FORSIDEN ADD MEG FANPAGE SKOLIOSE OM MEG DESIGN


Hallo skjønninger! Jeg var på Rikshospitalet i dag for en 3 måneders kontroll etter operasjonen. Alt så veldig bra ut og jeg er storfornøyd for hvordan resultatet har blitt! Skal tilbake igjen om 3 måneder for en 6 måneders kontroll. Skulle også egentlig hilse på avdelingen jeg var innlagt på, men ingen av de som var der kjente jeg igjen så vi får se når jeg skal tilbake om jeg ser noen jeg kjenner. 

 

Ellers har det ikke skjedd så mye mer enn sist. Har hatt mattetentamen også var jeg på ballkjoleprøving i går. Mattetenamen snakker vi ikke mer om, men kjoleprøvingen kan vi snakke litt om! Jeg, Marte, Madelen og Nora var på Anna Johnson & Friends i Lillestrøm i går for å prøve kjoler. Det er veldig mange fine, men problemet er at det er så sinnsykt dyrt i butikk. Jeg har jo funnet en på nettet jeg synes er den fineste jeg har sett av kjolene jeg har sett så jeg tror jeg ender opp med den! 


 

Kjolen jeg vil ha: 

Har du vært på Rikshospitalet?

Likte du noen av kjolene?

Hvis ja, hvilken likte du best?

 
Hallo fininger! Sitter på skolen nå. Har ikke skjedd så utrolig mye mer enn at vi har hatt matte og norsk. Neste time starter igjen om 5 minutter og da er det mer forberedelser til mattetenamen, wihuuu.. Men har ikke tid til å skrive mer nå så vi blogges mer når jeg kommer hjem! :)


Arkivbilde..

 

Er dere på skolen?
Utrolig lenge siden sist, men off, har virkelig ikke tid eller motivasjon! Dagene mine er jo heller ikke noe interessant så er ikke noe vits å blogge om dagen min.. I dag skal jeg i hvert fall i stallen og det blir sikkert kaldt, men koselig. Siden jeg ikke kan ri selv så liker jeg å hjelpe til litt uansett! :) Nå skal jeg få gjort unna litt lekser så blir det vel middag om noen få strakser også. Kom gjerne med tips om hva dere vil jeg skal blogge/videoblogge om! Ha en fin dag videre! ♥
Utrolig lenge siden jeg har blogga, men jeg håper dere skjønner hvorfor og respekterer det. 

 

Hallo! I dag er det faktisk 3 måneder siden jeg opererte! Det er helt sykt å tenke på. Tiden har gått så utrolig fort og det er jeg så glad for! Deilig å tenke på at jeg er halveis for å begynne å ri igjen og drive med andre aktiviteter. Jeg skal tilbake på Rikshospitalt den 30. november for å ta nye røntgenbilder og snakke med legen om hvordan ryggen ser ut. Men nå må fokusen tilbake på å lese naturfag, vi blogges (en gang siden jeg er veldig lei) ♥


3 måneder siden jeg så ut som en oppblåst ballong, haha! Savner ikke dette for å si det sånn! 
I dag døde desverre et av mine to marsvin, nemlig Trille. Jeg hadde aldri trodd denne dagen kom til å komme allerede, men han var utrolig syk i dag så alt gikk veldig fort. Han hadde verken spist noe eller reagert på noe i hele dag. Kald var han også.. Etter jeg hadde hatt han i armene en stund så dro vi til legen og på vei dit døde han i armene mine, desverre. Vi kom til dyrlegen og det var forsent. Ingen tegn til liv. Heldigvis slapp Trille å lide, så jeg tror dette bare var godt for han. Han vil alltid være i tankene mine og jeg kommer alltid til å elske han. Himmelen har fått en ny stjerne. Hvil i fred. ♥ 28.07.07-10.11.12Lenge siden jeg har blogga nå, men har rett og slett ikke hatt lyst. Det er sikkert mye som har skjedd i mens, men kommer ikke på noe spessielt akuratt nå. Jeg hadde forresten prøvemuntlig i dag og jeg hadde kommet opp i matte, uheldigvis. Fikk 4 på den da så er vel egentlig fornøyd, men man blir jo alltid litt skuffa uansett. Jeg hadde det såppas tidlig (halv 9) at hele dagen egentlig bare har gått til vampire diaries, musikk og for å dra en liten tur ut for å ta bilder! :) Håper alle har en fin dag! 

Vi blogges! ♥

Hva synes du om bildene?hits