg tar en tur ut i ettermiddag. Alle får ha en fin dag videre. ♥ vi blogges
Hva skal dere i dag?
Som jeg nevnte i går så kjøpte jeg meg den fineste blusen jeg har. ♥ Det som gjør den så fin er selvfølgelig den søte perkekragen. Denne skal jeg nok bruke mest til bursdager og selskap, men jeg skal nok fått brukt den i hverdagen også!
BIK BOK // xs // 299,-


Hva synes du om blusen?

Hva synes du?
Tenk at det allerede er en uke igjen til jeg blir innlagt på sykehuset! Uff, gruer meg fælt til alt som kommer til å skje, men gud som jeg gleder meg til bare å bli ferdig med alt dette! Hvis det er noen av dere som ikke vet hvorfor er det fordi jeg skal operere for skoliosen min. Det som også er rart å tenkte på er jo egentlig at jeg skulle ha blitt operert den 7. mai, men det kræsja helt med konfirmasjonen min. Jeg tror at selve operasjonen kommer til å være den 20. august, men er ikke sikker siden vi fikk bare dato for innleggelsen min (17. august). Jeg kommer til å blogge på sykehuset når jeg har tid og når jeg orker så blogging de første dagene etter operasjonen kommer nok ikke til å bli noe av tror jeg. Når den tid kommer skal jeg lage en "scoliosis journey" som jeg kommer til å legge ut på bloggen. Før jeg blir innlagt må jeg bare nyte alle dager med venner så vet ikke hvor mye blogging det er fra min side, men lover at det kommer innlegg hver dag (hvis jeg har tid hvis ikke kommer det nesten hver dag)!

Ha en fin kveld videre! ♥

Før bildene er en av de første gangene jeg tok bilde av ryggen min.I går var jeg, Dina og Marte å så på kino, nemlig Istid 4 som var ganske bra! Etter kinoen titta vi bare inne på Metro og jeg fant verdens fineste bluse fra Bik Bok. ♥ Skal ta bilder av den i morgen da det er mye bedre lys og siden jeg nettopp har dusja orker jeg ikke ordne meg med sminke og slikt. Marte sov hos meg i natt noe som var utrolig koselig! Vi sovna ikke før veldig sent, men det er jo bare kos å ligge i senga å prate om alt og ingenting. I dag hadde vi avtalt med Julie at vi skulle gå tur med hennes hund og Marte sin hund. Vi gikk fra meg til Marte sånn i halv 1 tiden for å hente Trixie også gikk turen videre til Losby, Mønevann, Losby, Lysløypa. Det var bare jeg og Julie som gikk Lysløypa pga vi må gå den for å komme hjem. Vi var vel borte i ca. 4 timer så trim har alle fått i dag! Har ingen bilder fra i dag siden jeg orket ikke ha med meg noe som helst av kamera, iPod eller mobil. Julie skal komme ned til meg senere tror jeg. Håper dere har hatt en fin dag! ♥

Hva har dere gjort i dag?Hallo! ♥ Nå snart har jeg tenkt med ut for å møte Dina og Marte. Vi skal på kino senere i kveld og se Istid 4, haha! Istid slår jo alltid ann. Marte skal komme hit så drar vi sammen til Metro for å møte Dina. Det skal bli veldig koselig å være sammen alle tre igjen siden vi ikke har vært det på over en måned! Dere får kose dere videre i dag! ♥

Hva skal dere i dag?


Dagens outfit :) Genser // Bik Bok          Bukse // H&M (Tror jeg)
Var en liten tur innom topshop sin hjemmeside og gud så mye fint de har! ♥ Tok ikke å gikk gjennom alt, men noe i hvert fall. Vi skal kanskje til London neste år og det gleder jeg meg så utrolig mye til! :D


her / her / her

her / her / her

 

Noe du likte?

Har du vært i London før? Hvordan var det?
 
Søtinger. ♥ Jeg har plantlagt en stund å legge ut denne filmen, men det har alltid vært noe sånn at jeg måtte ha startet på nytt å redigere den. Nå er den i hvert fall her! :) 

hva synes du?

video:solnedganghva synes du om bildene?
Hallo! ♥ Nå har jeg en helt super konkurranse som alle burde melde seg på! Caroline Maria (link) arrangerer denne konkurransen og det eneste du trenger å gjøre for å bli med er disse tingene:

1. Lik facebook-siden min på facebook HER.

2. Del dette innlegget på facebook ved å trykke på "liker"-knappen under innlegget.

3. Hvis dere har en blogg kan dere også lage et eget innlegg om denne konkurransen på bloggen deres 

4. Skriv i kommentarfeltet at du er med. Husk navn + e-posten din!

 Det er jo ikke så mye og det tar heller IKKE lang tid, men jeg hadde likt facebook siden hennes fra før da (hoho) ♥ Jeg ønsker virkelig å vinne siden da får jeg hørt så mye musikk jeg bare vil på sykehuset siden jeg har brukt opp spilletiden min på spotify nå, buhu.. :c Så håper jeg virkelig vinner! ♥LYKKE TIL
Fancy overskrift ja!
Hallo <3 Unnskyld for at jeg ikke blogga i går men jeg er hos Dina. Sovet her til i dag som var koselig siden det var en stund siden jeg har sett hun! Etter vi har ordnet oss skal vi komme oss ut og levere film (silent house, anbefales ikke!!), møte Marte på metro og ta en lunsj der tror jeg. Blir så kos å møte Marte igjen siden jeg har nesten ikke sett hun i sommer! :o Flere uker siden sist, ikke bra! Men jeg får gjøre med helt klar så snakkes vi i kveld!

Nachos og film :)


Mobilblogg derfor dårlige bilder.. Bildene er fra instagram og dere kan følge meg der @marien1997 (følger tilbake)!! <3

Hva skal dere i dag?
God morgen fineste ♥ I dag skal jeg på tusenfryd så får ikke blogga så mye i dag, men tenkte jeg kunne vise dere noen av bildene vi tok i Kreta! 

 

 


Første dagen, derfor så veldig bleik, haha! hovedbassenget

sjøen

iouu, det var flere resturanter som haddde blekksprut hengt opp sånn.. blekksprut

meg og Malin

privatbassenget 

en del av hotellet, den nederste delen nærmest spiste vi frokost

Meg og Malin i det neststørste bassenget. Vi var for det meste i dette bassenget siden det var minst folk her.

Meg i sjøen. Jeg orka ikke bade der siden det var bare sånne rullesteiner så det var veldig vondt å trå.


Her sov jeg og Malin. 

HAR IKKE TID TIL Å FORKLARE MER NÅ, VI SkAL DRA. FORKLARER MER SENERE
hits