FORSIDEN ADD MEG FANPAGE SKOLIOSE OM MEG DESIGN

Bare overse øyenbrynene mine, haha! 

Når jeg var på Strømmen storsenter forrige fredag så var jeg innom Kicks for å kjøpe litt m.ac. produkter. Jeg gikk ut av butikken glad og  fornøyd med 2 koster og 1 concealer! Jeg kjøpte concealerbørsten, 195, concealeren, Studio finish cache-cernes i fargen NC15 og min verdens beste blendingbørste, nemlig 217! Jeg har lenge ønsket meg 217 børsten og endelig er den min! Etter jeg kjøpte den har jeg blitt litt frelst av smokey eyes. Det er så fint! Jeg kjeda meg litt i sta så jeg lagde denne looken! :) Jeg er ikke noe sånn veldig flink til å sminke, men jeg synes det blir helt greit og alt blir også mye enklere med blendingbørsten. Fargene jeg har brukt er lysgrå, mørkgrå og svart. 

Hva synes dere?
Ja, som dere ser har jeg åpna bloggen igjen. Pappa sa at det kanskje var lurt fordi hvis det var noen som ville titte i skoliose-arkivet. Jeg var enig i det så da er bloggen åpna igjen! Kommer fortsatt ikke til å blogge på en stund (kanskje jeg starter så vidt neste uke). Denne uken er det utrolig mye som skjer at dere ikke aner! Menmen, vi blogges en eller annen gang i fremtiden! ?

Jeg oppdaterer instagram så følg meg gjerne der, mariem97, du kan også legge meg til på snapchat og/eller kik: mariem1997. :)


Da har man hoppet i pysjen etter nok en lang dag. Dagen har gått til skole og bursdagen til søstra mi. Håper alle har hatt en fin dag og kommer til å få en fin helg! Vi blogges ♥

Hva har dere gjort i dag?

Hva skal dere i helgen?
Dette er en av kjolene jeg har funnet som jeg ønsker meg veldig til ballet nå i 10.klasse. Det er alltid litt risikablet å kjøpe klær på nett, men hvis jeg ikke finner noen fine kjoler i Lillestrøm som ikke er så fine så vil jeg så absolutt gå for denne tror jeg! Så jeg spør dere: var denne kjolen fin eller ikke fin?
Nå for tiden har jeg ikke blogget fordi jeg ikke har hatt tid, men fordi jeg ikke har hatt lyst. Har blitt litt lei i det siste pga dårlig inspirasjon. Det er så dumt at jeg må tenkte at jeg blogge hver dag for å ikke miste lesere, men nå i det siste har jeg bare ikke giddet å blogge hver dag. Så nå har jeg bestemt meg for å bare blogge når jeg virkelig har noe på hjertet eller hvis jeg har gjort noe spennende bortsett fra å sitte hjemme å pugge på prøver, gjøre lekser ol. Det kommer jo selvfølgelig å bli blogging fra min side flere ganger i uka, men jeg vil bare at dere skal vite at jeg ikke kommer til å blogge hver dag for en periode. Forresten, den videobloggen ble aldri noe av siden når kamera var ferdig oppladet så måtte jeg kjappe meg å klæsje på noe sminke for å dra så hadde rett og slett ikke tid! Men nå må jeg se til å gjøre noen lekser, hade


okei, her så jeg bare skummel ut.. jæjæ

 

Det kommer et innlegg senere i dag og i det innlegget MÅ dere være flinke til å kommentere hva dere synes! Da hadde jeg blitt så glaad! :)) 
Hallo skjønninger. Nå har jeg tenkt til å spille inn en liten videoblogg til dere siden jeg ikke har noe bedre å blogge om. Det blir en sminkevideo siden jeg skal til bestemor og bestefar på fårikål så da passer det bra. Jeg må forresten si at det snør/sludder her, I OKTOBER! Hva er det for noe? Bakken blir heldigvis ikke hvit enda da (*bank i bordet*). Vi blogges senere! 


//arkivbilde

Edit: Kameaet hadde ikke mere strøm så må lade det først!

 

Hva skal dere i dag?

Gleder dere dere til video?
Hallo fininger! Da har jeg så og si nettopp kommet hjem fra temalørdag i kirka. Veldig koselig og det var utrolig deilig og endelig starte ordentlig med å være leder for konfirmantene! Det som skjedde i går var at alle konfirmantene ble delt inn i grupper og de var på forskjellige stasjoner. Stasjonene var alt fra lek og morro til å lære litt om bibelen. Jeg var for det meste på en gruppe der hvor man blandt annet snakket om konfirmasjon og tankene rundt det. Det var en gang jeg var nede og var med å lage masker som de skal bruke i morgen under gudstjenesten. Men gjestene kommer om 5 minutter så da må jeg nesten gå. Vi blogges
Unnskyld for webcam bilder igjen! 

 

Hva har dere gjort i dag?
Nå er fullt kjør igjen med masse skolearbeid! I dag har jeg nesten bare drevet med et ukkast av et essay som skal leveres inn klokka 22.00 i dag (unntak: vampire diaries, første episode, sesong 4!!! :D :D). Har også vært en del i kirka siden på mandag var det MILK-møte, onsdag var det minigruppe-møte, torsdag var det klubben (skal også i morgen og på søndag fordi det er temalørdag og første gudstjeneste for konfirmantene). I  går var det også første klubbkveld for konfirmantene så vi hadde noe som altså heter "speedkjenting". Haha, veldig kleint hvis jeg får si det selv, menmen! Nå må jeg nesten gå tilbake til essayet mitt så vi snakkes mere i morgen hvis jeg rekker! Skal nemlig feire voksenbursdagen min i morgen også. :) Vi blogges
ja, webcambilde.. men har ikke tid til å bruke speilrefleksen! 

Hva har du gjort de to siste dagene?

Hva skal du i helgen?
 
Hallo! ♥ I dag har jeg ikke gjort stort mye mer enn skole og samling i kirka med minigruppa av miniledere (MILK'ere) som jeg er med i. Visste ikke at det var i dag og plutselig ser jeg en melding av lederen vår at en tre kvarter før vi skulle møtes så ja, du kan si at jeg ble ganske stressa! Men jeg har ikke stort mer å si, så vi blogges mer senere! ♥

Ja, hva skal man si? falsk og uklart, jaja..

 

Hva har dere gjort i dag?
God kveld! ♥ I dag har dagen gått til skole, skrive på en drøftingsoppgave og kirken. Skolen var det samme vanlige og i kirken var jeg på MILK-møte. På lørdag starter første dagen min som leder for konfirmantene siden weekend-konfirmantene skal ha temalørdag på lørdag. Kommer sikkert til å bli veldig spennende for oss MILK'ere og konfirmanter! Husker da jeg også var på temalørdag. Syns det var såå skummelt siden jeg ikke kjente noen nesten, men allerde den dagen ble jeg jo kjent med nye mennesker så det skal nok gå veldig bra for disse konfirmantene også! I dag i kriken var det i hvert fall undervisning og mandagsmesse som vi var med på. Snart hopper jeg i køys og jeg håper alle har hatt en strålende dag! Vi blogges! ♥Konfirmanttiden er så savn! ♥

 

Har dere konfirmert dere? Hvis ikke når skal dere det?

Hvis du er konfirmert er du en type leder for de nye konfirmantene? 
God kveld! ♥ Unnskyld for ikke noe blogging i dag, men jeg har bare vært hjemme i dag så jeg ante ikke hva jeg kunne blogge om. Som dere kanskje husker så er jeg med i plan og blogg.no sin raise your hand konkurranse! Jeg vil bare si at alle har vært utrolig flinke til å stemme på meg! Jeg ligger nemlig på første plass med 163 stemmer (!!!). Dere er helt fantastiske! ♥ Det er jo hele 10 bidrag med flest stemmer som får et gavekort på bikbok, men det er jo litt stas å ligge på første plass da! Andre plassen har 52 stemmer så jeg leser faktisk med 111 stemmer så hvis dere er flinke til å fortsatt stemme på meg så beholder jeg forhåpenligvis første plassen. Dere kan fortsatt melde dere på konkurransen frem til 11. oktober. Konkurransen avsluttes den 15. oktober. Men nå hopper jeg i køys for det er desverre skole i morgen.. 


Håper dere vil stemme på meg! ♥

God natt skjønneste dere! ♥ 
Hallo søte dere! Nå sitter jeg på Kaffemakeriet på metro med Madelen, veldig koselig. Så langt har jeg ikke shoppa for alle penga, men har kjøpt meg to bluser fra BikBok. Håper å få med meg noe mer hjem i dag da. :) Men nå får vi gå litt mer rundt, vi blogges!
Heiaa! Unnskyld for ingen blogging, men har vært borte noe som jeg er forsatt. Har vært med Julie, Vilde og Una i dag og vi har ikke gjort så mye mer annet enn å snakka. :) Håper alle har hatt en finfin dag også får dere fortsatt ha en finfin kveld videre! Men nå skal vi spise så, hade! :-*


Vet jeg la det ut i forrige innlegg, men skulle vise dere hvem som er hvem.. (Fra venstre: Julie, Marie, Frida, Una, Vilde)

 

Hva har dere gjort i dag?
Uff, i dag måtte jeg stå opp tidlig for å rekke tannlegetimen jeg hadde klokka 8. Var hos reguleringstannlegen og ENDELIG har jeg fått datoen jeg skal ta av reguleringa, så 17. desember blir den fjernet! Can't wait! ♥ Nå går jeg å legger meg igjen med Pretty Little Liars så snakkes vi senere. Synes om bildene? 
Nå har jeg nettopp kommet inn fra en liten spasertur (som vil si stor for meg nå for øyeblikket) og jeg hadde med meg kameraet sånn at jeg fikk knipset noen bilder til bloggen! Bildene i går ble det ikke stort mye å skryte av siden det begynte å bli mørk og plutselig begynte det å regne skikkelig også, menmen vi får ta det en annen gang! Her i hvert fall noen av bildene fra i dag:

Hva synes du om bildene?hits